Şimdi Ara

Üniversite Sınavları ve Millenicom Rezilliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    Sakaryada bilgisayar mühendisliği okuyorum. Bu firma yüzünden günün her anı kesilen bi bağlantım var. Malum siteye de şikayetimi yazdım, buraya da yazıp bilgi vermek istiyorum. İlk fırsatta internetimi iptal ettiricem

    İnternetim sürekli kopuyor. Kardeşim ve ben üniversitemizin sınavlarına girerken mağduriyet yaşıyoruz. Telefonla arayıp yardım istediğimizde ya arıza kaydı oluşturulup geçiştiriliyoruz ya da ekranlarımız yok maalesef deniyor. Bu şikayeti yazarken bile internet koptu ve göndermek için gelmesini bekleyeceğim. Günü geldiğinde ödenmeyen fatura için hattı kapatıp sonraki ay hat kapanma açma bedelini paşa paşa alan Millenicom hizmet vermeye gelince bir hayalete dönüşüyor.



  • Telefonla arıyorum bağlantı problemi için. Bi tane ses kaydı koymuşlar hattinizda sorun yok modemi kapatip açabilirsiniz diye. Musteri temsilcilerine bile bağlanamiyorsunuz. Rezilliğe bakar mısın benim sınavlarım var hakkımı helal etmiyorum. Aldığınız her kuruş haram olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hat değerlerinizi paylaşabilir misiniz?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • onur5545 kullanıcısına yanıt
    Hat değerlerim maalesef böyle:(

    Üniversite Sınavları ve Millenicom Rezilliği

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Smartyy kullanıcısına yanıt
    Hat değerleri fena durmuyor aslında. Kopma olmaması lazım.

    Modem marka ve modeli nedir?
    Kopma yaşarken dsl ışığı da gidiyor mu?
    Modem ısınıyor mu?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Smartyy kullanıcısına yanıt
    İnternetiniz çok kaliteli iç tesisatta bir yerde temassızlık vardır büyük ihtimalle bunun internet firmasıyla hiçbir alakası yok.Kopma sizden kaynaklı belliki boşa veryansın etmişsin.İç tesisatını güzel bir kablo ile eksiz yenilersen daha sağlıklı olur.
  • Aynı şeyden şikayetçiyim. İletmem gereken projeler, girmem gereken online sınavlar var. Ancak mobil internet kullanmak zorunda kalıyorum. İnternet bağlanalı henüz 2 3 gün oldu. Son 15 20 saattir internetim yok. Arıza kaydını açıyorlar sonra arayıp soran yok. Ne zaman gelirlerse, sağılmayı bekleyen inek gibi bekliyoruz. Ev tesisatım 1 senelik fiber, öncesinde netspeedde adsl kullanıyordum, sonra netspeed fibere geçtim. Hiç bu kadar uzun süreli kopma olmadı netspeedde. 20 saat internet gitmesi ne demek? Hele ki bu dönemde. İp alamıyorsunuz diyorlar. Muhtemelen bugün de bişey yapılmayacak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.