Şimdi Ara

UPGRADE UNSURU GELİŞMİŞ OYUN

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam arkadaşlar öncelikle, oyun konusunda uzman olan ve pc oyunlarına yıllarını vermiş arkadaşlardan ricam şudur;

    - Hikayesi ve dokusu özgün, sürükleyici bir kurgu
    - Level atlamalı, İtem ve Skill geliştirmeli, upgrade unsuru ön planda olan
    - Diablo tarzı

    bu özelliklerde oyun arıyorum. Haa yalnız oyunun illa izometrik (kuşbakışı) rpg olmasına gerek yok. Max payne tarzı ilerlemeli bir oyun da olabilir ama benim için önemli olan level-item-skill üçlüsü. Bu öğelerin olmadığı bir oyun oynayamıyorum.

    şimdiden teşekkürler.



  • Konuyu Dün 18de başlatmışsınız ve bu saate kadar kimse cevap vermemiş O.o ilgin.DH rpg bölümüde iyice boşalmaya ve ilgisizleşmeye başladı.Daha sık paylaşımların yapıldığı ve tartışıldığı başka bir forum bakmanın vakti gelmiş gibi gözüküyor
    Borderlands 1- 2
    Torchlight 2
    Dragon age origins
    Titan Quest
    Bioshock 1 2 3
    Şimdilik aklıma gelenler bunlar.Gece geç geldiğim için konunu şimdi görebildim kardeş k.bakma.Umarım oynamadığın oyunlardır.Oynadıklarını belirtseydin ona göre yazardım.
  • Dungeon Siege 2 (1'de güzeldir ama Upgrade konusunda DS 2 daha iyidir)
    Item Enchant olayı var (Enchantable itemlere reagent ve fragment gömerek yapılır) ihtiyaca göre item enchant edersiniz. Set ve Unique item muhabbeti var. Hatta online oyunlardaki "Kalkan değiştirme" gibi olayları yapmak gerekiyor. Yani karşıdaki düşmana göre item değiştirmek. Mesela "Resistan to Ice" yazan düşmana elimizdeki "Frostbite" isimli mace ile vurmanın çok bir esprisi yok, hemen Inventory açıyoruz ve Fire damageli bir silah takıp öyle dalıyoruz atıyorum ya da tam tersi fire büyüleri atan bir düşman karşısında "Fire resistance" özelliği bol bir kalkan takmamız gerekecek falan fisman.

    Skill olayı var yine, yani her levelde geliştirebileceğiniz pasif skilleriniz var ve bu skiller aktif skilleri açmaya da yarıyor.
    Level ise 100 levele kadar yolu var.
    Hikaye ise açıkçası biraz boş gelebilir. Sonuçta bir kötü adam var ve ona karşı dünyayı kurtarmaya çalışıyoruz. Yine de her bir Companion'un kendine özel bir Secondary Quest'i var, sırf o questler için bile oynanır aslında.
     UPGRADE UNSURU GELİŞMİŞ OYUN
     UPGRADE UNSURU GELİŞMİŞ OYUN


    Gel gelelim bir diğer alternatif bu konuda sanırım Titan Quest olur. Karakter Build konusunda DS2'den çok daha detaylı bir oyundur. Düzgün build yapmazsanız ilerleyemezsiniz Ancak item konusunda DS2'den çok daha cimri bir oyun. Yine de hikayesi çok güzel. Yunanistan'dan Mısır'a, Babil'in asma bahçelerine kadar pek çok yer geziyorsunuz.
     UPGRADE UNSURU GELİŞMİŞ OYUN
     UPGRADE UNSURU GELİŞMİŞ OYUN


    Kingdoms Of Amalur: Reckoning (KOAR diye bahsedeceğim) bunun da oynayış mantığı çok hoşuma gidiyor. Dövüş mekanikleri aynı bir God Of War tadında. İtemi bol bir oyun ayrıca. Item üretme muhabbeti var. Kalıp ve diğer malzemelerin temin edilip tezgahta üretilmesinden bahsediyorum. Skill ağacı da güzeldir. Atmosferine hasta oldum ben. Masalsı bir dünyada geçiyor. Grafikleri falan çok tatlı. Not: Normalde ben pek mage oynamayı beceremesem de KOAR'da çok zevkle mage de oynadım.
     UPGRADE UNSURU GELİŞMİŞ OYUN
     UPGRADE UNSURU GELİŞMİŞ OYUN


    Şimdilik aklıma gelenler bunlar. Bu üç oyun bol bol oyalayacaktır. Yetmezse bi mesaj at daha fazlasını yazayım. :)

    Edit: Bunu yazmamak olmazdı:
    Two Worlds 2 de güzel oyundur. Hikayesi yine fena değildir ancak item geliştirme olayı tam manasıyla var. Aldığınız dropları "Dismantle" ederek değişik materyaller toplayıp onları item upgradesinde kullanabiliyorsunuz. Gemleri yine itemlere gömerek damage v.b ekleyebiliyorsunuz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goodorevil -- 28 Ekim 2014; 5:36:25 >




  • Kingdoms Of Amalur
    Boderlands
    Path Of Exile
    Titan Quest
    Sacred
    Dungeon Siege
    Dragon Age
    Dead Island Epidemic
    Dead Island
    Dead Island Riptide
    Torchlight
    Dark Souls
    How To Survive
    Witcher
    Elder Scrolls Oblivion
    Elder Scrolls Skyrim
    vb. diye gidiyor hocam hepside iyi oyunlardır sıkmaz adamı( Dark Souls rage quit yaptırabilir zorluğu yüzünden ama olsun :D )
  • Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim, pek çok oyun saymışsınız üşenmeyip tavsiyelerde bulunmuşsunuz ama ilk yanıt veren arkadaşımın dediği gibi, ben oynadığım oyunları saymayı unuttum size.

    Diablo 1-2-3
    Sacred 1-2
    Titan Quest
    Torchlight 1-2
    Nox
    Baldur's Gate

    Oynadığım eski ve yeni bazda oyunlar bunlar. Yalnız şunları söylemeyi unuttum, saydığınız oyunların çoğu online tabanlı. Ben online oyun istemiyorum, single iyidir. Online oyunlarda dengesizlik vardır, eski oyuncuların seviyesine ulaşamazsınız. Onlar zaten işi bitirmiştir, siz bunun bilincinde oyuna motive olamazsınız, sarmaz yani.

    Bu arada KINGDOMS OF AMALUR çok hoşuma gitti. sanırım buna saracağım :D
  • Witcher 1 ve 2. Benim için en sürükleyici ve kaliteli kurguya senaryoya sahip oyundur ikisi. Ayrıca dediğin diğer özelliklerden de bolca var. Üstelik Türkçe.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Divinity - Original Sin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: busterr

    Witcher 1 ve 2. Benim için en sürükleyici ve kaliteli kurguya senaryoya sahip oyundur ikisi. Ayrıca dediğin diğer özelliklerden de bolca var. Üstelik Türkçe.

    Witcher'ı bir türlü indiremedim.Ama bi ara indiricem.

    Bu arada Castlevania LoS 1-2 çok güzel seri.Harika ötesi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.