Şimdi Ara

Tüylerinizi ürpertecek hikaye anlatıyorum. EDİT 5.BÖLÜM GELDİ.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
5
Favori
818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Beyler kısaca geçen sene yaz aylarında yaşadığım olaylardan bahsedeceğim. İlgi varsa hemen başlayayım? Konuyu bilerek geç açıyorum, ufak kardeşlerimiz konuyu alaya almasın diye. Dediğim gibi ilgilenen varsa başlayayım.

    ---------1.Bölüm-----------
    Bizim köy çankırının ufak bir ilçesine bağlı. Gerçi Çankırı başlı başına küçük bir, yılda 2-3 kez köye gideriz. Ramazan bayramı bitiminde yine köydeydik. Mezarlık ile bizim evin karşısında sadece bir yol var ve köydeki ilk ev bizim.

    Mezarlığın arka tarafında duvara bitişik olan bir çeşme var, çeşmeden akan su küçük barajdan geldiği için temizlik haricide pek kullanılmaz. Tipik bir köy işte betimlemeye çalıştım.

    Köye vardığımız gün saat akşam 8 civarıydı sanırım, ezan okunmuş hava kararmak üzereydi. Büyüklerin elleri öpüldü, bayramdan kalan baklava börekler yendi vs. Saat 9. civarlarında babannem kalkta su getir dedi. İstemeye istemeye söylene söylene kalktım. Yanıma 11 yaşındaki kuzenimide alıp babamdan arabayı alarak çeşmeye doğru sürmeye başladım.

    Beyler hani hava zifiri karanlık değil ama göz zor seçiyor anlayın işte. Karşımdan traktör benzeri bi araç geliyor ama tepesinde flaşör gibi bir şey 2-3 saniyede flaş gibi patlıyor ve gözümü alıyordu. Yaklaşık 50-60 metre kala selektör atmaya başladım ama tık yok. Hala aynı şekilde geliyor bizim traktörcü dayı. Madem benim gözümü alıyor bende uzunları yaktım. Yaklaşık 3-4 saniye sonra silme geçti yanımdan. Ne yalan söyleyim ehliyetide yeni almışım panikledim biraz ve durdum. Bu dayı kavga için durduğumu sandı ve küfredek gelmeye başladı. Yanımda 11 yaşında kız var bişeyde diyemiyorum. Özür diledim dayıyı yolladım.

    Çeşmeye vardık bidonları doldurduk arabayı geri geri çıkardım. 1-2 metre gitdim gitmedim yine aynı traktör gözümü alarak geliyor. Açtım uzunları gözüne gözüne sokuyorum. Zaten kuzenin yanında sövmeside içimde kaldı bu sefer bende ineceğim. Yanıma yaklaştığında yavaşladı bende yavaşladım seni uyarmadımmı lan gibisinden bişeyler söyledi. İndim arabadan hayırdır felan biraz itiştik sonra kimin torunusun, kimlerdensin seni elimi sürmeden mahvedeceğim gibisinden saçmaladı bindik eve gittik.

    -----------2.Bölüm-----------
    Neyse kimsenin olaydan haberi olmadan geceyi geçirdim. Saat 4-5 gibi dedem sabah namazına kaldırmak için geldi, kalktım ama ayaklarım istemiyor evden çıkmayı. Neyse tuvalete girdim girmişkende bi sigara yaktım abdestimide alıp evden çıktık. Ayakkabılarımı giydim ama ayakkabılarımın üstünde kırmızı renkte lekeler vardı çok önemsemedim. Namazımızı eda edip tekrar geldik.

    Zaten 1-2 saat sonra ahali uyanıyor uyumayım diye düşündüm. Çıktım bahçede biraz dolandım, sigara içtim, küçüklükten beridir çıktığım bi elma ağacı vardı yine o ağaca çıktım. Anlayacağınız herşey çok normaldi. Neyse vakit geçirmek için sigara üstüne sigara yakıyorum, bi baktım 2 dal sigaram kalmış. Eve girdim arabanın anahtarıyla cüzdanı alıp bakkala doğru gitmeye başladım. Bakkal arabayla yaklaşık 10 dakika sürüyor. Bakkaldan kısa malbuş alıp tekrar arabaya bindim eve gelip avluya girdiğimde şok oldum. Kapının eşiği komple kırmızı renkte. Neyse eve girdim ulan hergün 7'de uyanan insanlar saat 8 olduğunda hala uyuyolardı. Hemen dedemi kaldırdım durumu anlattım.

    Adamın gözleri fal taşı gibi açıldı. Nerde gördün ne zaman gördün gibi bir sürü soru sordu. Olan biten neyse anlattım, adam içinden sessiz sessiz bişeyler okuyarak kapıya çıktı. Eşikten geçme dedi. Neden dede diyorum adam sadece dışarı çıkma, eşikten geçme diyor. Tırstım beyler yalan yok. O sırada millet toplandı felan, dedemin söylediği tek şey dışarı çıkmayın eişikten geçmeyin. O sırada sürekli bişeyler okuyor. Kimse bişey anlamadı yalnız babannem bembeyaz kesilmişti.

