Şimdi Ara

TurkNet SmartyFi nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • TurkNet SmartyFi nedir?
    Günümüzde evlerde Wi-Fi kullanan cihaz sayısının artması ve duvarların Wi-Fi sinyallerini engellemesi nedeniyle pek çok kullanıcı Wi-Fi bağlantı sorunu yaşıyor. TurkNet, kullanıcıların evin her köşesinden sorunsuz şekilde Wi-Fi’ye bağlanabilmesi için TurkNet SmartyFi hizmetini sunuyor.



    İnternet tarifenizin hızı yüksek olsa da evde düşük internet hızı alıyor olabilirsiniz. Modemdeki Wi-Fi kanal çakışmaları, kalın duvarlar, kötü kanal yönetimi, modem ayarlarındaki bozukluklar veya çok sayıda cihazın bağlanmasıyla birlikte modemin ısınması gibi nedenler Wi-Fi kalitesini düşürebiliyor. Wi-Fi bağlantısı kötü olunca hayat da kötüye gidiyor. Tıpkı elektrik, su gibi internet de ihtiyaç haline geldi. Evimizin her köşesinde internete rahat bir şekilde bağlanabilmeyi istiyor.



    TurkNet SmartyFi, yapay zekaya dayalı bir sistemde uzaktan yönetme kapasitesiyle, kullanıcılara kanal yönetimi deneyimi sunuyor. Evlerinde Wi-Fi'a bağlanmakta sorun yaşayan, internet hızlarıyla ilgili dalgalanma yaşayan kullanıcılara anında müdahale edip, evlerinin her noktasına ulaşan bağlantı hızı sunuyorlar. SmartyFi ile evdeki internet bağlantısının tüm odalara eşit şekilde dağıtılması sağlanıyor.



    Ev halkı interneti yoğun şekilde kullansa da oyun oynarken pinginiz artmadan akıcı bir şekilde oynayabiliyorsunuz. Dizi/film izlerken donmalar olmadan akıcı bir şekilde seyredebiliyorsunuz. Zoom, Teams, Skype gibi görüntülü görüşme uygulamalarını kullanırken görüntünüzde ve sesinizde takılmalar olmadan akıcı bir görüşme gerçekleştirebiliyorsunuz.



    SmartyFi hakkında daha fazla bilgi için: SmartyFi



    Ayrıca Bkz.TurkNet'ten teknopark girişimcilerine 12 ay internet hediye!



    TurkNet SmartyFi nedir?



    TurkNet SmartyFi, evinde Wi-Fi’a bağlanma sorunu yaşayan kullanıcılar için sunulan bir Wi-Fi hizmetidir. 4x4 antenli router cihazları ve yapay zeka temelli uzaktan yönetilebilir Wi-Fi yönetim sistemi ile Wi-Fi performansı artırılıyor. SmartyFi hizmetinden sadece GigaFiber aboneleri faydalanabiliyor.



    TurkNet SmartyFi nedir?
    SmartyFi hizmetinde sunulan Wi-Fi gücünü artıran cihazlar sayesinde çok katlı veya büyük genişlikteki evlerde dahi Wi-Fi bağlantı sorunu çözülüyor. TurkNet ekipleri evin durumunu analiz ederek gerekli noktalara gerektiği kadar cihaz yerleştiriyor ve kurulumunu yapıyor. Evin her köşesinde yüksek hızlı Wi-Fi 6 bağlantısı sağlanıyor. Yapay zeka teknolojisi sayesinde arızalar ve bağlantı sorunları anında tespit edilip çözülebiliyor. Kesintisiz dolaşım özelliği sayesinde cihazlar arası geçişte bağlantı kopması yaşanmıyor.





    TurkNet SmartyFi’nin diğer sistemlere göre artıları neler?



    TurkNet SmartyFi, diğer mesh sistemlerine göre yapay zekaya dayalı arıza yönetim sistemi özelliğiyle dikkat çekiyor. Performans optimizasyonu, geniş kapsama alanı, kesintisiz dolaşım ve kolay kurulum özellikleriyle öne çıkıyor.



    TurkNet SmartyFi nedir?









  • Bildiğimiz Mesh WiFi. Kendileri değerinin çok altına fason ürettirip modem, router, mesh wifi gibi işlerden anlamayan internetim çekmiyor diyen kullanıcılara aylık +50 TL'den kiralıyorlar. Yapay zeka falan bunlar klasik pazarlama taktikleri.


    Aklı olan kimse, hiçbir İSS'nin verdiği router/mesh cihazını kullanmaz. Fiber kullanıcıları ONT cihazını kullanmakta mecbur tabii orası ayrı.

