Şimdi Ara

UEFA ve FIFA 'nın elinde yeterli 'şikayet' var ~ Trabzon Barosu UEFA ya Başvurdu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • * ALINTIDIR

    UEFA ve FIFA bastırıyor, Türkiye Futbol Federasyonu karar almak için günleri tüketiyor.

    Futbol kamuoyu, Federasyonun şike ve teşvik iddiaları yönündeki kararlarını merak ederken, Türkiye'den sürecin uzamasıyla ilgili şikeyetler de UEFA ve FIFA'ya gitmeye devam ediyor.

    Bunlardan bir yenisini de Trabzon Barosu gönderdi. Yapılan başvuruda kısaca "kulüpler hakkında henüz hiçbir ilerleme kaydedilemediği" ileri sürüldü.

    Konuyla ilgili görüşünü aldığımız Spor Hukuku Uzmanı Avukat Alpay Köse önemli bir tehlikeye dikkat çekti. Köse, Trbzon Barosu'nun gönderdiği şikayet mektubunun UEFA ve FIFA nezdinde çok şey ifade etmeyeceğini belirtirken, bu tür yazışmaların da Türkiye'ye verilecek ceza açısından belirleyici olabileceğini kaydetti.

    Şike ve teşvikle ilgili dava süreci başlamadan önce de Fenerbahçe ve Trabzonspor'un UEFA ve FIFA'ya benzer şikayetleri ilettiği belirtiliyordu.

    3 Temmuz'dan geldiğimiz güne kadar da Türkiye'den UEFA ve FIFA'ya bir çok şikeyet mektubunun gittiği de ifade ediliyor.

    Avukat Alpay köse gelinen noktada özellikle FIFA'nın devreye gireceği vurgusunu da yaptı.

    Böyle olunca da Türkiye'ye gelip deliller çok diyen UEFA ve FIFA'nın elinde kendimizi ele veren şikayet mektupları da olmuş oldu.

    Şahıslarla kişileri ayırma konusunda çözümler bulmaya calışan Futbol Federasyonu'nun bu durumda işi daha da zorlaşacak gibi görünüyor. Kaçınılmaz gibi görünen sonsa takımlarımızın alacağı cezalar.

    kaynak







  • yd ne için geldi bellidir. bizden (yd ve malum kişiler) bi cacık olmaz yönetim anlamında. adamlar yapsın gereğini demekten öteye bir anlamı yok gibi bu işin. yd ye kaldıysak battık ülkede futbol adına birşey kalmayacak bu gidişle.
  • Millet takır takır yaptı işlerini bizim 1 sene dolacak ne kadar var ne ceza
  • Etik kurulu kişilerle kurumları ayıracak yönde rapor verecekmiş.Yani Aziz Yıldırım ve ekip arkadaşları organize bir şekilde şike ,teşvik işine bulaşmışlar ama sahaya yansımamışmış.Yani Aziz Yıldırım ve ekip arkadaşları ıskartaya çıkartılacak.Ama fenerbaçemiss kurtarılmış olacak.Küme düşmek şu eyyamla kümede kalmaktan çok çok daha onurludur.Fenerbahçe camiası adına üzgünüm.Asırlık kulüp bu noktaya getirilip, vicdanları yaralayacak şekilde kurtarılmamalıydı..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: eco2003

    Etik kurulu kişilerle kurumları ayıracak yönde rapor verecekmiş.Yani Aziz Yıldırım ve ekip arkadaşları organize bir şekilde şike ,teşvik işine bulaşmışlar ama sahaya yansımamışmış.Yani Aziz Yıldırım ve ekip arkadaşları ıskartaya çıkartılacak.Ama fenerbaçemiss kurtarılmış olacak.Küme düşmek şu eyyamla kümede kalmaktan çok çok daha onurludur.Fenerbahçe camiası adına üzgünüm.Asırlık kulüp bu noktaya getirilip, vicdanları yaralayacak şekilde kurtarılmamalıydı..

