Şimdi Ara

TÜRKNET GigaFiber Projesi Sakarya'ya Geliyor.! [ANA KONU] (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
625
Cevap
10
Favori
15.873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

    Bizi anladığınızı hiç sanmıyorum turk net bunu şikayet olarak iletin üst yetkililerinize metro internet bile almamıza imkan vermeyen firma boşamı metro internet reklamı yapıyor 1,3km uzak bir mesafe değil.

  • gokselbasol kullanıcısına yanıt

    Youtuberlere özel fiber çekiliyor örnegi antalyada gigafibermi vardı ordaki youtuber mesela gigafiberli youtuberlere fiber çektirip ücretsiz reklam taktiği bunlar diye düşünüyorum ömür biter bunlar tospağa hızında fiberi getiremez yinede.

  • Hadi bu Telekomun başındaki elemanlar arap oğlu arap. Adam bir kaç seneye sözleşmeleri bitiyor ve gidecekler, bu sebepten dolayı hazır para kazanıyorken fiber altyapı falan masrafına girmiyor ve getirmiyor altyapıyı.

    Siz ne alakasınız @TurkNetDestek ? Ne bu yalanlar,vaatler?

    Hadi Gigafiber getiremiyorsunuz ki sanmıyorum getirebileceğinizi, bari telekoma ayar çekin arkadaş.
  • ppobelter kullanıcısına yanıt

    Telekom artık Oger'de değil. Hatta hacizle rehin durumundaki bankalarda bile değil varlık fonuna geçti diye biliyorum. Kaldı ki Oger sanıldığı gibi Türk Telekom'u güle oynaya batırmaya falan çalışmadı. Türk Telekom'un yüksek fiyatlı ve sonrasında altyapı satışa dahil olur mu olmaz mı karmaşası meclisteki süreçleri haricinde bu yanlış - sancılı özelleştirmeye rağmen özelleştirme sonrasında en az 10 milyar dolarlık resmi yatırımı var. Bunun haricinde dolar, euro bu haldeyken tüm yatırım dolar - döviz cinsi ile olup internetin diğer sektörlerdeki gibi yabancıdan dövizle yüksek ciro ve kâr getirme imkanı olmadığı için uzun vadede ne Telekom, ne Turkcell ne de Türk.net artık 5-10 yıl önceki gibi atılım, yatırım yapamaz.


    1 milyar dolar yatırımın TL olarak karşılığı yaklaşık 20 milyar TL. 2 yıl veya 5 yıl sonra 2 milyar dolarlık yatırımın kaç Milyar TL olabileceğinin garantisi var mı? Kimse bu ekonomik şartlar çerçevesinde olsun yüksek, süper hızlar olsun gerekirse mutfağımızdan kısar internet firmalarının yatırımlarını üstlenmeye razıyız deme lüksü var mı? 


    Kısacası ekonomi gelişmeden internet servis sağlayıcılarından büyük yatırım beklemeyin. Şu an Türk Telekom ve Turkcell, sadece 5G'de devletin isteyeceği lisanslama bedelinden ötürü 5G'den hayalet gibi uzak duruyorlar. ( 5G'nin gerektirdiği büyük yatırımları saymıyorum bile ) Deprem dolasıyla internette, yemek - içmek gibi zaruri bir şey olarak görülmediğinden zaten internette de yüksek olan vergiler daha da artarsa şaşırmamalıyız.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Bağımlısı -- 16 Nisan 2023; 13:21:57 >




  • @TurkNetDestek sadece işine gelene cevap veriyor işine gelmeyene cevap vermiyor, GigaFiber sosyal medyada reklamdan ibaret artık gözümüzde bir değeri kalmadı.

  • SupervisorFatih kullanıcısına yanıt
    Merhaba, buradan bizi etiketleyerek paylaşılan her talep ve şikayet için yardımcı olmaya çalışıyoruz. GigaFiber süreçleri ile ilgili proje ekipleri tarafından bize iletilen her bilgiyi sizinle paylaşmaktayız. Ancak her zaman belirtmiş oldğumuz gizi, GigaFiber süreçleri altyapı, talep ve yasal onay süreçleri ile ilerlediğinden dolayı net tarih vermemiz maalesef mümkün olmuyor. Taleplere göre proje bölgeleri de değişiklik gösterebiliyor. Biz buradan iletilen her soru, talep ve şikayetleri mutlaka ilgili birimlerle paylaşıyoruz.
  • SupervisorFatih kullanıcısına yanıt
    Sakarya gigafiber istemiyor bence ondan gelmiyor, talep olsa yapacaklar kanka
  • gokselbasol kullanıcısına yanıt

    boş reklam kanka bu gigafiber hayal ürünü

  • SupervisorFatih kullanıcısına yanıt
    Ama kullanan tanıdıklarım gün geçtikçe artıyor. 😳
  • gokselbasol kullanıcısına yanıt

    Gelmesede olur artık.

  • SupervisorFatih kullanıcısına yanıt
    Neden öyle dediniz 😳
  • gokselbasol kullanıcısına yanıt

    Youtuberlere özel reklam bunların amacı farklı bir lokasyonda görünmüyor çalışmaları türkiyede istanbul ankara izmir kocaeli bursa gibi yerlerde kaldılar

  • Bir gelişme var mı ne zaman gelecek GigaFiber?
  • Avengers.90 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, Gigafiber süreçleri proje ekiplerimize iletilen talepler ve altyapı uygunluğuna göre şekillenmektedir. Net bir tarih maalesef iletemiyorum.
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.