Şimdi Ara

USA appstore uygulama sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Geçenlerde sevdiğim bir müzik grubunun (Muse) yeni konser uygulamasını gördüm. "MUSE 360" adında konser veririrken sahnesini 360 derece görebildiğiniz bir müzik uygulaması. Ancak uygulama ücretsiz olmasına rağmen, benim hesabımın kayıtlı olduğu türkiye appstore'da mevcut değil. Sorum şu ki USA appstore'dan uygulamayı indirip kendi telefonuma atabilmemin yolu var mıdır?

    Kendimce denemek için USA appstore hesabı aldım ve uygulamayı indirdim. Kendi hesabıma geri döndüğümde itunes üzerinden uygulamayı yükleyemiyordum izin vermiyordu zaten. Ben de ifunbox ile installous'a uygulamayı atıp oradan yükledim ancak nafile, açar açmaz kapanıyordu program.

    Telefonumu USA appstore hesabıyla eşleştirmek istemiyorum tabi ki de ancak bu uygulamayı çalıştırmanın başka bir yolu var mıdır?

    Not: Telefonum iphone 4 sürüm 5.1.1 JB mevcut anlayacağınız üzere.
    Uygulama zaten ücretsiz olduğu için yönetici arkadaşlardan konuyu kaldırmamalarını rica ediyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkneXX -- 26 Ağustos 2012; 0:01:06 >







  • ben birsürü program indirdim usa hesabıyla trde olmayan ama senin dediğin gibi bir sorunla karşılaşmadım muhtemelen dediğin program senin ios sürümünle uyumlu değil. app storede sol tarafta yazar hangi ios sürümüyle uyumlu oldugu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altuntepe2 -- 26 Ağustos 2012; 0:31:35 >
  • Tamam sorunu çözdüm. iPhone'dan USA store'a girip indirince uygulama çalıştı;) Boyutu yüksek olduğu için bilgisayardan atmayı denemiştim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DarkneXX

    Tamam sorunu çözdüm. iPhone'dan USA store'a girip indirince uygulama çalıştı;) Boyutu yüksek olduğu için bilgisayardan atmayı denemiştim.

    Itunesta signout yapıp yeni hesap ile signin yapacaksın. Akabine authorize this computer dediğin zaman işlem tamam. Sonra yine signout yapıp Türkiye hesabınla signin ve authorize yaparsın ancak USA hesabı kalır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.