    Şike sahaya yansımadı diyecekler olanlar acaba bu insanları aptal mı sanıyorlar, yada kendilerini çok mu ileri zekalı mı görüyorlar.

    aşağıdaki örnekten onlarca var.



     UEFA ve FIFA 'nın elinde yeterli 'şikayet' var ~ Trabzon Barosu UEFA ya Başvurdu




  • Sahis ve kisi ancak siyasal olarak yara olmamak icin uydurulan bir olaydir. Bunu yutturamazsiniz Uefa ve Fifaya adamlarin yapicaklari belli 2 yol var ya su su takimlari aliyorum diyecek yada komple bütün takimlarimiza yasak gelicek. Zaten ceza alirsakta artik dünyada 6 7 Fifa üyesi olmayan ülke ve takimlariyla mac yapariz öyle bir kurallar varki 5 sene ceza alsan 5 sene boyunca özel mac bile yapamazsin Uefa Fifa üyesi takimlarla.
    Ha ne olur kendi cikarlari icin bu isleri bu noktaya getiren herkez kina yakar.
    Meclisi toplayip bu tarz olaylar icin özel bir mahkeme kurmak ve kanunlari degistirip hizlandirmak oldukca kolaydi kimse görevini yapmadi yapmiyacakta. ilk MAA simdide Demirören bu islere piyon olarak sokuldular.
  • trabzon Baros'u uefaya basvurdu yani sikayet etti gibi okudum da ne yapti acaba diye girdim konuya
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Beamer

    trabzon Baros'u uefaya basvurdu yani sikayet etti gibi okudum da ne yapti acaba diye girdim konuya

  • Ben de diyorum bizim Baros'la ne alıp veremedikleri var acaba diye.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Beamer

    trabzon Baros'u uefaya basvurdu yani sikayet etti gibi okudum da ne yapti acaba diye girdim konuya

    Aynen
  • Trabzon un pasif tutumu tff yi cesaretlendirdi, hakkını aramaktan aciz olursan gelinen nokta bu olur, Galatasaray ın sergilediği duruşun yarısını yapamadı Trabzon, açıkçası Trabzon camia olarak beni hayal kırıklığına uğrattı, karadenizliler hakkını yedirmez diye bilirdim...
  • Bu konunun GS bölümünde olması ve İddianame'de adı geçerken ve kendi hakkında da tapeler varken Trabzonspor'un bu tarz konuşması çok ironik....
  • @solidfb

    fenerbahçe bölümünde sadece fenerbahçe mi tartışılıp konuşuluyor ?

    ayrıca trabzon hakkında 1 tape varsa, diğer takım hakkında en az 3 tape var.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dondurmaci

    @solidfb

    fenerbahçe bölümünde sadece fenerbahçe mi tartışılıp konuşuluyor ?

    ayrıca trabzon hakkında 1 tape varsa, diğer takım hakkında en az 3 tape var.

    @dondurmaci

    Yahu ben suçsuzuz demiyorum ki. O konuda bir yorum yapmadım Fakat isterse çeyrek tape olsun suç varsa vardır. Fazlasında ceza katlanır ya da ne olursa olur. Onlar suçsuzuz diyor ve böyle diyor. E Fenerbahçe tarafı da bunu savunuyor. Benzer bir durum mevcut yani.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dondurmaci

    @solidfb

    fenerbahçe bölümünde sadece fenerbahçe mi tartışılıp konuşuluyor ?

    ayrıca trabzon hakkında 1 tape varsa, diğer takım hakkında en az 3 tape var.

    Fenerbahçe bölümünde fenerbahçe'ye bırakın eleştiriyi var olan gerçekleri yazdın mı bile ceza yiyorsun."fb şamp.liginden men edildi,başkanı on aydır tutuklu birde rakipsiz kaldık diyorsunuz" dedim hop tahrik on beş gün ceza.Trabzonspor bölümünde"uefa hukukçusundan kapak gibi yanıt"dedim hop tahrikten onbeş gün ceza.Fenerliler tarafından her türlü hakaret içerikli yorumlar yer alır fb'li adminler görmez.Ayıptır,ayıp..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.