Şimdi Ara

Tv Ekranında Parlak Beyaz Bölge

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,yaklaşık 2.5 yıl önce Lg 32LB582V model bir cihaz aldık,tv çok aktif olarak kullanılmadı (günde en fazla 1-2 saat açık kalmıştır) buna rağmen dün cihazı çalıştırdığımda fark ettim (yeni olduğunu düşünüyorum önceden oluşsa fark ederdim mutlaka) hem cihaz açılırken hemde ekrana görüntü gelip yayınları izlediğimizde ekranın alt orta kısmında parlak beyaz bir bölge oluştuğunu gördüm.Cihazın garantisi maalesef bitti,tamire versek muhtemelen panelde sorun vardır oda yeni bir tv parası demek zaten.Merak ettiğim şey bu sıkıntı neden olmuş olabilir,yada bir çözümü varmı acaba? Çözümünü bilen yada bu sorunla karşılaşmış olanlar yardımcı olursa sevinirim.

    Bahsettiğim beyaz bölgeyi işaretlemeye çalıştım

    Tv Ekranında Parlak Beyaz BölgeTv Ekranında Parlak Beyaz Bölge







  • LG pişmanlıkdır....En çok sorun bu Firmada...Geçmiş olsun

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • maalesef deneyerek öğrenmiş oldum,birdaha ne evime ne çevreme aldırmam.Tamam elektronik birazda şans işidir tamam ama,2 farklı lg ürünüde 2side tv birtanesi garantisi bittikten tam 3 gün sonra bozuldu,diğer üründe garantisi bittikten 1 yıl sonra yukarda bahsettiğim sorun oluştu.
  • Geçmiş olsun aynı zamanda aşırı derecede ışık sızması var servis değişim raporu verecektir yenisi geldiğinde ışık sızmasını da kabul etmeyin bu sayede belki para iadesine kadar götürüp kurtulursunuz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rambocuk kullanıcısına yanıt
    ürünün garantisi maalesef bitti o yüzden sıkıntı yaşıyorum zaten.
  • 2.5 yıl önce dediğinize göre garantisi dolmuştur. Bu arada hata bana ışık sızması değil direkt panel hatası / yanma gibi geldi resimden.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt
    evet doldu maalesef,salon için başka bir model lg almıştık ondada garanti süresi bittikten tam 3 gün sonra ekranın sol köşesinde yukarıdan aşağıya doğru ince kırmızı bir çizgi oluştu,bu bahsettiğim 32 inch olan cihazda ise dediğim gibi o büyük parlak beyaz bölge oluştu ortaya dogru olduğu için insanın gözü oraya gidiyor,elektronik şans işi tamam ama 2 aynı marka cihazda daha 2 yılda perte çıktı,birdaha ne evime ne yakın çevreme aldırmam.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.