Şimdi Ara

Ülkenin hali hiç bir ideolojiden hiç bir akıllı insan olmaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sürekli Mağduriyet yaratıp iktidar olmaya çalışan, karşısındaki adaylara her türlü ahlaksızlıkla yaklaşan, partisinde görev yapmış yada ona yakın olan biri cb adayı olmaya çalışsa demokrasi anlayışını çürütüp davayı satıyor diyen(örn Abdullah Gül) AKP seçmenleri, İki yüzlülüğün en büyük örneği sürekli başkalarını ezip aşağılayarak oy bekleyip iktidar olamayınca kendi oyunun 10 kişilik sayılmasını koskoca ülkede sadece kendi seçmenini akıllı sanan karşılarına ne koyulsa övüp oy atıack CHP seçmenleri, Kendilerini eziliyor sanıp sürekli terörist'lere sevgi gösterisi yapıp seçim zamanlarında birden bire kediy e dönüşen HDP ve seçmenleri, her şeye duyar kasan arkadaş bile olinmiycak aynı nefes bile alınmıyıcak feministler.

    Örneğin az önce ekşide bir entry gördüm

    "az önce, “bu maçta top toplayıcı çocuklar kızlar, o yüzden hata yapmaları, yavaş olmaları normal” gibi bir cümle dedi. bu nasıl bir anlayıştır yahu, ülkenin geldiği hal gerçekten içler acısı."

    Bunu seksist yorum olarak algılamış yahu bu kadar saçma bir şey olabilir mi ?

    Biraz okuyorum yoruları herkes kendilerini haklı görüyor özellikle şu terör tartışmaları dünyanın en komik şeyi Akp'liler Chp'lilerin teröristin meclis hali olan hdp ile yan yana gelmesini atıyor chp'lilerde megri megri olayları habur'u vs yada akp'liler chp'lilerin ypg terör örgütü değildir tarzı açıklamalarını atıyor yahu bunların 2'side berbat bir şey bu konuda bile tartışan insanlardan birinin haklı çıkması gibi bir olay olamaz zaten.

    Yani hiç bir seçmeni gram akıllı olarak görmüyorum bazıları daha eğitimli sadece ama görüş olarak birbirlerinden hiç farkları yok.







  • Biz milliyetçi görüşten olanlar yeni partimiz iyi parti ile iktidara yürüyoruz mhp nin asla hayal edemeyeceği oy oranlarını alacağız bu seçim başlangıç bir sonraki seçimde iktidara bile oynayabilir bu seçim muharrem incenin alması daha mantıklı .



    KUTLU AYDAN IŞIK VURUR YÜZÜNE
    ULU BOZKURTLARIM DÖNER ÖZÜNE
    KULAK VER ULU KURD'UN SESİNE
    SELAM YOLLAR TÜRK'ÜN ULUBEYİNE

    BİZ OĞUZ ATA'NIN TORUNLARIYIZ
    KIRK ÇERİLİ KÜRŞADIN ORDULARIYIZ
    ÇİN SEDDİNİ DİZENLERİN KORKULARIYIZ
    BİZ PUSLU DAĞLARIN BOZKURTLARIYIZ

    GELİYOR TÜRK'ÜN BOZKURT ORDUSU
    BU ORDU'NUN KİMSEDEN YOKTUR KORKUSU
    VATAN BAYRAK İSE SÖZÜN KONUSU
    YA ŞEHİT YA GAZİ YA KAN UYKUSU






  • Bi de bu "ayy hiç bi prtiye kndimi ykn hisstmiyorum ya hpsi kötü" diyen 150 iqlu adamlar var
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Meurglys

    Bi de bu "ayy hiç bi prtiye kndimi ykn hisstmiyorum ya hpsi kötü" diyen 150 iqlu adamlar var
    Ben öle bir şey demedim ki seçmenlerin %85'inin ne kadar ikiyüzlü olduğunu belirttim burda okuduğunu anlamama gibi bir problemin var sanırım seviyeni belli etmişsin.
  • Senin gibi insanların kaderi bu ülkede dışlanmak hocam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: coupant

    Senin gibi insanların kaderi bu ülkede dışlanmak hocam.
    Malesef hocam iki partiden birisini eleştirince diğer taraf sen öteki partidensin aktroll'sün chp'li vatan hainisin vs tarzı söylemler söylüyor blok diyor halbukü argüman olarak üstün olduğum bariz genelde illa birini desteklemek zorundayım hatta destekleyincede 2 tarafa görede illa kendilerini desteklemek zorundayım yoksa yemediğim linç kalmıyor en iyi gelen tepki desteklemiyorsan yorum yapma oluyor ki bu çok saçma fikirimi belirttim diye bi taraflara çekilip durmak da oldukça gerici bir kafa.
  • KOD ADI Lucian kullanıcısına yanıt
    Aynı fikirdeyim hocam seninle. Hepsi kendi bildiklerini tek doğru zannediyor. Eğitim seviyesi yetersizliği ve idrak noksanlığı var bizim vatandaşlarda. Ötekileştirmeyi ve nefret söylemlerini çok seviyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayni dusuncedeyim hocam kacicam gidicem but ortadogu ulkesinden

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O maçı izledim spiker 2 kere söyledi ve gayet haklıydı. Top toplayıcı çocukların maçlarda önemi büyüktür kontra atakta asist gibi top atan çocuklar var.

    Bu maçlarda sırf kadın erkek eşitliği için böyle bir şey yapmak saçmalıktır. Kızlar o kadar geç attı ki topları ee top nerde be kardeşim diyorsun. Portekiz İspanya maçında mesela top hızlı atılsa Portekiz belki gol atacak kız erkek fark etmez işi kim iyi yapıyorsa ona verirsin.


    Tamam eşit olalım ben zaten hep eşitliği savunurum ama 4 yılda bir olan bir şey insanların emeği var heyecanı var sen top atmıyorsun atak bitiyor rakip defans gelmiş bu nedir ?

    Bu ekşiciler de böyle işte her şeye abartı abartı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 17 Haziran 2018; 18:54:18 >
  • Dunyadaki en boş topluluk Turkiyedeki feministler sanirim,şöyle bir ulkede oyle duyarlar kasiyolar ki sanirsin İsveç Norveçte falan yasiyoruz.Kabul edin veya etmeyin,kadinlar fiziksel aktivitelerde erkeklerden cok daha ba sa ri siz.O yuzden hickimse kadin futbolu veya WNBA izlemiyor.O yuzden inşaatlarda kadinlar calismiyor,o yuzden kadinlar savasmiyor,o yuzden kadin milli futbol takimi erkek U16 takimina 7-0 yeniliyor vb.Bommboşlar ya.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.