Şimdi Ara

Türksat'tan Maksimum Keyif Kampanyası (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
2
Favori
4.643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: eP_362

    Bende yeni geçtim.Ttnetten sonra ilaç gibi geldi.
     Türksat'tan Maksimum Keyif Kampanyası


    başvuru yaptıktan sonra kaç günde bağladılar ?

    Teledünya HD Kutu ve Docsis 3.0 Modem için ayda ayrıca 9 tl ödediniz mi ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: format159

    quote:

    Orijinalden alıntı: eP_362

    Bende yeni geçtim.Ttnetten sonra ilaç gibi geldi.
     Türksat'tan Maksimum Keyif Kampanyası


    başvuru yaptıktan sonra kaç günde bağladılar ?

    Teledünya HD Kutu ve Docsis 3.0 Modem için ayda ayrıca 9 tl ödediniz mi ?

    Hemen ertesi gün bağlandı. Aylık 59 TL. Dedikleriniz de aylık 9 TL.




  • eP_362 kullanıcısına yanıt
    Hocam denizlide mi yaşıyorsunuz? Tam olarak ne tarafta ikamet ediyorsunuz. Ve online oyunlarca (lol,cs go,dota) ping sorunu var mı acaba?
  • lWhisdropper L kullanıcısına yanıt
    Evet çınarda. Oyun oynamadığım için bir şey diyemiyorum. Sonuçta burada fiber yok. Şimdilik en iyisi bu.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: djcool

    25 mbps 75 gb kota, üst paket teledünya hd kutu ve netmaster docsis 3.0 modem toplamda 60 tl aylık ödüyorum. Ekim 2014'de 2 sene taahhüt ile üye olmuştum. Aynı şartların üzerine vizioon film paketi eklemişler ve fiyat 59 olmuş. Enayilik bu. O zaman bize de açsınlar bu film paketini. Taahhütüm bitince uydunetten ayrılacağım. Şikayet olarak yazdım online işlemlerden, benim paketin özelliklerini yazmışlar salak yerine koyup. Benim bildiğim geçen sene 60 lira olan paket bu sene 65-70 olur. Eğer aynı fiyata daha fazla içerik verirsen eski üyeyi dışlarsın.

    Ülkenin genel insan zihniyetide böyle sizde sorun yok. Zaman geçtikçe firmalar rekabet için hep daha iyisini sunarlar. Bundan 10 sene önce ben ttnet 1 gb internet 4 gb kotalı hizmete 30 tl ödüyordum. Şimdi uydunet aynı paraya teledünya temel paket + 10 mbt 50 gb akn veriyor. Ayrıca bu fiyat kampanyaya taahhüt veren müşteriler için. Ben geçen yıl buna geçmiştim ve 42.5 tl ödüyorum. O zaman bende ben enayimiyim bu kampanya olunca soğudum diyeyim :) . Şimdi taahhütüm bitti yarın da gün verecekler maksimum keyif için satın aldıgım modem gelecek. Ya zihniyetinizi değiştirin ya da digitürke geçin onlar müşteri hizmetlerini sürekli arayıp isyan edenlere uygun fiyat veriyorlar .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: djcool

    Ne demek istediğinizi tam anlamış değilim. Polemik yaratacaksanız bana bulaşmayın. Evet böyle işgüzarlık ve garip kafa tutma mesajları insanımızın zihniyetinde var. Haksızlığa kafa tutmayı öğrenin. Neden daha 1 sene bile dolmadan daha az içeriğe daha fazla ücret ödeyeyim?

    Nedenini açıkladım zaten yukarıda bu kadar uzun açıklamadan da anlayamadıysanız zaten yapacak bir şey yok hatta 2 örnek bile vermişim.
    Sizin mantığınıza göre 10 sene sonra aynı internet tv paketine 90-100 tl vermemiz gerekiyor bu nasıl mantık anlamak güç. Teknoloji rekabetle yenilikle ucuzlar 1 yıl geçmiş üzerine sadece sinema paketi eklenmiş bence sevinmelisiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de üye oldum 25 mbps hız 150 GB AKN. Teledünya üst paket. Modemi kendim aldım let go dan set top box yerine tercihimi comax modülden yana kullandım kumanda karmaşası yaşamamak ve görüntüden taviz vermemek için. Kart veriyorlar modüle takıyorsun ve tv kumandandan izliyorsun. Nat Geo var discovery ler IDX FX HD falan var. Vizioon mudur nedir onlar tırt eski düşük bütçe filmler. Hız testinde 24 mbps yi gördüm. 63 tl ödeyeceğim. Sinema kanalları için + 7 tl istiyorlar. Şöyle bir epg den baktım onlarda da kayda değer birşey yok malesef. Uydunete tavsiyem biraz sinema ve vizioon kanallarındaki programların kalitesini artırmaları. Bunu yaparlarsa ne ttnet ne superonline ne şu ne bu rakibi kalmaz. Ama işte devlet kurumu olduğu için özen gösterilmiyor bence.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar,

    Uydunet, Ankara, Cankaya, Bahcelievler Mahallesi, Kazakistan Caddesi (emek 4. cadde) nde nasil? kesinti, internet problemi oluyor mu? orada kullanan musterileri internetten, hizindan, baglantinin kesilmemesinden, genel olarak internetten memnunlar mi? gecmemi önerirler mi?

