Şimdi Ara

ucuz dvd-r hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar princo dvd-r 700bin, iomega -r 800bin, nt +r 800 bin bunlardan hangisini almak mantıklı deneyen arkadaşlar cevap yazarsa sevinirim herkese iyi bayramlar



  • dvdrw olarak ne kullanıyorsun(Cihaz yani)
    ben hep dms - kullanıyorum memnunum.
  • dms bulursan al.bunların arasındaa nt alabilirsin.
  • sony dru 530 kullanıyorum dms kullanmadım ama hakkında iyi düşünenler forumda azınlıkta gibi bir de bazı dvdler data verify de hata vermesine karşı normal olarak harddiske kopyalanabiliyor. data verify hatası neden kaynaklanıyor olabilir sizce
  • Iomeganın 4xını kullandım ve memnun kaldım.Writerım Asus 1604P ve Iomegayla 4 hızlı yazabiliyor.Prıncoyu tavsiye etmem çünkü piyasadakilerin coğu gercek değil.
  • bende dms 4x - kullandım şu ana kadar 20 tane yazdım ve hiçbirinde sorum yok. yani memnunum ve fiyatıda 600bin writerım asus 1604p
  • benim nec 3500 ile yazdığım dms 4x lerin tamamı her alette sorunsuzca çalışıyo kendi dvd rw ın için en uygun medyayı deneyerek bul sorunsuz olandan devam et, başkasının sorunlu dediği bi markaya sorunsuz yazabilirsin, bide aletin varsa firmware update ini yap...
  • nu diye yeni bi model çıkmış bence onu al alacaksan...
    quote:

    Orjinalden alıntı: mceliker

    arkadaşlar princo dvd-r 700bin, iomega -r 800bin, nt +r 800 bin bunlardan hangisini almak mantıklı deneyen arkadaşlar cevap yazarsa sevinirim herkese iyi bayramlar
  • En sorunsuz ucuz dvd-r medya cursor ikinci dms gelir.
    Tabii benim dvd writera göre,
    princolardan ise uzak durun zira bi yığın sahtesi piyasada dolaşıyor.
    saygılar.
  • Lg 4081,4082,4120 B dual layer vede şu an nec 3500 kullanan bir vatandaş olarak verbatim ve tdk nın üstünlüğü tartışılmaz ama orta fiatlarda bence iomega,princo,cursor dms yi kapıya sokmayın 100 tane yazdığım dvd bozuk çıktı diğerleriyle hiç problem yaşamadım (not:Nec te dms yi denemedim)
  • Ben Adanada Boş DVD ve Cd satıyorum.Sadece kendi tecrübemi aktarmak istiyorum affınıza sığınarak.DMS leri beğenen arkadaşlar ;ben yaklaşık 100-150 tane DMS + veya - yi müşterilerime mahçup olmamak için çöpe attım.Benden yada başka yerden alan müşterilerimi uyardım ve DMS lerini kontrol ettiklerinde onlarda arşiv yapıp HDD den sildikleri datalarında 100 DMS den 80 ninin bozuk çıktığını söylediler keza bende ilk zamanlarda DMS ler yoğun bir şekilde yazmıştım.Aynı şey benimde başıma geldi.İlk olarak güzel yazıyor görünüyor fakat 1-2 ay sonra kontrol ettiğinizde kesinlikle medyalar okunmuyor.Bu benim gözlemim.Princolara gelince,İki çeşit var biri sahte diğeri mükemmel.DVD yi alırken Medyanın üzerinde(Kutuda değil)For data gibi bir yazı varsa uzak durun ki onlar gerçeğinden daha ucuzdur.Ben filmleri ,PS2 ve Xbox oyunlarını Magic den sonra Princoya yazıyorum.Diamond Kesinlikle uzak durun.Diamond alan (Benimde)müşterilerimin hepsi ama hepsinin canı yandı.NT;zorda kalmadıkça almamaya çalışın.alacağınız 10 NT den 5-6 sına yazabilirsiniz.Bunun haricinde tavsiye edeceğim ve benimde kullandığım bir numaralı medya MAGİC -. + sı değil.Şu an İstanbulda anladığım kadarıyla üstü yeşil - 8X leri var .Tek kelimeyle mükemmel olduğunu düşünüyorum .Magic den sonra Memorex Professional -. Bu markayıda İstanbulda taş çatlasa 1 YTL ye bulabileceğinizi düşünüyorum .İOMEGA ve CURSOR ki aynı firma getiriyor gayet stabil sorunsuz Medyalar fakat PS2 ve Xbox oyunlarında ufak tefek sorunlar çıkarabiliyorlar.Bulabilirseniz Türkiyey yeni gelen Eurogold diye bir marka var yaklaşık 200 tane yazdım PS2 ve Xbox oyun dahil hiç bir şeyde 1 tane bile sorun çıkarmadı ve ucuzduda.Bunları 1.5 yıllık bir tecrübe.Kafanızın bir köşesinde tutarsanız sevinirim.Bu arada Plextor 712A ,Sony 4X ve Lg 8Xnin Dvd yazıcılarını kullanıyorum Tüm Medyaları bu üçündede yazdım.




