Şimdi Ara

Ücretsiz Kurumsal Site Paketi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ücretsiz kurumsal site süper paket içersinde bir adet html5 ve css3 (çift css yapılı template) ve bu templatenin farklı platformlara uygulanmış eksiksiz dosyaları yer almaktadır. Aşina olduğunuz ve kullanımı kolay olarak nitelendirilen sistemlere sizin için bu templateyi entegre ederek ücretsiz dağıtıma sunmaktayız. Bu sistemler;

    ……
    Blogger Tema
    Drupal Tema
    Joomla 2.5 ve 3.0 uyumlu tema
    WordPress Tema
    olarak dört farklı platformda aynı templatenizi tahatlıkla ve eksiksiz olarak kullanabilirsiniz. Diğer yandan tam entegrasyon ile bu platformların sağladığı tema kolay düzenleme özelliklerini de kullanabilirsiniz.

    Avantajları Nelerdir?
    Tam ve sorunsuz entegrasyon ile templatenizin alt yapısında yer alan html5 ve çift katmanlı css3 yapısı bozulmadan entegre edilen temanızı her platformda mobil ve konsol tarayıcılarında sorunsuz olarak çalışacak şekilde gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz.
    Text ağırlıklı kodlama ve tüm platformlarda entegre halinde bu text ağırlıklı yapı bozulmamıştır. Sorunsuz alt etiketler üst menülerde dahil olmak üzere sorunsuz olarak çalışmaktadır. Seo standartlarına uygun olarak hazırlanan sitenize harcadığınız zamanın karşılığını almak sizi mutlu edecektir.
    Çoklu modül konumları tüm platformlarda sorunsuz olarak entegre edilmiştir ve 8 in üzerinde modül konumu ile kullandığınız sistemin eklentilerini nereye yerleştirsem probleminiz olmadan sorunsuz şekilde kullanabileceksiniz.
    Özel tema yönetim paneli ile menüler, modüller vs özellikler dışında sayfa yapılarına kodlama bilginiz olmaksızın müdahale edebileceksiniz. Bu müdahale alanına footer imzalarıda dahildir ve sınırsız erişim ile keyifli bir şekilde sitenizi düzenlemenizi sağlar.
    Bu özelliklere ek bir çok özellik ile Seo Theme Press ücretsiz tasarımları farklı sürelerde yinelenecektir. Tema ile ilgili soru, sorun görüşleriniz ile sonraki ücretsiz temamız için ihtiyacınız olan bir tasarım konusunda bizlere fikir verebilirsiniz. Bu tür istek ve sorular için ilgili tasarımın altında yer alan yorum kısımlarını kullanınız.
    Kaynak:http://seothemepress.com/ucretsiz-kurumsal-site-super-paket.html







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.