Şimdi Ara

Twitter hakaret davasi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
1
Favori
362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar, Bugün karakoldan arandım. Abdurrahman uzun bana hakaretten dava açmış Twitter da ki söylemim yüzünden. Bahse konu olan twiti bulamadım orası ayrı. Bu durumdan yirtmanin bı yolu var mı. Ya da bı şekilde ulaşıp davayı geri çektirmek söz konusu olur mu. Sicilim temiz hayatımda ilk kez karakola gidicem. Nasıl bı sonuc çıkar acaba. Para cezası alsamda meblağ ne olur neye göre belirlenir.



  • İlgili tarafın avukatı ile (varsa) iletişime geçeceksin daha sonraki süreçte ve kendilerinden özür dileyeceksin. Eğer ki kabul ederlerse davayı geri çekerler aksi halde geri çekmezler.


    Karakola git ifadeni ver bu arada.


    "Bu durumdan yırtmanın yolu var mı" demişsiniz. Var kardeşim, internette veya gerçek hayatta kimseye hakaret, küfür etmezsin ve başına bu tarz şeyler gelmez.



    Başıma gelen bir olay.


    Forumda bir dönem yetkili idim. Mesajını silip işlem yaptığım üyenin birisi özelden "seni yaşatmayacağım adresini telefonunu bulacağım" yazdı. Ben de kendisini müracaat savcılığına şikayet ettim. Sonraki süreçte ailesi bana ulaştı ve çocuklarının adına özür dileyip kendisinin ruhsal sıkıntıları olduğunu söyleyip şikayetimi geri almamı söyledi. Ayrıca faturalarını ödeyemediklerini ve kiralarını da ödeyemediklerini ve durumlarının çok kötü olduğunu anlattılar. Kaç yaşında insanlar telefonda ağlayacaklardı bildiğin. Ben de insafa gelip şikayetimden vazgeçtim. O şahıs halen forumda "asarım, keserim bana kimse karışamaz" modunda takılıyor. Bazen diyorum acaba geri çekmese miydim ama iş işten geçti artık.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 31 Temmuz 2023; 17:32:28 >




  • XpressMusic34 kullanıcısına yanıt
    Hocam dersimi aldım zaten bir daha asla böyle bir sey yaşanması mümkün değil. Evladimin rızkını vericem resmen bu canımı yakiyor. Kaldı ki zor şartlar altında geçinmeye çalışıyoruz bir de . Yarın avukatının bilgilerini isteyip özür yolu ile davayı geri çekmesini rica edicem başka seçeneğim yok.
  • the.scarface T kullanıcısına yanıt

    Kabul ederlerse yat kalk dua et şükür namazı kıl hocam. Geri çekmeyebilirler bu arada kendi bilecekleri bir konu tamamen. Bu arada savcı takipsizlik verirse hemen sevinme zira ona da itiraz edilebiliyor. Yani orta derecede uzun bir süreç seni bekliyor.


    Bu arada evladımın rızkını vereceğim demişsin bak ne güzel anlatmışsın. İnşallah tekrarlamazsın hocam. Bir üst mesajımı düzenledim ve bir olay anlattım okuyabilirsin.

  • XpressMusic34 kullanıcısına yanıt
    Okudum şimdi hocam yazınızı. Siz insanlık yapmışsınız herkes kıymetini bilmez bu durumun. Bende ulaşıp bir sekilde özür dilicem umarım şikayeti çeker. Çekmez ise de tazminat davası tutarı neye göre belirleniyor bilginiz var mı acaba
  • quote:

    Orijinalden alıntı: the.scarface

    Okudum şimdi hocam yazınızı. Siz insanlık yapmışsınız herkes kıymetini bilmez bu durumun. Bende ulaşıp bir sekilde özür dilicem umarım şikayeti çeker. Çekmez ise de tazminat davası tutarı neye göre belirleniyor bilginiz var mı acaba

    Estağfurullah. Geçmiş olsun. Karakola gidip ifade verin bu arada. Devamındaki süreçte bekleyin veya karşı tarafın avukatını öğrenebilirseniz iletişime geçin. Karakolda sorarsınız ama söylüyorlar mı bilmiyorum.

  • 06.09.2023 Beni de Aynı şahıs için aradılar hakaret etmişim diye karakola gittim şahsın ismini öğrendim ifade için öğleden sonra gelin dediler bütün gün tweetlerimi aradım ama birşey bulamadım.Bunu bir Ticari olay haline getirdiklerini düşünüyorum. İnsanların sinir uçlarıyla oynayıp anlayışsız avukatlarla tehditle para aşıyorlar insanlardan.Ne olduğunu bilmeden özel mesajdan özür diledim 12 saattir her hangi bir cevap yok!!!Bunun da bir yaptırımı olmalı bence zaten insanların canı burnunda..!

  • Tnrdmr1905 T kullanıcısına yanıt

    Karşı tarafın avukatı ile görüştün mü hocam? Hangi tweetten dolayıymış? Ya da siz ifadenizi verirken size söylediler mi tweet bu şeklinde.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.