Şimdi Ara

Ultima online...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkeze hayırlı ramazanlar.Ortalama 2 haftadır deli gibi vakit geçirebilceğim online oyun arıyorum.Ortalama 100 tane ünlü online mmorpg oyun vardır.Hepsinde aynı mantık canavar kes zindana gir lvl atla.Sıkıldım artık.Heryerde ultima online'nin efsane olduğu yazıyor.Daha önce 2 3 kere yükleyip sildim.2d olduğu için galiba.Yani oyuna artık bir şans vereceğim.Oyuna giricem ama ne yapıcam amaç ne hiç birini bilmiyorum.Bana yardımcı olur musunuz.Bu arada 21 yaşındayım.Cevaplarınızı bekliyorum.



  • Rom uo güzel duruyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu açıklayıcı cevabından dolayı teşekkür ederim.
  • akagac6464 A kullanıcısına yanıt
    97 yılında çıkmış bi oyunu mu oynayacaksın
  • 2 haftada 25i geçkin online oyun indirip denedim.Artık sarmıyor.Küçükken olsaydı oynayabilceğim oyunlar.Oyun yaşım geçti ama evde sıkılıyorum öyle arada girebilceğim bir oyun arıyorum.Stres atmak için yani.Var mı pvp sistemi sağlam bildiğin oyun
  • 1997 yılında çıkması Ultima Online'ın oynanamayacak durumda olduğu anlamına gelmez. Sanırım şöyle ifade etmek gerekiyor: Zamanında Ultima Online oynayanlar, doğru zamanda, doğru ortamda o efsaneyi yaşadılar ve artık çoğu oyunu bıraktı. Tam anlamıyla haz alınması gereken zamanlar sanırım 1999-2006 (bu esnetilebilir) idi.

    Ultima Online çevrimiçi oyun dünyasına hayal gücü ve oyun içi esneklik bakımından bir standart getirdi. Oyunun grafikleri, müzikleri, dinamikleri kendine has geniş bir dünya yarattığı için, Ultima Online diğer oyunlardan ayrı bir yaratık idi. Fakat o yaratık şuan uyuyor ve en iyisi de uykuda kalması :) Benim inancım o dur ki her şey zamanında güzel.

    Diyorsan ki ben yine de oynacağım, Silmaril Uo'ya bir bakmalısın.
  • hocam ultima online... Ne bileyim efsane adını duyunca sırıtıyorum içimde bişey oluşuyor :) Ama eskide kaldı be hocam eski tadı vermez :) Yaş ortalaması çok fazladırr belki 24-25 dir 30 yaşındaki adam bile oynar :) 12-16 yaş veledleri yoktur yani :) Ultima online'ı dene. Albion online çıktı bir de ona bak derim uo ya beynizoyrmuş ben bakmadım indirmeyi düşünüyorum :)
  • Ya artık pvp atıp stres atmak için knight oymamak istemiyorum.8 9 sene oldu.Baydı artık tiksine tiksine giriyorum oyuna.Çünkü alternatif oyun yok.Mmorpglerin %90ı rol yapmaya dayalı.Beni sarmıyor.Bana action olucak.3 haftadır nette oyun arıyorum.Bakalım sonumuz ne olucak
  • quote:

    Orijinalden alıntı: akagac6464

    Ya artık pvp atıp stres atmak için knight oymamak istemiyorum.8 9 sene oldu.Baydı artık tiksine tiksine giriyorum oyuna.Çünkü alternatif oyun yok.Mmorpglerin %90ı rol yapmaya dayalı.Beni sarmıyor.Bana action olucak.3 haftadır nette oyun arıyorum.Bakalım sonumuz ne olucak

    Role Play ağırlıklı oyun sevmiyorsan ve sadece pvpden ibaret bir oyun istiyorsan Ultima Online pek de sana göre değil. Bana göre en iyi PvP mekaniğine sahip, sandbox kavramını dibine kadar barındıran bir oyun Ultima Online. Şu sıralar durgun olabilir ama yaşayan efsanedir bu oyun. Savaşmak dışında uğraşacak dünya kadar meslek ve uğraş var oyunda. Ayrıca sana bu oyunu sıfırdan öğretecek insan bulman çok zor. Çünkü oyun bir derya. Ayrıca oyundan animasyon ve efekt açısından hiç bir şey beklememeni öneririm.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: histrio

    97 yılında çıkmış bi oyunu mu oynayacaksın

    resmi olarak çıkış yılı 96
  • Aynen.Yani bi kaç sefer daha önce başlamayı düşündüm.Hatta oyunu yükledim ama yapıcak bişey bulamayınca bilmediğim için sarmadı.Öğretecek birileri olsa belki tekrar yükleyip denerim oynamayı.
  • hiç mi hiç oynanmaz o zaman
  • yeni başlanmaz rsith in dediği gibi oyun bir derya çok fazla bilgiye ihtiyacın var birinin öğretmesi şart oyun oynandığı zamanlar şehirler dolu dolu olurdu insanlara sora sora bunu nerden aldın nasıl yaptın diyerek newbie dönemi yaşayabilirdin ama şimdi öyle bir ortam yok herkes ne yapıcagını bildiği için şehirlerde doluluk yok yani herkes kendi kasmasına bakıyordur..

    ufak bir örnek: şimdi yaralarını sarmak için bandaj oyun başında oldukça pahalı sayılır.. dilenerek işler zor yürür zaten başta öyle çok oyuncu görüceğini zannetme :)
    şimdi altının az olduğu için bandajını kendin yapman lazım.. nasıl yapıcaksın biri öğretmesi lazım. olayda orada mesela önce koyunların oldugu bir yer bulman lazım öldürüp bıçakla yününü çıkartman lazım (yanına bıçak alıcaksın yada sivri uçlu bir kılıç)yada öldürmeden daha az yün eldebilirsin.
    sonra bu yünleri Loop denen terzideki bir aletten geçirip iplik yapman lazım ipleri gene terzideki dokuma tezgahından kumaşa çevirmen lazım bunları makasla kesip parçalanmış kumaşlar haline getirmen lazım daha sonra bir daha kesip bandaj haline getirmen lazım..
    bandajların fiyatlarıda hatrı sayılır oldugu için fazlasını yapıp satarak oyun başı kendine yeticek kadar ufak tefek masraflarını karşılayacak bir parada elde edebilirsin.. ve bu sadece bandaj yapımı oyunda çok fazla detay var çok bilgi var..
    şimdi bunu oyun başı biri anlatmadığı sürece senin bunu ögrenmen çok zor ve hiç öyle bir tutorial yok :)




  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.