Şimdi Ara

UYDUNET İLE TIVIBU GO SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Netmaster cbw-383zn modemim var. Yaşadığım sorun ise Tivibu go hizmetini evden uydunet modem ile kullanamıyorum. Evdeki iki pc ile ve cep telefonum evdeki kablosuza bağlı iken tivibu programı açılıyor ancak kanalların hiçbirisi göstermiyor. Şuanda yayın verilememektedir. Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz yazısı çıkıyor. Cep telefonumun kablosuzunu kapatıp Turkcell internet ile bağlandığımda hiçbir problem olmadan tivibu çalışıyor.

    Modemin güvenlik duvarını kapattım sonuç aynı. Modemi resetledim defalarca sonuç aynı. Farklı internet tarayıcılar denedim yine olmadı. Modemde bir ayar mı yapmam gerekiyor anlamadım?

    Tivibu da (Şuanda yayın verilememektedir. Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz) hatasını alan arkadaşlar şöyle bir öneri getirmişler

    1- tivibu progRamını kapatın
    2- C:\ProgramData\Microsoft\PlayReady\ klasörünü açın
    3- mspr.hds dosyasını mspr.hds.old olarak değiştirin
    4- tivibuyu tekrar çalıştırın. Windows 8 de bilgisayarı yeniden başlatmak gerekebilir.

    ancak burada bahsedilen Playready klasörünün içi bende boş. Hiçbirşey yapamadım. Klasör seçeneklerinden gizli dosyaları göster işaretlememe rağmen yinede içi boş.

    evdeki iki pcde biri Win7 diğeri Win8.1 kurulu ancak ne yaptıysam tivibu pcde göstermiyor. Lütfen yardım.







  • kkontrol kullanıcısına yanıt
    önceden izlerken şimdi mi izlenmiyor. Ttnet tabanlı hizmeti uydunet ile izlemek pek olası değil.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ıoıoıttutugg -- 14 Temmuz 2015; 22:47:03 >
  • Uydunet yeni kuruldu. Problem internet hiçbir şekilde problemli değilken sadece tivibu go nun internetten izlenememesi. Yani uydunet te sonuçta internet. bütün siteler açılırken neden tivibu web de tv izlenemiyor. sonuçta turkcell in internetinden çalışan tivibu uydu nette çalışmıyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kkontrol

    Uydunet yeni kuruldu. Problem internet hiçbir şekilde problemli değilken sadece tivibu go nun internetten izlenememesi. Yani uydunet te sonuçta internet. bütün siteler açılırken neden tivibu web de tv izlenemiyor. sonuçta turkcell in internetinden çalışan tivibu uydu nette çalışmıyor.

    her firmadan destek alacak diye bir kaide yok. uydunetiniz var gidin telekoma ben tivibu ev istiyorum deyin bakalım uydunet üzerinden verecek mi.

    sonuçta bu düzenek bir ip adresine bir server a bağlanıyor uydunet bunu engellemiş olabilir.
  • Modemi çöpe atın en dandik modemi insanlara veriyorlar çıldırıyorum kendinize sağlam bir docsis 3 modem almanızda fayda var.Bendede aynı sorun vardı modemin ayarlarından kaynaklanıyor çöpe attım sinir etti artık.Wifi çekmez devamlı kopar internete girmez bir çok sorun yetti artık uydunet!
  • quote:

    Orijinalden alıntı: NitroNos

    Modemi çöpe atın en dandik modemi insanlara veriyorlar çıldırıyorum kendinize sağlam bir docsis 3 modem almanızda fayda var.Bendede aynı sorun vardı modemin ayarlarından kaynaklanıyor çöpe attım sinir etti artık.Wifi çekmez devamlı kopar internete girmez bir çok sorun yetti artık uydunet!

    Arkadaşın modemi yeni zaten zn seri modem. z4 le karıştırmayın.

    Problem daha çok uydunet-ttnet server karışıklığı bence. ama turkcell ile alabilmesi de garip. tivibu müşteri hizmetlerine sormalı birde..
  • Hayrına tivibu'su olup deneyecek kimse yok mu arkadaşlar? Bu önemli bir konu, şampiyonlar ligi maçları var malum
  • kkontrol kullanıcısına yanıt
    Sayın Kullanıcımız,

    PORT yönlendirme DNS, IP adresi gibi durumları kontrol etmemiz gerektiğinden, 0216 366 66 96 numaralı destek hattımızı aramanızı rica ederiz.

    Saygılarımızla,
    NetMASTER
  • Arkadaşlar Netmaster teknik servisi aradım. Uzaktan erişerek yardım ettiler. Problem netmaster uydunetin modeminin yapısı ile alakalı. Modemi bridge moduna getirdiğinizde sorun çözülüp tivibu go çalışıyor. Modem router modunda ise çalışmıyor. Anladığım kadarı ile router modunda portların durumu ile alakalı bir olay.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.