  • Sıradan kullanıcı için güzel hizmet aslında. Ama diğer türlü buradaki üyelere hitap etmiyor.

  • Önce adam gibi GigaFiber ağı kurup standart internet kullanıcılarına ABONELİKLERİNDE YAZAN hızları versinler ondan sonra konuşalım :D

  • Geçin bunları. TurkNet hakkında çarpıcı bir yazı kaleme almıştım. Desteğinizi bekliyorum:https://forum.donanimhaber.com/turknet-in-gigafiber-altyapi-mujdeleri-ve-gigafiber-kutulari-hakkinda--155044356
  • Hizmeti sadece GİGAFİBER bölgelerinde veriyorlar :(

  • Faturaya ek +50 diyor. Gigafiber var zaten. Nasıl başvuru yapacağımı çözebilirsem alıp deneyeceğim.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bildiğimiz Mesh WiFi. Kendileri değerinin çok altına fason ürettirip modem, router, mesh wifi gibi işlerden anlamayan internetim çekmiyor diyen kullanıcılara aylık +50 TL'den kiralıyorlar. Yapay zeka falan bunlar klasik pazarlama taktikleri.


    Aklı olan kimse, hiçbir İSS'nin verdiği router/mesh cihazını kullanmaz. Fiber kullanıcıları ONT cihazını kullanmakta mecbur tabii orası ayrı.

  • her şeye de yapay zeka denmeye başlandı. Yapay zeka hamburger menüsü ne zaman çıkar acaba.

  • Yıllardır olan mesh sistemini yapay zeka diye tanıtmışlar. Bu nasıl bir ticaret ayıbıdır. Hiç utanma kalmamış.

  • aschil kullanıcısına yanıt
    Merhaba, OİM üzerinden başvuru yapabilirsiniz.
  • Leon kullanıcısına yanıt
    hocam o dayattıkları ONT cihazların hız, ping vs zararı var mı ?

  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

    OIM'de böyle bir seçenek yok. Arıza kaydı mı açmak gerekiyor talep etmek için?

  • Bireysel kullanıcı için daha iyi Wifi deneyimi 50 TL/ay tutarında bir hizmet midir? Sanmam.


    Bence profesyonel veya içerik üretici kullanıcılara hitap ediyor. Keşke NextDNS ile bir anlaşma da olsa bu paketin içinde. Mesele sadece evdeki wifi değil. Mesele reklamsız internet, daha az takip edilmek, dolandırıcılara bulaşmamak, hızlı rotalar ve hızlı VPN... O zaman veririm +50 TL'yi hatta +100'ü.


    Bu arada keşke donanım Keenetic olsaymış.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cnSplendidNinja -- 20 Nisan 2023; 13:23:8 >
  • F13 kullanıcısına yanıt

    :D :D :D


    belirli aralıklala client'lardan sinyal raporu alacak, sonra tekrar tarama yaptıracak, eskisinden iyiyse ona geçecek. bunun adı yapay zeka. ba ba ba ba.



    TurkNet SmartyFi nedir?
  • Yaw he he. Wi-Fi Mesh işte bu. SmartyFi deyince yapay zeka deyince havalı oluyor herhalde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zulu123 Z kullanıcısına yanıt
    PM üzerinden konu linki ile müşteri numaranızı paylaşır mısınız? Talebiniz için yardımcı olacağım.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

    Oim derken? Online hizmetlerde yok.

  • aschil kullanıcısına yanıt
    PM üzerinden müşteri numaranızı konu linki ile paylaşır mısınız?
  • Türknet fiber abonesiyim, altyapımı Türk Telekom sağladığı için Türk Telekom'un verdiği Nokia'nın ONT Modemini kullanıyorum hız ve ping anlamında sorunsuz. ONT aslında bildiğimiz modem fiberi internete dönüştürüyor. Türknet kendi altyapısı gigafiber abonelerine Zyxel ONT veriyor.


    Ayrı ONT modem veren İSS'lerin olması çok iyi aslında bu sayede istediğimiz router/mesh ekipmanları tek parça veya çoklu halde kullanabiliyoruz. Turkcell mesela ONT/Router birleşimi tek bir cihaz veriyor ne yaparsanız yapın verdiği ONT/Router birleşimi cihazı kullanmak zorundasınız.

  • Hizmet dondurma seçeneği de koymuşlar. Bir test edeceğim ya. En kötü iptal ederim. Hoş evde çekim olarak pek sıkıntım yok ama.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.