Şimdi Ara

Twitch Kanalımızda Bu Hafta! (13 - 19 Temmuz) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Eleştiriye açık olmak lazım. Çok iyi bir kanalsınız ve cidden Türkiye de oyun kültürünün gelişmesi için elinizden geleni yapıyorsunuz. Ama lütfen twitch konusunda biraz daha özen gösterin. Zaten çoğu kişi haftada 2-3 tane yayın izliyor her güne yayın koyup işleri karıştırıp kaliteyi düşürmeye gerek yok. haftada 2-3 kere yayın yapın o yayınları heyecanla bekleyelim. Diğer twitch kanallarını takip ederseniz adamlar haftada 2 yayın yapıyor insanlar onu kaçırmamak için 1-2 saat önceden beklemeye başlıyor. Siz her gün yayın yapıyorsunuz ve bir anlamı kalmıyor. Aynı zamanda alınan yayıncıların daha özenle seçilmesi lazım. Kemik kadroyla yapılan veya toplu yayınlarda izlenmeler oldukça artıyor. Eskiden Talha abinin sabahlama yayınında saatin kaç olduğunu tam hatırlamıyorum ama akşamın 2 si veya 3 ü olabilir 1000 kişinin üstünde izlemiştik yayını çünkü o yayını herkes heyecanla bekliyordu (bide PT sözü vardı :D). Şimdi yayınlar en fazla 300-400 izleniyor. Önemli olan yayınların çok olması değil az ama öz olması. Herkes Dayz yazmış ama herhangi bir OyunDayız serisi olsa bence yeter. En önemli konu ise şu "siz BSC siniz ya lütfen başka kanalların uyguladığı şeylerin aynısını uygulamayın kendinize özgü şeyleri yapın". Osmanlı İmparatorluğu da Islahat yaptı başkalarına benzemeye çalıştı ve kendine özgü olan şeyleri unuttu, geride kaldı, sonunda da yıkıldı. Önemli olan diğerlerine tamamen benzemek değil ondan iyi şeyleri alıp üstüne yeni şeyler eklemek. Artık yorumlara biraz daha önem verin her hafta eleştiriler geliyor siz bunları fazla dikkate almıyorsunuz. Ama her yayında yorumlarınız çok önemli diyorsunuz.
    Yorumları biraz daha dikkate alın unutmayın yayınları siz değil burada yorum yapanlar izliyor. En sıkı takip ettiğim ve en saygı duyduğum site sizsiniz ve emin olun sizin büyümenizi ve daha çok kişiye ulaşmanızı çok istiyorum. Lütfen artık eleştirileri dikkate alın.
    TEŞEKKÜRLER




  • yeni yayıncılardan sevdiğim 2 kişi var oda edward ve fedupsamania onun dışında eski yayıncıları özledik.Daha çok şey yazmak istemiyorum çünkü zaten yorumdakiler olayın hepsini açıklamış bende benim fikrimi ortaya koymak istedim.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Son birkaç aydır yayın takip eden birisi olarak bir şeyler söylemek istiyorum. Zamanında belli kişilerin yayınlarını izlemiş ve şu anda "hep onlar olsun" diye ağlayan bebekler gibisiniz. Şu kanalı özellikle takip ediyorum, çünkü her zaman sıra dışı şeyler yapılıyor. İnatla popüler oyunları oynayıp, hiçbir açıklama yapmadan videoları izleyip konuşan yayıncıların aksine, burada oyun hakkında fikir elde edinmek mümkün.

    Sizin "sadece siz olun" dediğiniz kadro dergi çıkarıyor arkadaşlar, "akşama kadar çalışalım, gece de Dayz Dayz diye ağlayan çocuklar için sabaha kadar yayın yapalım" demiyor. Edward "Phoenix Wright birebir çevireyim herkes zevk alsın, anlasın" diye uğraşırken "DAYZ NERDE TALHA-GÖKHAN!!!1111" diye yorum atıyorsunuz.

    Burası değişecek ve gelişecek, herhangi bir yayın organının en önemli özelliği budur.
  • Site ölmüş ağlayanı yok. Merlinin kazanına evriliyorsunuz yavaş yavaş. Yol yakının twitch işinden vazgeçip daha çok BSC videolarına odaklanın bence. Kemik kadro dışında kimseyi görmek istemiyorum, sevgilimi yabancı bir erkekle görmüş gibi oluyorum. Lütfen eski BSC geri dönsün. Bu gelişmek ise kalsın site gelişmesin yerinde saysın, yeter ki eğlenelim.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.