    Turkcell superonline kullanicisi idim aylik 59 try öduyordum, fakat, 10 mg bit hiz, 50 gb, 31.99 try´ye gecis yapacagim. önerir misiniz?
  • Bu kampanyayı kullanan arkadaşlar benim süren 7 temmuz da bitiyor sözleşmesiz olarak devam edersek fatura aynımı gelir farklımı gelir?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kenan_0

    Bu kampanyayı kullanan arkadaşlar benim süren 7 temmuz da bitiyor sözleşmesiz olarak devam edersek fatura aynımı gelir farklımı gelir?

    Taahhütünüz bitince normal tarife fiyatı üzerinden 31.12.2018 e kadar devam edebiliyorsunuz.

    https://www.turksatkablo.com.tr/TV-Kampanyalari,361,maksimum-keyif-kampanyasi-2016

    Normal tarife fiyatına göre: 25 Mb 75 GB AKN -> 59,99 TL + KTV Üst Paket -> 26,99 TL + Vizioon Sinema Paketi-> 12,99 TL olarak Toplamda: 99,97 TL.

    https://www.turksatkablo.com.tr/internet-Tarifeler-Suresi-Biten,162




  • Bende de bu tarife var. Aynı fiyattan devam etmez bence, tüm kullandığın hizmeletlerin kampanyasız fiyatı gelir.
  • Meil attim cevap bu:



    100liraya yakin bir fatura cikacakmis. 7 temmuzda abonelikten cikip turknet'e gecicem buyuk ihtimal.

     Türksat'tan Maksimum Keyif Kampanyası



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anaconda_Kenan -- 19 Mayıs 2017; 18:42:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen, benim yazdığım cevabı vermişler.

    Edit.: KTV Üst Paketi 26,99 TL yazmışım, böylelikle + 1 TL fark yaratmışım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Savisvasa -- 19 Mayıs 2017; 18:48:44 >
  • Savisvasa kullanıcısına yanıt
    aynen dostum dediğin gibi. sonuçta 50liradan 100liraya fırlayacak benim fatura. demin meil attım turksata 7 temmuz itibari ile ilişkimin kesilmesi için.
  • Bakalım Türksat Kablo nasıl tutacak bu fiyatlarla aboneyi elinde.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kenan_0

    aynen dostum dediğin gibi. sonuçta 50liradan 100liraya fırlayacak benim fatura. demin meil attım turksata 7 temmuz itibari ile ilişkimin kesilmesi için.

    Benim de şu an 25Mb 50GB AKN + KTV Üst Pk.(1.ve 2.Oda Aboneliği) + Kabloses + Uyku Yok Srv. Toplamda: 64 TL

    Ağustos ayında taahhütüm bitiyor ve sadece İnternet ve KTV Üst Pk.(Tek Oda) 76 TL ye çıkıyor. Toplamda: 97 TL gibi bir rakam ödemem gerekecek.

    Aman dikkat edin, abonelik iptali mail ile yapılmıyor,il müdürlüğüne ya da abone merkezine giderek yaptırmanız gerekiyor,sonra bir sakatlık çıkmasın...

    Telefonla da yapılmıyor sanıyorum,iyice bir öğrenin derim,kolay gelsin...
  • Savisvasa kullanıcısına yanıt
    büyük ihtimal 2. odaya ve sese taahhüt verdiniz. bunların taahhütleri ne zaman bitiyor?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: apespecter

    büyük ihtimal 2. odaya ve sese taahhüt verdiniz. bunların taahhütleri ne zaman bitiyor?

    Evet,haklısınız ikisine de ayrı ayrı taahhüt verdim. 2.Oda; 3 Temmuz 2018 de bitiyor. Kabloses; 13 Temmuz 2018 de bitiyor.

    Taahhütlerim tamamen bittiğinde ise taahhütsüz fiyattan devam edersem; 25 Mb 50 GB AKN (49,99TL) + Kablo TV Üst Pk.1.ve 2.Oda (51,98TL) + Kabloses HY 100dk.(5,99TL) olmak üzere Toplam da: 107,96TL ödemem gerekiyor...

    Uyku Yok servisi sözleşmem aralık ayında bitiyor bir daha almayı düşünmüyorum o yüzden onu fiyatlandırmaya katmadım.

    Sanırım, 31.12.2018 tarihine kadar bu şekilde devam ederim.Sonrasında ise yeni şartlara göre hepsi için taahhüt yaparım.




  • Bulunduğunuz yerde Türknet fiber yoksa, yeni tarifelere göre hala avantajlı bir fiyat aslında. 25/16 sınırsız tarife, üst paket, sinema paketi 100TL. Diğer 25/10 akıllı sınırsız sadece internet tarife fiyatı 90 TL. İki yıl taahhütlü olanı 70 TL onda da üst paket, vizioon yok. Superonline da sınırsız 90 TL. Kampanyaların hepsi saçmasapan oldu. Şu an hiçbir operatörde sınırsız ucuz tarife kalmadı.
  • apespecter A kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar şu an kampanyası biten Kablonet aboneleri isterseniz 3 ay bedava kampanyasına geçiş sağlayabilirsiniz. Aslında kampanya 50 Mbps 75 AKN fakat aynı fiyata 25 Mbps 150 GB Kota alınabiliyor. Yakında kota durdurma hizmeti de geliyor. Bu şekilde hem yüksek KOTA hemde ayda 59 TL ödeyerek sistemde kalabilirsiniz. Kampanya detayları için :https://www.kablonet.net/kampanya/uc-ay-bedava adresini inceleyebilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.