Şimdi Ara

Uydunet için Modemi Dışarıdan mı Almalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İyi akşamlar arkadaşlar.eve 24 ay tahaütlü internet artı teledünya paketi alıcam.abim aldı onların sattığı modem yan odadan bile çekmiyor.benim evde mesafe daha uzun.dışardan modem alayım hiç sorun yaşamayayım diyorum.ne dersiniz.nasıl bir modem bakmalıyım yardımcı olursanız sevinirim.(uydu alıcı alıcı ve modem için toplam 144 tl alıyor uydunet 72 tl modem 72 tl uydu alıcısı.uydu alıcısı standart bişe sanırım oyüzden onu sormadım.)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arfbrk -- 26 Ekim 2014; 18:31:08 >



  • arfbrk kullanıcısına yanıt
    Extradan masraf yapmanıza gerek yok bahsettiğiniz herşey dahil 29 TL olan kampanya ise ücretsiz olarak hem modem hem HD kutu veriyorlar.Dışarda satılan modemlerde aynı firmanın modemleri zaten.
    Size gerekli olan tek şey wireless problemini kesin olarak çözmek için extradan bir Access Point/Router/Wireless Repeater ürün almak.
  • Riddle of Steel kullanıcısına yanıt
    teşekkürler cevabınız için.ben 49 tl lik kampanyadan bahsediyordum.onda modem ve kutu ücretsiz değil.ikisi toplam 144 tl ye geliyor.gayet uygun ama modemi almasam da dışardan mı alsam dedim o yüzden.modem 72 tl ye gelmiş oluyor bu arada.onu da konuya ekliyeyim.
  • arfbrk kullanıcısına yanıt
    Sizin bahsettiğiniz kampanya öteki herhalde ,
    Aşağıdaki kampanyayı incelerseniz kampanya detayları bölümünde farklı hız ve AKN kotası seçenekleri mevcut , bu kampanyada modem + HD kutu ücretsiz verilmekte ;

    https://www.turksatkablo.com.tr/internet-Kampanya,285
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.