Şimdi Ara

Ucuz kod yazmalık monitörlü sistem tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • yaklaşık bir iki haftadır bir kaç sistem topladım apulu falan şuan monster notebook var gayette güzel fakat ben biraz yeni şeyler keşfetmeyi sevdiğim için arada linux falan kuruyorum artık hdd yoruldu sürekli sıfırlanıp yeniden dolmaya.
    Bilgisayar mühendisliği 3. sınıf öğrencisiyim. Diyeceksiniz ki madem öyle neden buraya yazıyorsun bi halt bilmiyor musun? ben bilmesine biliyorum fakat topladığım sistemlerdeki hiçbir ürünü denemedim hıza etkisini gözümle görmedim deneyenler araştıranlardan bilgi almak istedim.
    Sırf kod yazmak için web tasarımı yapmak için toplayacağım sistemi. Ne film izlenecek ne oyun oynanacak. Bu yüzden 120 veya 240gb ssd olması taraftarıyım. Olabildiğince de ucuz olması lazım ama ucuz dediğim içinde gidip ölü bir sistem kurulmasın son teknolojileri barındırmasını isterim yani. DDR4 sistem olabilir amd nin apulu sistemi olabilir.
    En son bi intel skylake pentium gördüm. 240tl fiyatıyla. ekran kartı olmasına gerek yok diye düşünüyorum en fazla photoshop kullanırım onda da üst düzey şeyler çıkmaz yani. Aynı zamanda kuracağım sistem ileride de yükseltilmeye müsait olmalı bu yüzden son teknoloji diyorum.
    Monitör olarak da 22" üstü bir ekran olsa güzel olur laptopta ekranın içine girmek gerçekten kötü bir durum.
    önerileriniz nelerdir?
    Not: Sistem düşünülme evresindedir gerçekten kafama yatarsa toplayacam.
    Not2:Şuanki sistemim i7 4700 modeldir 700GB HDD mevcut 8GB 1600Mhz ram nvdia GT750M ekran kartım vardır. Şu sistemin yanında ssd ve ddr4 ram sayesinde hız farkı görürüm diye düşünüyorum pentium işlemcide. ayrıca mobil işlemci yanında gerçek bir işlemcininde mutlaka farkı olacaktır fakat G4400ın kaç çekirdek olduğunu hiç araştırmadım orada bi performans kaybı olur mu diye düşünüyorum.







  • mobile.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=113634514
    Konumdan bütçenize göre sistem bulabileceğinizi düşünüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.