Şimdi Ara

Türknet YAPA'dan VAE'ye Geçiş Talebi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    Ben günlerdir destek talebi oluşturuyorum ama tek bir muhattap bulamadım ben türknete geçiş yaparken bana 100 Mbps hız alabileceğim söylendi ama şuan aldığım hız 27 Mbps. Beni YAPA alt yapısından kullandırıyorsunuz ama Santrale olan mesafe çok çok çok uzak bu yüzden Vaw alt yapısına geçişimin yapılmasını istiyorum aylardır uğraşıyorum tek bir muhattap bulamadım 3 yıldır türknet kullanıcısıyım birsürü arkadaşımı abone yaptım size bilgilerimde görebilirsiniz hepsi VAE kullanımı yapıyor ama beni bir türlü VAEye geçirmiyorsunuz CİMER ve BTK ya gerekli başvuruları yaptım siz cevap vermemeye dönüş sağlamamaya sorunumu çözmemeye devam edin Ben CİMER ve BTK ya şikayet oluşturmaya devam edeceğim. Şuan hazırda bekleyen destek kayıt numaralarımı sizinle paylaşıyorum.
    1.) 32308248
    2.) 32359820
    3.) 32308248

    Artık bir dönüş sağlayın ve VAE alt yapısına geçişimi sağlayın YAPA kullanıp verimli hız alamayanları Tekrar VAE ye geçişini sağladığınızı kendiniz bu forumda yazışsınız acilen VAE'ye geçişimi sağlayın.







  • @TurkNetDestek
  • Nerdeyse 4te1 hıza düşmüş
    Uploadtada yükseliş olmamıştır diye tahmin ediyorum
  • e_capkan kullanıcısına yanıt
    Evet maalesef öyle bunun için destek kayıtları oluşturdum defalarca ama hiç kimse ilgilenmedi bu konuyla alakalı destek kaydı oluşturuyorum bana hizmetinizde kopma yaşanmamıştır diye alakasız dönüş sağlıyorlar.
  • Lütfen artık geri dönüş sağlayıp sorunumu çözün.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkanyerli -- 13 Nisan 2020; 15:26:11 >
  • furkanyerli F kullanıcısına yanıt
    Bende aynı problemi yaşıyorum banada 100 mbps dediler şuan 26 mbps max veriyorlar bende yapa dan çıkıp vae geçmek istiyorum her seferinde aynı şeyi söylüyorlar online destek geçin bende şimdi CİMER ve BTK şikayet Ediceğim
  • Ben de aynı talepte bulundum geçiş sağlayamamaktayız deyip kestirip atıyorlar.1 ay oldu. Altyapım 70 i desteklerken bana 6 mbps veriyorlar.İptal dilekçesini verdim artık sabrım kalmadı.Buradan çözüme ulaşan da olmuş ama ben ulaşamadım inşallah senin geçişini yaparlar.
  • Son durum nedir acaba vae altyapısına geçiş işlemi sağlandı mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.