Şimdi Ara

Twisting Nether ne alemde bu aralar? (PvE)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Hali hazırda Draenor serverında oynadığım bir karakterim var mythic PvE raiderım, horde hunter, WotLK döneminden beri account al sat oynuyorum bu karakterle de MoP döneminden beri. Problem şu insan ecnebi geyiğinden sıkılıyor bi süre sonra iyiler hoşlar düzgün de oynuyorlarda, olmayınca olmuyor be kardeş anlarsınız durumu. Demem o ki PvE açısından Twisting Nether'da Türk guildleri ne alemde, şöyle muhabbeti hoş, rahat, oyunu oyun amaçlı oynayan keyifli guildler var mıdır?



  • Pek sanmıyorum, başta bende Türk çok diye başladmıştım TN realminde lakin adam akıllı 1 tane guild ile tanışmıştım o da dağılmıştı. Arkadaş çevrem haricindeki Türk oyuncular KO mantığında, ergen kafasında olan kişilerdi. General chatte siyaset ve iğrenç geyikler dnüyordu. Oyun ortamı yok yani o realmde. Tutsan 1-2 adam akıllı guild vardır gerisi çöp. O kadar çöplerki hiçbir şey bilmedikleri halde, kendini bir halt sanan tiplerle dolu. En sonunda Outland-Raven ally tarafına geçtim kafam rahatladı. Oradaki Türk guildleri azdır ama oradaki guildlerden ortamlardan bin kat daha iyidir. Nerde çokluk orta b-kluk onun için hiç geçmeden vazgeçin.
  • wowprogress' ten kontrol edersen TW' de bir çok guild var 13/13 HFC mythic bitirmiş durumda türk guildleri olarak birçok iyi guild var muhabbetleri de seviyeli ama her şey seçtiğin guilde bağlı ortamın düzgün olup olmaması trade chati kapatabilirsin rahat edersin arkadaşın abarttığı kadar berbat bir ortam yok...
  • Progress açısından oldukça iyi guildler var,hem contenti bitirmiş ve yeni oyuncular arayan ya da progresse dahil etmek isteyen.Arkadaşın abarttığı kadar olmasa da tradechatte sacma geyiklerin döndüğü de bir gerçek ama sen guildindeki insanlarla anlaşabiliyorsan ne mutlu sana anlaşamazsan bir dünya Türk guildi var diğerine geçersin.
  • Sağolun gençler bu durumda geçebilirim gibi duruyor bu akşamki raidden sonra iyice soğudum zaten buralardan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.