Şimdi Ara

Üst geçide takılan TOGG TIR’dan düştü (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • nk061 kullanıcısına yanıt

    yollarda italyadan hazır üretilmiş araçlar geziyor. 3 dk'da bir otomobil üreten fabrika neden hala 8000'lerde sıra bekleyenlere aracı teslim edemiyor?

  • mahmut_emmi kullanıcısına yanıt

    Bu soruların cevabının tamamını biliyorum ama paylaşamam. Sadece gecikmenin batarya üretimi ile alakalı olduğunu bilseniz kafi. Orada da günlük kapasite her geçen gün artıyor. Teslimatlar hızlanacak.


    Ayrıca yeni kurulan bir fabrikada her türlü aksaklık olur. Bu tarz büyük ve uzun montaj hatlarında sistemi oturtmak öyle sandığınız kadar kolay değil.

  • nk061 kullanıcısına yanıt

    kimsenin ona itirazı yok, itiraz mangalda kül bırakmadan sallayan politikacıların mesajlarına! insanlar da haliyle tepki gösteriyor. yeni bir fabrika kuruluyor diye beklentiyi arşa çıkaracak anlamsız siyasi demeçlere gerek yok diye düşünüyorum.

  • texjrwillerjr T kullanıcısına yanıt

    Siyasetin içinde olupta eline fırsat geçince şov yapmayan var mı ? Siyaset bizzat budur zaten.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nk061 -- 15 Ekim 2023; 13:10:1 >
  • nk061 kullanıcısına yanıt

    eyvallah, ama o zaman karşı siyasi görüşten kişilerin de eleştirilerine, kendine has görüşlerine hazır olacaksın. bir araba ürettin diye vatan millet edebiyatı paralayıp herkesin buna kanmasını beklemeyeceksin.

  • Eleştiri herkesin başının tacı olmalı ama kendine muhalif diyen kesim eleştiri yapmıyor ki. Resmen iftira atıyorlar. Araçların İtalya'dan geldiği iddiası yalanın daniskası. Öyle bir şey yok. Tüm parçalar Gemlik'te birleştiriliyor. Boyanıyor. Araç son kontrollerden sonra teslime hazır hale geliyor.


    3 sene içinde böyle bir tesisin inşaatını ve devreye alımını gerçekleştirmek ve araç çıkartmak gerçekten çok zor bir iş. Bunu anlayın bir kere.

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.