Şimdi Ara

Üniversite tecil belgesini askerlik şubesine kendi yollamıyor mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.057
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar, ankara'daki adresime askerlik şubesi kağıt yollamış şuan İstanbul'da olduğum için ne yazdığına bakamadım. 2 ay önce tecil'im doluyordu ama bu sene açıköğretime kayıt yaptırdım. Okul öğrenci belgesini kendi yollamıyor mu? Benim mi gidip vermem lazım şubeye?



  • yolluyoruz diyorlarda bunlara güven olmaz, en iyisi kendin alıp postala. Benimde 2013 sonunda bitiyor ama kendim alıp yollayacam sonbaharda. Bunların belirli bir zamanı var galiba, her sene bahar dönemi sonunda hallediyor olabilirler bu işleri.
  • Yolluyoruz diyorlar ama arada kaynıyor.Benimde aöf yolluyor diye rahat rahat takılıyordum tecil devam ediyordu.Askeriyeden eve kağıt geldi bakaya kaldınız en kısa sürede size en yakın askerlik şubesine gitmeniz lazım vs diye.Koştura koştura gittim tabi baktım görevli kadın yol parası uzattı 2 gün sonra birliğine teslim ol. Ben şok oldum dedim aöf de okuyorum okul yollamamış kağıdını git al gel kendim gittim aldım askeriye verdimde yırttım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sudafed

    Yolluyoruz diyorlar ama arada kaynıyor.Benimde aöf yolluyor diye rahat rahat takılıyordum tecil devam ediyordu.Askeriyeden eve kağıt geldi bakaya kaldınız en kısa sürede size en yakın askerlik şubesine gitmeniz lazım vs diye.Koştura koştura gittim tabi baktım görevli kadın yol parası uzattı 2 gün sonra birliğine teslim ol. Ben şok oldum dedim aöf de okuyorum okul yollamamış kağıdını git al gel kendim gittim aldım askeriye verdimde yırttım.

    gitseydin nolcak ki
    hem okur hem askerlik
    şaka bir yana 15 ay çok bea

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.