Şimdi Ara

TÜRKSAT, internet hizmetini 10 YTL’ye indirdi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ANKARA - TÜRKSAT A.Ş’den yapılan yazılı açıklamada, kablo internette, farklı hız ve kapasitelerde indirimler yapıldığı belirtildi.“Gerçek genişbant” internet hizmetinin aylık 10 YTL’ye indirildiği ifade edilen açıklamada “256 KB’den 6 Mbps’e kadar çok seçenekli genişbant internet hizmeti sunan Türksat A.Ş, internet tarifelerindeki kotalı internet tercihi ile Türkiye’de ilk defa, kullandığınız kadar ücret ödeme imkanı tanıyor” denildi.

    Açıklamada, yeni tarife ile ilgili bilgi almak ve abonelik için vatandaşların “4440126” numaralı çağrı merkezleri vewww.kablotv.com.tr internet adresine başvurabileceği bildirildi.

    Açıklamaya göre, Türksat kablo internet kampanya tarifeleri şöyle:




    kaynak : http://www.ntvmsnbc.com/news/431333.asp







  • Bugün aynı haberi bir arkadaşımız Posta Gazetesi'nin haberi olarak verdi. Kaldı ki bu DH forumunun bu bölümünde 5 aydır tartışılıyor ve bu tarifeler biliniyor. Ayrıca uzuuuun aylarca en ucuz internet tarifesi Türksat'ın 128 kbps limitli tarifesidir o da zaten 10 YTL idi. Şimdi bu hız 256 oldu. Yani ucuz fiyatta değişen birşey yok. Bir haberin yeni olup olmadığını bilmek için araştırmak lazım...

  • bugün televizyonda ve nstv'nin sitesinde görünce ben yeni zannettim haberi.Demekki bi benim haberim yokmuş
  • zaten 10 ytl idi . 256 da yapıversinler artık . 128 tarih oldu. kaldı ki 256 dahi gunumuzde yavaş..
    indirim falan yok arkadaslar.. bu kampanya bilinçli kablo internet kullanıcılarını tatmin etmeyecektir.
  • annemde bana söyledi bu haber tv de çıkmış yaklaşık kaç aylık bir olay sanırım işin içinde reklam var...
  • Açıkçası benim de yeni haberim oldu, mynet'te gördüm haberi.

    Peki; limitsiz 1024/256 kbps kablonet'te 39 lira. Ben de an itibariyle ttnet'in 4gb kotalı 1024/256 kbps müşterisiyim. Bana çok makul göründü, zira zaten 4gb kota yetmediğinden her ay buna yakın bir fiyat ödüyorum. Sizce de kablonet'e geçmeye değer mi, tavsiye eder misiniz? (Mümkünse kablonet kullanan/bilen arkadaşlardan yorum alayım)
  • kablointernet kullanıcısıyım ne zamandır bunu bekliyordum =) kablo internette pek sorun yaşamıyorum zaten 512 kullanıcısıydım 5-6 aydır 1024 olarak kullanıyorum netimi şimdi 2048e çıkartıcam hızımı 512 59 ytlydi 2048de 59 ytl belki 4096 hız aşırımı yaparlar yapmazlarsada canları sagolsun 1024 den iyidir :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.