Şimdi Ara

Türktelekomun Kotalı (Soygun) Paketi Hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    2 yıldır 24 mbps 70 TL ye TTNet kullanıcısıydım. Taahhüt bitimine yakın sürekli arayarak beni Kotalı pakete geçirmeye çalıştılar. Geçmezsem taahhüt bitiminde 140 TL ödeyeceğimi söylediler. 85 TL ye 24 ay 24 mbps 200 GB Kotalı önerip durdular. Bende araştırma yaptım 66 TL ye 35 mbps Netspeed e geçiş yaptım. Ortalama 32 mbps download 2-3 mbps upload alıyorum çok memnunum.

    Gelelim asıl konuya babama iş yerindeki interneti için bu Kotalı paketi 01.03.2019 tarihinde telefondan satmışlar. Babama taahhütün bittiğini yeni taahhüt yapmazsanız 140 TL ödeyeceğini onaylarsa aynı hızda 90 TL ye taahhüt ile uygun pakete geçiş yapacaklarını söylemişler. Babamda ticaret kafası kota falan bilmiyor fiyata odaklanıp kabul etmiş. Şimdi bu ttneti severmisin sabahamı bırakırsın bilmiyorum. İş yeri dışında babamların evdede var internet onun akıbetini bilmiyorum. 2 sini de netspeede geçirmeyi düşünüyorum.

    Sizlere sorum bu geçişi iptal ettirebiliyor muyuz? Diğer sorum taahhüt bozum bedeli 24 ay indirimi mi kapsıyor. Yoksa 3 aylık fatura tutarı indirimi mi ? Araştırma yapmadan direk konu açmak istedim. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • bu mesaj silindi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0EF48BDE1 -- 18 Temmuz 2020; 16:56:20 >
  • Teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu telefonla sözlü taahüt verme olayını kesinlikle iptal etmeli BTK. En azından SMS onayı falan istesinler. Mağduriyet yaratıyor yıllardır haramzadelerin lehine.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: programmer_onur

    Şu telefonla sözlü taahüt verme olayını kesinlikle iptal etmeli BTK. En azından SMS onayı falan istesinler. Mağduriyet yaratıyor yıllardır haramzadelerin lehine.
    btk senin benim hakkımı korusa fiyatlar bu seviyede olur mu?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.