Şimdi Ara

TurkNet GigaFiber Altyapı Haritası (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
770
Cevap
32
Favori
108.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
65. Sırada  bugün en iyi #17
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Elrohir01 E kullanıcısına yanıt
    Merhaba, planlama bölgeleri bizimle paylaşılmadığı için bu konuda bilgi veremiyorum.https://turk.net/gigafiber-istiyorum üzerinden altyapı talebinizi iletebilirsiniz.
  • kerimcem K kullanıcısına yanıt

    Hocam o bölgedeki Telekom fiberi bir talep üzerine mi geldi yoksa Telekom kendi mi döşedi? Bayrampaşa/Orta Mahalle'de 2 senedir fiber için çırpınıyorum her sene bu sene için planda yok denilip geçiştiriliyor. Bölge müdürlüğüne de çok yakınım aslında. 40 metre ötede fiber de var.

  • omeraltinova O kullanıcısına yanıt

    2 senedir oldu geleli telekom fiber yeni sayılır bilmiyorum olayı forum ist a yakınım herhalde onun avantajı oldu.

    Yok birde iptal edip modemi ontu geri gonder telekoma herkese zor geldi binada, fiyatta eskisi gibi pek uygun değil turknet.

    Birşey yaparsalar geçeriz artık comnete devam.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 2 Nisan 2024; 20:56:20 >
  • kerimcem K kullanıcısına yanıt

    Evet günün sonunda her şey fiyata bakıyor. Bize de taahhüt yenilemede 75 Mbps VDSL için ortalama 550TL civarı bir şey öneriyor Telekom. 2 ay içinde Turknet fiyat arttırmamış olursa Turknet'e geçeceğim. 8-10 yıl önce her ay faturada parasını ödediğimiz zar zor çalışan modemi de geri istemezler diye düşünüyorum.

  • omeraltinova O kullanıcısına yanıt

    iptal ediceksen hizmeti %100 istiycekler geçişte istemiyorlar devir oluyor.

  • Bursa - Osmangazi Sakarya Mahallesi bölgesinde Türknet, gigafiber aktivasyonlarını tamamladı ve kablo çekme işlemlerine başladı, yaklaşık 2 hafta oldu. Türknet üzerinde altyapı sorguladığınız zaman gigafiberi görebiliyorsunuz. Aynı şekilde Bursa - Osmangazi Kiremitçi Mahallesinde de planlamalar başlamış gibi görünüyor, hemen üst mahalle.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi illegaldisesase -- 4 Nisan 2024; 13:6:4 >
  • Merhaba,


    Gaziakdemir mahallesi, Osmangazi/Bursa için gigafiber güncel durum nedir? 700 metre yukarısı olan çarşamba mahallesinde yaklaşık 1.5 yıldır gigafiber hizmeti var. Gaziakdemir mahalleli olarak gigafiber istiyor. 2 yıldır sürekli kontrol ediyorum ama herhangi bir çalışma yok sanırım gaziakdemir mahallesi için. Planlamada var mıdır, yoksa da buradan da talep oluşturabilir miyiz?

  • jsjsj kullanıcısına yanıt
    Merhaba, planlama sırasında değişiklik olduğu için net bir bilgi veremiyorum. Adresinizde çalışma başladığında muhakkak haberdar olacaksınız. Dilerseniz https://turk.net/gigafiber-istiyorum-altyapi-sorgulama sayfamızdan talebinizi iletebilirsiniz.
  • merhaba, bayrampaşa altıntepsi mahallesinde çalışma olduğunu yeni gördüm ne zaman tamamlanıyor? heyecanlandık görünce
  • Bağcılar/ Barbaros mahallesi için Gigafiber altyapı çalışmalarınız devam ediyor mu ?

  • ınstagramda şöyle bir reklama denk geldim. Acaba hangi mahalledeler şuan bilen var mı?
    TurkNet GigaFiber Altyapı Haritası
  • Merhaba Ankara Etimesgut-Eryamanda Eryaman Evlerinin girişinde (Eryaman Mah) pankart asılmış turknet gigafiber geldi diye , aynı mahallede oturuyorum fakat oturduğum sokakta (336. Sok)yok bütün mahalle kampsama altına alınacak mı yoksa Eryaman Evleri gibi belli noktalarda mı olacak?

  • Emircan6761 E kullanıcısına yanıt
    Merhaba, planlama sırasında değişiklik olabildiği için net bir bilgi veremiyorum. Konuyu proje ekibimiz takip ediyor. Adresinizde çalışma başladığında muhakkak haberdar olacaksınız 🙏
  • ismailozcn İ kullanıcısına yanıt
    Merhaba, aynı mahalle içerisinde yer alması durumunda tüm mahalleyi kapsayacaktır.
  • 3712198 aboneliğimle ilgili firmanıza geçiş yaptığımdan beri çözülmeyen bir sorunla uğraşıyorum bir çok kere arıza kaydı oluşturdum firmanız tarafından müşteri temsilcileri beni arıyor ama hanımlar tam olarak yaşadığım sorunu anlamıyorlar Sizlerden ricam forumdaki firma temsilcisi olarak iletişim numaramdan beni arayabilir misiniz lütfen çünkü ben inanıyorum ki teknoloji formunda bu formun temsilcisi teknik bağlamda daha etkilidir o yüzden bir zati sizden arama rica edeceğim iyi çalışmalar dilerim saygılarımla
    @TurkNetDestek
    @TurkNet Destek



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schi20phrene -- 11 Nisan 2024; 2:42:14 >
  • Schi20phrene kullanıcısına yanıt
    Merhaba, hizmetinizi kontrol ettiğimde aktif kaydınız bulunmuyor. Yaşadığınız sorunu detaylı olarak konunun linki ile birlikte PM üzerinden iletebilir misiniz? Size yardımcı olacağım.
  • Merhaba,


    Edirne ili için bir planlamanız var mıdır acaba?

  • koalaxy kullanıcısına yanıt
    Merhaba, planlama sırasında değişiklik olabildiği için net bir bilgi veremiyorum. Konuyu proje ekibimiz takip ediyor. Adresinizde çalışma başladığında muhakkak haberdar olacaksınız 🙏
  • Merhaba,

    istanbul , eyüpsultan ilçesi. Esentepe ve Sakarya mahalleleri için planlama mevcut mu?

  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.