Şimdi Ara

tv önerileriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar 3milyara kadar bir bütçe var bana full hd 3d led tvlerden alabileceğim en iyi tvyi söyleyebilir misiz.bir de sony hx800 hakkındaki görüşleriniz neler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi STALKER-1903 -- 27 Eylül 2011; 12:19:39 >



  • Full hd edge led ve full led arasında fark vardır. Sizin istediğiniz hangisi peki? İyi bir bütçeniz var diyebiliriz açıkçası.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dusty

    Full hd edge led ve full led arasında fark vardır. Sizin istediğiniz hangisi peki? İyi bir bütçeniz var diyebiliriz açıkçası.

    dostum tvlerin detaylarını çok fazlaca bilmiyorum mesela siz olsanız hangisini alırdınız hangisi daha iyi görüntü verir.3d performansları nasıl marka olarak hangisini düşünmeliyim
  • Kullanım amacınız ne olacak o halde? SD - HD yayınlar, oyun, 3D, uydu alıcısı vs. önemli olan nokta sizin kullanım amacınız. Onları bilirsek tavsiye vermek daha kolay olur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dusty -- 27 Eylül 2011; 13:59:14 >
  • oyunlar, filmler,hd yayınlar 3d filmler bunlar için kullanılacak.uydu alıcıya gerek yok.ayrıca alınacak.
  • Uzun süreli 3D kullanımı düşünüyorsanız FPR panellere bakmanızı öneririm. Philips ve LG'lerin 2011 nesil panellerinde bu teknolojiyle üretilmiş modeller mevcut ve bu paneller piyasadayken aktif 3D teknolojisine sahip SG gözlüklü modellere boşa para vermeyiniz. Evet, renkler çok canlı 3D'de, parlaklık deseniz parıl parıl ama sinyal alış verişi yapan 3D aktif teknolojisinin göz sağlığınıza olan etkisini düşünmeniz gerekli ve uzun süreli film izleme süresi olamayacağını bilmelisiniz.

    Eğer 3D'yi daha sonra düşünebilirim derseniz Sony'den şaşmayın 2D panellerde bence. Görüntü kalitesi muazzamdır HD yayınlarda. Zaten SD yayınlara bakarak panel almak çok yanlış. Türkiye'de 60 Hz civarında yayın sinyali, o yüzden elinizde 400Hz. panel bile olsa yaramaz işinize.

    Ben daha çok oyun ve film amaçlı kullanıyorum panelimi. LG Cinema 3D serisinden 42LW4500 modelini kullanıyorum. Full HD Led TV. Philips FPR teknolojili panellerde panelin kozmetiği ön planda LG'den farklı olarak. Ambilight denen ışık yayma teknolojisiyle derinlik kazandırıyor 3D'ye. LG'de ise 2D->3D çeviri modu, USB üzerinden film oynatma fonksiyonu, smart tv gibi özellikler mevcut.

    Ben 3D denince kesinlikle aktif SG teknolojini önermiyorum. Pasif teknolojili FPR panellerde de maalesef çok fazla çeşit yok şu an, olan modeller arasında da en iyiyi sizin gidip teknomarkette yapacağınız karşılaştırma belirleyecektir. Mutlaka denemenizi tavsiye ediyorum hangi ürün olursa olsun.

    Ben size philips ve lg'nin ana konu linklerini de vereceğim. Okuyun mutlaka ve sorularınızı oralardan sorun. Daha çabuk ve daha çok kullanıcıdan fikir alırsınız.

    LG Cinema 3D TV / LG FPR Gözlük Teknolojisi - 2011 LW Serisi (LW4500,LW5500,LW570S,LW650S)[ANA KONU]

    PHILIPS 3D/FPR GÖZLÜK PFL7696/7666/7606 MODELLERİ




  • HX8xx şu an abisi HX9xx ile birlikte piyasadaki en iyi 3D LED TV ler olarak kabul ediliyor. 3000TL ye ancak yan ithalat 40" boyutta olanını bulabilirsin diye tahmin ediyorum ne yazık ki. Bütçeni biraz daha yükseltebiliyorsan bu seriyi tek geç bence.

    3000TL yi efektif kullanmak istiyorsan arkadaşın da belirttiği LW serisi fiyat / performans olarak gayet iyidir. SD yayında gayet iyidir, 3D de çok iyidir, oyunlarda yine gayet iyidir. İlk çıkan FPR gözlük serisi buydu, üzerine Philips 7xxx çıktı ama Philips'te local dimming, 3D çevirisi ve USB den 3D playback yapamaması gibi temel eksiklikler var LW ye göre.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.