Şimdi Ara

Ülke genelinde ki alt yapı çalışmaları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar önce konuya kendi oturduğum adresten başlıyayım.Uzun süredir adsl kullandığım bölgem de kısa bir süre sonra vdsl'ye geçiş yapacağım.Ama caddeme konulan bir dolap haricinde 40 metre ötesine yeni bir vdsl dolabı daha koymuşlar.Biraz çarşıya doğru indiğim de her cadde başına iki şer tane 50 metre arayla vdsl dolabı koymuşlar.Ama o kadar çok dolap koymuşlar ki, eskiden neredeyse 3 cadde başına bir tane vdsl dolabı görüyordum.Tabi planlamayı bilemem ama Türk Telekom'un alt yapı çalışması biraz artmış gibi.Bu alt yapı çalışmalarının 5G ile bir alakası var mıdır? Aynı durumu Trabzon da, İzmir de, Gaziantep'te ve Muğla da yaşayan İnternet kullanıcılarından da duydum.Bu arada bende Kocaeli/Derince de yaşıyorum. Sizin bölgeniz de durum nedir?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Türk Telekom da alt yapı çalışmaları hızlandı. 5g ile alakalı tabii. 5g yüksek hızlar isteyeceğinden mecburi olarak çalışmalar hızlandırıldı. Umarım son sürat devam eder. Edecek gibi görünüyorda.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mustafa_(87)

    Türk Telekom da alt yapı çalışmaları hızlandı. 5g ile alakalı tabii. 5g yüksek hızlar isteyeceğinden mecburi olarak çalışmalar hızlandırıldı. Umarım son sürat devam eder. Edecek gibi görünüyorda.
    Ben gördüğüm dolaplar karşısında şaşırdım dedim ne oluyor ilçe merkezinden tut ıssız yerlere kadar dolap koymuşlar ne kadar ev vdsl'e geçerse o kadar iyi 5G teknolojisinde adsl kullanmak bazı insanları çileden çıkartır çünkü

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.