    ----------3. Bölüm--------
    Dedem sürekli okuyor, babannem bembeyaz olmuş, küçük kuzenleri odaya götürüyolar felan, dedem telefonunu istedi tanımadığım birini aradı sürekli efendim diyor telefondaki adama, olayı anlatmaya çalışıyor. Babamlar amcamlar yanıma geldi beni sıkıştırıyolar nasıl gördün felan diye. Ortalık iyice karıştı. Babamla mutfağa geçtik bu sigara yaktı olayı anlattırdı.

    O sırada annem, yengem tekrar anlattırıyor. Bende olayın benle alakası yok diye basitçe anlatıyorum. Gece olan kavgayı felan hiç karıştırmıyorum. Yaklaşık yarım saat sonra dedemin telefonda konuştuğu adam geldi. Fakat dikkatimi çeken şey içeri girmeden kapıdan konuşuyolar. Adam beni çağırtmış gittim olayı aynen anlattım. Sabah gördüklerimi vs. Birde adam konuşurken hiç gözüme bakmıyordu. Bi şekilde evden çıkıp yanıma gel dedi. Bende mutfağın camından çıkarak adamın yanına gittim. Adam hiç birşey söylemiyordu. Sadece bir kağıda bir şeyler yazıp eve bıraktı sürekli okuyun dedi. Sende benimle gel dedi.

    Giderken adama 1 ton soru sormuşumdur tek verdiği cevap 'az kaldı, gelmek üzereyiz'. Köyün çıkışına doğru bir bahçeye girdi. Bende peşinden gidiyorum. Tek katlı kerpiçten yapılma bir eve girdi. Evden çok ahıra benzettim dışardan. Köydeki diğer evlerle alakası olmayan bir evdi. Neyse peşi sıra bende girdim eve. Ev gayet basit döşenmişti. Büyük bir divan, önünde eski bir sehpa. Köşelerde minderler ve 1-2 halı vardı sadece. Diğer odalara bakma fırsatım olmadı. Evde diikkatimi çeken hiçbirşey yoktu. Etrafa dikkatlice bakınca evde televizyon, ayna, resim, tablo hiç birşey yoktu. Merakta etmedim değil fakat soramadım.

    Adam kendi kendine bişeyler mırıldanıyor, gözleri uzaklara dalıyor fakat bunları yaparken ben yokmuşum gibi davranıyordu. Adamada sinirlenmediğim değil. Yaklaşık 45 dakika adam okudu ben dinledim ama dinledikçe içimde bi hareketlenme oluyordu, sanki üstümden ağırlık atılıyormuş gibi rahatlıyordum. Gitgide hafifledim. Artık adamın bişeyler okumasından mutlu oluyor, ben yokmuşum gibi davranması sinirime dokunmuyordu.

    ---------4. BÖLÜM----------
    Adam okuyor okudukça ben rahatlıyoru. Yaklaşık bir saat sonra adam bana döndü ve 'rahatladınmı yavrum' dedi. Evet cevabını verdim. Adamın yüzünde bi ekşime oldu. Kalktı raftan bir çubuk getirdi. Önüne çökmemi istedi. Çubukla başıma, omzuma, sırtıma dokunuyordu. Aklım o sırada evdekilere takıldı. Acaba ne yaptılar gibisinden düşünürken adamın sesiyle irkildim. Sadece dokunduğum yerlere odaklanmamı istiyordu. Dediğini yapmaya çalıştım fakat olmuyordu. Adam durumu farkederek elham, nas, felak okumamı istedi. Ama hangisini okumaya çalışsam yarıda kalıyor en başına dönmek zorunda kalıyordum. Yaklaşık 5-6 sefer aynı şey oldu, ne okumaya çalışsam aklım evdekilere gidiyor okuyamıyordum.

    Adama durumu söyledimi, çubuğu bıraktı ve okuyup yüzüme üflemeye başladı. Yaklaşık 10 dakika okuyup yüzüme üfledi. Tekrar çöktürdü ve çubukla yine dokunmaya başladı. Bu sefer çubuğa odaklanabiliyordum. Çubuğun deydiği yerlerden sanki bir şeyler çıkıyormuşta canım yanıyormuş gibi hissettim. İçimde korkuyla karışık garip hisler vardı. Tarifi çok zor. Kabaca tarif etmek gerekirse, karşınızdaki insanın ne düşündüğü hissettinizmi hiç? O şekilde garip duygular vardı. Adam okuyor, okudukça çubuğu üstüme deydiriyodu. Bi süre sonra adamın okuduğu dualar kulağıma bir garip gelmeye başladı.

