Şimdi Ara

ücreti ile program yazman kımse varmı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Belki işi bilenler için çok basit bir şey olabilir ancak bizim gibi amatörler için çok yorucu oldu.

    Kısaca özetleyecek olursak gelişmiş bir mouse recorder yapmaya çalışıyorum.Autohotkey ile bir kaç denememiz oldu %60 başarı oranımız var ancak tam istediğimize ulaşamadık.

    Bir online satranc server ında mouse un bıten oyuna tıklayıp oyunu kaydetmesını saglamaya calısıyoruz.Bunun ıcın satranc programının ara yuzu var manuel olarak gırıp ızleyebılıyorsunuz ıkı kısının macını ve izledıgınızde sızın belgelerım dosyanıza kayıt oluyor bu oyun programın ozelıgı olarak.

    mouse recorder ıle bıten macları da ızletebılıyoruz.ancak gunluk 250 tane oyun ızleme lımıtınız var ve mouse recorder aynı oyunu 4 5 kere ızlıyo ve bu sızın 250 kotanızdan dusuyo.

    yanı mouse a degısen ekranda degısen kaynaga gıdıp tıklamasını ogretmeye calısıyorum ısın ozu.Sankı belırlı bır aralıkla yan ekranın screen shot u nu alıp ıkı ekran arasında fark varsa oraya tıklaması gıbı bısey (uydurdum bu arada bunu :)

    Yaparım dıyen arkadaslar pm ıle ırtıbata gecebılır ısı yapan parasını alır :)







  • Link verirsen incelemek isterim siteni ona gore soylerim.
  • www.playchess.com adresinden patchi ındır kur bı kullanıcı adı alıp sıteye free uye olabılırsın. sag alt menude ana oyun salonuna gir.

    sol ustte info/oyuncular/oyun/dunya menusu goreceksın ordan oyunlar kısmına gırıp 1m ı sec ve bekle bıraz zaman sonra yanında oynanmakta yazan oyunlardan bazıları 1-0 0-1 yada berabere ısaretıne donusecektır.Herhangı bırıne mousela cıft tıkla bıten oyuna gıreceksın oynanan oyunu, hamlelerı goreceksın tekrar kapat.boylece o mac senın bılgısayarına kayıt olacak.
    Yapmaya calıstıgımız yaptıgın son adımı otomatıklestırmek.
  • Anladım bu sizin sitenizmi niye patch kuruyorum ?!
  • Yok bu dunya capında bı server herkes gırıp onlıne satranc oynayabılır.Bızım yapacagımız program bu sıte ustunde calısacak ve anlattıgım yolları ızlersen ne yapmaya calıstıgımız daha net gorebılceksın.
  • konu aktiftir.yokmu yaparim deyip fiyatini soyleyecek kimse ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.