Şimdi Ara

Universal Repeater Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Karşı komşumun modeminden internete bağlanıyorum fakat evimiz iki katlı ve evin ev tarafından modemin sinyalini alamıyorum arkadaşın modemi ttnetin verdiği modemlerden olduğu için wds yi desteklemiyo bu yüzden universal repeater almayı düşünüyorum acaba bağlantıda kopma yaşamıcağım bağlantı hızı düşük olmayan universal repeater tavsiyelerinizi bekliyorum herkese şimdiden teşekkür ediyorum.



  • quote:

    Orijinalden alıntı: fuuby

    Karşı komşumun modeminden internete bağlanıyorum fakat evimiz iki katlı ve evin ev tarafından modemin sinyalini alamıyorum arkadaşın modemi ttnetin verdiği modemlerden olduğu için wds yi desteklemiyo bu yüzden universal repeater almayı düşünüyorum acaba bağlantıda kopma yaşamıcağım bağlantı hızı düşük olmayan universal repeater tavsiyelerinizi bekliyorum herkese şimdiden teşekkür ediyorum.

    Komşunuzun modemi üzerinden sadece internet paylaşımı mı yapıyorsunuz? Aranız da dosya paylaşım veya lokal ağ tarzı bir olayınız var mı? Komşunuzun internet hızı nedir? Şayet sadece net için kullanılıyorsa ve aranızda bir network olayınız yoksa standart bir wireless g veya n bir router işinizi görecektir. Genelde bu işler için insanlar AP konumlandırırlar ancak bence de Universal Repeater destekli bir router daha sağlıklı olacaktır.

    http://www.zyxel.com/th/th/products_services/nbg_416n.shtml?t=p
    Sahibinden de bu ürün 30tl civarı 2.el mevcut idi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uisik34 -- 5 Mart 2015; 15:08:47 >




  • zaten uisik34 arkadaş gerekli bilgilendirmeyi yapmış ama bende şunları ileteyim. UR özellikli bir ap ürünü alabilirsin ama bu ürünler ana modemden en az %30 sinyal alan bir noktada olmalıdır cihazdan verim alabilmen için. Arkadaşın belirttiği üründe çok güzel ama onun 300 mbps olanını da incelmeni önerebilirim. Artık gerisi sana kalmış :)

    http://www.vatanbilgisayar.com/zyxel-wap3205-300mbps-kablosuz-n-access-pointrouteruniversal-repeater.html
  • Aslında bir router alıp ddwrt kurup client+ap olarak çalıştırmak en mantiklisi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Butcem düşük ve kısıtlı en ucuz yoldan halletmek lazım sadece bi laptop bi tablet bide telefon başlanacak tek sorun laptop devamlı online oyuna bağlı kalmak zorunda kopma olmaması o yüzden önemli tavsiyelerinizi bekliyorum 30 tl dediğiniz ürün iyiyse alabilirim.Tesekkür ederim yardımlarınız için sagolun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu modda kullanacapın üründe ve cihazın uzakta iken kopma olmaması çok zor ağda kopabilir, internetinde. Ana modemden alacağın cihaza kablo çek ondan kablosuz bağlan. kopma ihtimallerini minimuma indir en azından
  • Yada şu an laptopun bulunduğu bölümde tam olarak kopma sorunu pek yaşamadım ben yapmak istediğim zaten sinyal gücünü güçlendirmek ve evin hertarafına dağıtmak zaten bir arkadaşın çok yardımı oldu şu anda cihazı araştırmakla meşgulum ama yinede tavsiyelerini bekliyorum sağolun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.