Şimdi Ara

Turknet'in dalga geçmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 10 iş gününe yakın bir süre önce ben internet aboneliği istedim, aboneliğim açıldı. Gerekli evrakları teslim ettim ve 1 haftaya yakın bir süre içerisinde saha ekibi gelip internet kurulumunu yaptı ama internet gelmedi. 4 gün sonra sorun çözüldü interneti 1 saat kullandım derse gittim bir geldim internet yok. Daha doğru ADSL yok. Sonra arıza açtırdım yeniden ekip gelmeden bir tanı konuldu. Fakat internet arızası için ekibi aradım, adam benim başvurum açılmadığını söyledi ve kendisinden rica ettim kontrol ettirdim interneti kontrol ettikten sonra arızanın tesisatla ilgili olmadığını söyledi(bana gelen mesajda saha ekiplerinin gelip arızanın tesisattan olduğu yazıyordu (bu bence gayet rezil bir durum)). Benim yarına proje ödevi sunmam gerekiyor fakat 10 iş gününü geçtim 15. iş gününe giricem nerdeyse bana 1 gün içerisinde dönüş yapılmasını istiyorum @TurkNetDestek .

    Eğer gelmez ise gereğinin yapılmasını sağlayacağım.








  • Merhaba, hizmetinizi kontrol ederek size yardımcı olmak isterim. GSM numaranızı PM üzerinden paylaşır mısınız?
  • Değerli arkadaşlar öncelikle herkese iyi günler dilerim.

    Gelelim konumuza: 07.10.2020 tarihinden itibaren Türknet üzerinden hizmet almaya başladım fakat 12.10.2020 tarihinde işten eve geldiğimde gördüm ki internetim yok. Modemimin yanına gittiğim zaman internet ışığının kırmızı renkte olduğu gözlemledim ve ardından önce yeniden kurulum yaptım daha sonra resetledim yeniden kurulum yaptım fakat durum değişmedi. Telefon internetimden türknet sistemine girdim ve ödenmemiş faturam olduğunu gördüm. Hizmet alalı 4 gün oldu ne faturası diye düşündüm daha sonra dedim ki sonuçta tahhütsüz ve ön ödemeli neyse ödemelerimi yapayım sanırım ondan gitti dedim. Ödememi yaptım durum değişmedi ve ardından destek kaydı açtım. Durumu anlattım. Tabiki kesinlikle geri dönülmedi. Ardından hat kablosunu lan girişine bağladım ve lan girişinde de ışığın yanmadığını gördüm. Sanırım telefon hat sinyalim gitmişti. Konu genel bir arızamı acaba diye yönetici ile görüştüm kendileri başka bir firmadan kullanıyorlar. Bizde bir sorun yok dedi kendisi lakin bugün başka bir daire için Türk Telekom saha ekiplerinin geldiğini ve apartman girişinde bulunan ankastrede işlem yaptıklarını söyledi. Ankastreye uzaktan baktığımda kabloların iç içe girmiş ve anlaşılamaz karmaşıklıkta olduğunu gördüm. Türk Telekom yetkilileri benim portuma zarar vermiş yada çekmiş olabilirler ama portumu da anlamam oradan imkansızdı. Neyse türk telekom ekiplerine ulaşmaya çalıştım bu süreçten sonra inanın Türknete 3 ayrı destek 1 cimer başvurusu açmama rağmen en ufak ilgileneceğiz yada hata bu şu diye bir geri dönüş yapılmadı ama sosyal medyadan türk telekom bana ulaştı. Onlarında söylediği şey şuydu " alt yapımızı kullanıyorsunuz size evinize kadar modeminizi biz getirdik kontrol sağladık modem üzerinde türk telekom yazıyor ama siz türknetlisiniz türknet bize türknetin arıza düşürmesi gerek biz sizin adınıza buradan açamıyoruz dediler" Türknetten bana şuana kadar ulaşmış hiçbir destek yok. Aşağıdaki kablomun kırıldığını düşünüyorum türktelekom işlem yaparken yahut benim portu başkasına bağladı. elektrikçi çağırsam mı diye düşünüyorum. Bu seferde benim hatam değildi ki başkasının arızasını yaparken benim internetin içine ettiler ben niye para vereyim diyorum. Bi yandan da türknet abonene yeni abonene zulm ediyorlar bi kalk bak benim sinyali siz mi kestiniz bu türk telekomcular mı yanlış yaptı bi belirleyelim allah aşkına parası neyse de vereyim elektrikçiye aşağıyı toplatayım beni neden mağdur ediyorsun diye kızıyorum. Sonuç olarak 4 günlük hizmetime 118 tl kurulum bedeli dahil fatura yansıttılar ama hiçbir şekilde sorunumla ilgilenmediler. Sanırım iptal edeceğim. Destekleriniz ve görüşleriniz benim için çok önemli arkadaşlar tecrübesizim ve baya dert edindim bu konuyu. Az önce destek kayıtlarımı görüntülemeye çalıştım "hata servis yetkiniz yoktur" gibi bir şey çıktı önüme.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noporoply -- 14 Ekim 2020; 14:37:49 >




  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

    @TurkNetDestek bana da yardımcı olma imkanınız var mı acaba?

  • noporoply N kullanıcısına yanıt
    Merhaba, hizmetinizi kontrol ederek yaşamış olduğunuz sorun ile ilgili yardımcı olmak isterim. GSM numaranızı PM üzerinden paylaşır mısınız?
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

    paylaşmıştım yine atıyorum lütfen yardımcı olun online hizmetlerden 3 gündür cevap alamadım

  • noporoply N kullanıcısına yanıt
    Hattınız da yaşadığınız sorunun kontrol edilmesi için teknik arkadaşıma bilgi verdim. Kontrollerini tamamlayarak gelişmeleri sizinle paylaşacak.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.