    Nasıl söylesem, anlamıyorum ama bişeylere benzetebiliyordum sesleri. Önce bebek ağlaması gibi gelmeye başladı ama cılız bir ağlama, sonra derinden bi çalgı sesine benzemeye başladı ama hiç bir müzik aletine benzetemiyordum. Sesleri duydukça karnıma ağrılar girmeye başladı. Adam git gide sesini yükseltiyordu. O yükseldikçe sesler boğuklaşıp, parazitleniyordu. Adama sırtım dönük oturmuştum. Bi süre sonra adam 'önünü dön evladım' dedi. Ama her yerim uyuşmuş gibiydi. Sadece kafamı çevirebildim

    ---5. BÖLÜM---

    İyimisin dedi. Başımı sallayabildim sadece. Merak etme geçecek hepsi dedi. Dünya umrumda değildi, kim ölmüş kim kalmış aklıma gelmezdi o anda. Evdekileri bile unutmuştum. Adam dedemi aramamı istedi. Aradım verdim eline telefonu. Durumu sordu. Sonra gidebilirsin dedi. Gidiyim gitmesinede nasıl geldiğimi bile hatırlamıyorum, sadece çok uzak olduğunu biliyorum. Babamı aradım bi 10 dakika kadar sonra geldi. Hiç konuşmuyordu. O gün ilk defa babamın yanında sigara içtim, ağzını açmadı, yüzüme bile bakmadı. İyi rahatız bundan sonra pederlede sigara içiyoz gibisinden düşünürken tokadı yüzüme yedim.

    -Ne yapıyon lan it herif!
    -Çok gergindim kusura bakma.

    Yediğim tokat bile üstümdeki rehaveti atmama yardımcı olmadı. Aksine bugün bi tokat atar, yarın konuşur sonra özgürüm diye düşünürken geldik eve. Eve girdim kimse yüzüme bakmazmı lan? Bişey soruyorum kafa sallıyolar, bişey istiyorum takmıyolar. Delirecek gibi oldum. Az önceki rahatlıktan eser bile yoktu. İndim bahçeye zamanla yarışırcasına içtim sigaraları. Belki 4-5 taneyi bulmuştur. Üstüste içmemden midemde bulanmıştı. Sadece kusmak istediğimi hatırlıyorum sonrası yok. Başımda düğün var sanki. O derece ağrıyor. Ne seslere ne insanlara konsantre olamıyorum. İyide bu kadar şeyi sigara yapmış olamazdı heralde. Eve gitmek istedim. Sadece gitmek nasıl olursa olsun. İster sürünerek, ister emekleyerek. Yok sanki üstüme karabasan çökmüştü. Sesim soluğum çıkmıyordu. Sadece ismimi tekrarlayan bi ses vardı kulağımda.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E.M.Tec -- 9 Mart 2015; 23:28:26 >







  • Tüyüm yoksa kanka, nerem ürperir?
  • Kalktı




















    Tüylerim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KaraAy_

    Kalktı




















    Tüylerim
    saçmalamayı kes anlat işte
  • Bosuna ceneni yorma csbdir veya sonda zebani vardir.
  • CSB
    edit: simdiden rez alalim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fokof -- 6 Şubat 2015; 23:41:00 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fokof

    CSB
    edit: simdiden rez alalim
    Beyler Csb değil öyle bir günde anlatabileceğim bir hikayede değil baya uzun bu arada liseli felanda değilim. Konu dışındada fazla takılmam csb felan çok ilgimi çekmez
  • Anlat merak ettım
  • Anlat Dinliyoruz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nvıdıa Tr

    Anlat Dinliyoruz
    İlk bölüm geldi.
  • Tüylerim ürpermedi ne yapacaz?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: E.M.Tec

    İlk bölüm geldi.

    Alıntıları Göster
    okumayın beyler dedeler
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Corpolar

    okumayın beyler dedeler

    Alıntıları Göster
    2. Bölüm geldi
  • Corpolar C kullanıcısına yanıt
    Alakası yok hacım dedelerle.
  • Tırstım şimdi yalan yok
  • quote:

    Orijinalden alıntı: E.M.Tec

    2. Bölüm geldi

    Kardeşim bölüm bölüm yazdığın için millet csb sanar tabi. Hepsini yaz işte meraklandırma milleti
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kaptan Ross

    Tırstım şimdi yalan yok
    olayın sonucunu güncellersen iyi olur iyi akşamlar
  • adammısınolum A kullanıcısına yanıt
    Kardeş hepsini birden yazamamki. Yaklaşık bu şekilde 20 bölüm var. Yazmaya kalksam sabahı bulur. Bi kısmını yarın devam ettirmeyi düşünüyorum.
  • Takip
  • Sonucunu güncellersen derken pek anlamadım?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.