  • quote:

    Orjinalden alıntı: ilketek

    Ben Adanada Boş DVD ve Cd satıyorum.Sadece kendi tecrübemi aktarmak istiyorum affınıza sığınarak.DMS leri beğenen arkadaşlar ;ben yaklaşık 100-150 tane DMS + veya - yi müşterilerime mahçup olmamak için çöpe attım.Benden yada başka yerden alan müşterilerimi uyardım ve DMS lerini kontrol ettiklerinde onlarda arşiv yapıp HDD den sildikleri datalarında 100 DMS den 80 ninin bozuk çıktığını söylediler keza bende ilk zamanlarda DMS ler yoğun bir şekilde yazmıştım.Aynı şey benimde başıma geldi.İlk olarak güzel yazıyor görünüyor fakat 1-2 ay sonra kontrol ettiğinizde kesinlikle medyalar okunmuyor.Bu benim gözlemim.Princolara gelince,İki çeşit var biri sahte diğeri mükemmel.DVD yi alırken Medyanın üzerinde(Kutuda değil)For data gibi bir yazı varsa uzak durun ki onlar gerçeğinden daha ucuzdur.Ben filmleri ,PS2 ve Xbox oyunlarını Magic den sonra Princoya yazıyorum.Diamond Kesinlikle uzak durun.Diamond alan (Benimde)müşterilerimin hepsi ama hepsinin canı yandı.NT;zorda kalmadıkça almamaya çalışın.alacağınız 10 NT den 5-6 sına yazabilirsiniz.Bunun haricinde tavsiye edeceğim ve benimde kullandığım bir numaralı medya MAGİC -. + sı değil.Şu an İstanbulda anladığım kadarıyla üstü yeşil - 8X leri var .Tek kelimeyle mükemmel olduğunu düşünüyorum .Magic den sonra Memorex Professional -. Bu markayıda İstanbulda taş çatlasa 1 YTL ye bulabileceğinizi düşünüyorum .İOMEGA ve CURSOR ki aynı firma getiriyor gayet stabil sorunsuz Medyalar fakat PS2 ve Xbox oyunlarında ufak tefek sorunlar çıkarabiliyorlar.Bulabilirseniz Türkiyey yeni gelen Eurogold diye bir marka var yaklaşık 200 tane yazdım PS2 ve Xbox oyun dahil hiç bir şeyde 1 tane bile sorun çıkarmadı ve ucuzduda.Bunları 1.5 yıllık bir tecrübe.Kafanızın bir köşesinde tutarsanız sevinirim.Bu arada Plextor 712A ,Sony 4X ve Lg 8Xnin Dvd yazıcılarını kullanıyorum Tüm Medyaları bu üçündede yazdım.


    İlkertek plextor 712 hakkındaki ve nec 3500 hakkındada bilgin varsa onlarıda yazarmısın.




  • Stabilite istiyorsanız Plextor derim.Ticari amaçlı kullandığım için müşterilerime karşı bu önemli Plextorun Cd yazıcısıda var ve tek kelimeyle her ikiside mükemmel bana göre.712 ye 2 gün evvel firmware update i yaptım.Yapmış olmak için yaptım sorunu yoktu çünkü.Nec içinse Bu konudaki doktora ünvanına sahip kişlerden bildiğim kadarıyla tek kötü tarafı medya seçmesi ama bu da firmware update leri ile iyileştirilebilecek bir şey.Bildiğim kadarıyla diyorum yanlışım varsa da bilgilendirilmek isterim, Dünyada ki en iyi lensleri plextor ve nec üretiyor.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ilketek

    Stabilite istiyorsanız Plextor derim.Ticari amaçlı kullandığım için müşterilerime karşı bu önemli Plextorun Cd yazıcısıda var ve tek kelimeyle her ikiside mükemmel bana göre.712 ye 2 gün evvel firmware update i yaptım.Yapmış olmak için yaptım sorunu yoktu çünkü.Nec içinse Bu konudaki doktora ünvanına sahip kişlerden bildiğim kadarıyla tek kötü tarafı medya seçmesi ama bu da firmware update leri ile iyileştirilebilecek bir şey.Bildiğim kadarıyla diyorum yanlışım varsa da bilgilendirilmek isterim, Dünyada ki en iyi lensleri plextor ve nec üretiyor.


    Teşekkürlerde ben yazım kalitesi olarak değerlendirmeni rica ederim.
  • dms 4x kullanıorum azda olsa arada sırada okumamazlık yapıyor
    elimdekiler bitince memorex almayı düşünüyorum
    brde memorex deniyecem ama dms iyi şuan için
  • dms ve nt iyidir.
  • ben şuanda 4x dvd-R hyundai kullanıorum :)
    dvd yazıcım philips,

    8x olarak görebiliyor, ama yazmasında sorun var gibi, 8x te 7-8 dk sürmesi gerekir, 4x te 14-15dk
    ben hyundai ye 8x yazdırırken 10-11 dk da bitio :) ne 8x ne 4x ama okuması hafif sorunlu oluo. bir okurken bir okumuyor.

    dün gece 3.2 update ini yaptım. aynı cd ye bi 8x bi de 4 x yazdım. yine aynı sürdü, 11dk civarı ama bu sefer okumasında sorun yoktu. 4x te de aynı şekilde.

    şimdie kadar kullanıklarım;
    nt +/-
    matco +
    princo -
    magic +/-
    media +/-
    cursor -
    sony +/- (plasmoic01 die tanıo, sanırm sony değil)
    sanyo -
    neon -
    dms +
    hyndai -

    sanyo da sorun oldu. yazdı fakat 1-2 gün sonra okumamaya başladı. içeriğini görüyor fakat bi dosyayı açmaya çalıştıpınızda öyle kalıo. neden anlamadım :) diğerilerinde en iyisi cursor çıktı.

    şuanda hyndai kullanıorum o da cursor e yakın bi performans verio. elimde 7-8 tane daha var onları da çekip sonra karar vericem hangi boş dvd ile devam edeceğime :)




  • Bende vakti zamanında yani bayagi bir zaman önce iomega almışım hatırlamıyorum bile 4X - DVD . valal aklıma geldi bri Disk Bİlgisinden kontrol edeyim dedim klite puanı 95 çıktı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.