Şimdi Ara

Uçak Kazası Raporu - Air Crash Investigation/Mayday (15. Sezon) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
2
Favori
15.271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aliriza81

    bu belgesel her hafta yeni bölümleriyle ekranlara gelmiyor mu. niçin internette hep eski bölümleri var. her türlü aslan kaplan belgeseli şak diye internete düşüyor uçak kazası raporunun yeni bölümlerini bulamıyoruz. aslında ingilizce dilinde tüm videoları var youtube.da ama türkçe dublajlı lazım.

    eldeki bölümleri tekrar tekrar izlemesi de güzel ama yeni bölümleri olsa iyi olurdu.

    Allaha Şükür herhafta bir uçak kazası olmadığı,olsa bile 1 hafta da kaza Kırım raporu cikmayacagi için, çıksa bile 1 hafta da belgesel yapılamayacagi için herhafta yeni bölüm yayinlanmiyor tabiiki. 2015 yılı için yayınlanan ucak kazasi raporu belgesel sayısı 10 tane. Yaklaşık 3 ay sürdü sonra tekrarlar verildi ve eski bölümler verildi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bende takip ediyorum en sevdiğim programlardan biri
  • beyler youtube'da bu belgeselin ingilizce bazı bölümleri var ama bu bölümlerin türkçe dublajlısı veya altyazılısı yok. ben uçak kazası raporunuun nette dolaşan tüm türkçe dublajlı bölümlerini izledim, youtubedakileri de izledim ama bu ingilizce olanların niye türkçe dublajlısı yok onu anlamıyorum.

    en alakasız çiçek böcek hayvan belgeselleri varken bu belgeselin bazı bölümlerinin türkçesi nette yok. bu nasıl iş anlamadım.
  • national yayınlamaya başlasa ben zaten tv den kaydedip vimeo ya yüklicem genelde elinde yeni bölümler olanlar youtube ye yüklemeye çalışıyo youtubede lisans telif hakkı sebebi ile videoları siliyor elinde yeni bölümler olanlar youtubeye yüklemek için uraşmasa bu yeni sezon bölümleri bulunabilir hale gelecekte bu sebepten nette yeni bölümleri bulmak hepten zorlaştı
  • Şu an tekrarları yayınlanıyor mu?
  • Yeni Sezon başladı. 4 Ocak'ta Fatal Focus adlı 15.sezonun ilk bölümü yayınlandı kendi ülkesinde. Elbette Türkçe dublaj ve altyazı yok.
  • Kanal degistirirken onumuzdeki gunlerde ne var diye bakarım genelde. Nat geo ya bi bakayım dedim ucak kazasi raporu var mı diye? .Ve evet yeni sezon 48 saat sonra :) Çarşamba günü, 2007 de Jakartadan kalkan ve kisa sonra düşen 200 numarali uçuşla başlıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evo_41 -- 9 Şubat 2016; 18:47:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet bende onu usb ye kaydetmek ve arşive eklemek için hazır bekliyorum :) bende dün akşam fark ettim
  • Beyler bu belgeselin türkçe arşivi olup, paylaşabilecek olanlar varmı? Bulduklarım ya ingilizce, ya da çok düşük kaliteli. 480p bile bulamıyorum çoğu bölümü.

    Bu arada, evde tivibu var. Ama sadece güncel bölümleri izleyebiliyorum, o da denk gelirsem tabii. Geçmiş bölümleri tivibu üzerinden izleme şansım varsa öyle de olabilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Klonoa -- 11 Şubat 2016; 1:21:04 >
  • Boxset yapsalarda alsak...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sır gibi saklanıyor yeni bölümleri ya hayret
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.