Şimdi Ara

Türknet'e Geçmeyi Düşünenler İçin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar,

    Yakın zamanda Türknet'e geçmeyi düşünüp buralara yazılanları okuyup fikir sahibi olmak isteyenler için ben de kendi deneyimimi yazmak istedim. Daha önce VodafoneNet kullanmıştım ve sözleşme süresi bitince iptal etmiştim. Sonrasında da boş port olmadığı için bir süre internet bağlatamadım ve port açılınca Türknet'e başvurdum. Ocak ayının son haftasında abonelik sözleşmesini kargoladım ve 31 Ocak'ta belgeleri onayladıklarına dair bilgi verdiler. Daha sonra 48 saat içerisinde kurulum ekibi sizlerle iletişime geçecek dediler. Bu süreç biraz uzadı ve kurulum ekibi 6 gün sonra evime geldi. Modemi ve daireye gelen kabloyu bir aletle kontrol etti ve "Aşağıda hattınızı işaretleyeceğim, modem kurulumu yapın birazdan sinyal gelir" dedi ve gitti. Aradan 15 dakika geçti ve Türknet OİM'de Aktivasyon Sorunu diye bir oto kayıt açıldığını gördüm. Twitter'dan sorduğumda sinyal sorunu olduğunu ve 3 gün içerisinde inceleyip çözüleceğini söylediler. Çözülmedi tabii ki. Türk Telekom tarafı açtıkları kayıtları 1 gün sonra müşteri kaynaklı arıza diyip kapatıyor. Evime ikinci kez kurulum ekibinden biri geldi o da kontroller sağladı ve Türk Telekom sinyal vermemiş bildireceğim dedi ve gitti. Şu anda tam 9 gündür ortada hiçbir sonuç yok. Türknet'e kayıt üzerinden her gün yazıyorum ve her gün gelen cevaplar hep "Türk Telekom'a bildirdim, ilettim". Twitter'dan yazıyorum " Uzman ekiplerimiz çalışıyor" ya da "Sorununuzu OİM'den yazarsanız 3 iş günü içerisinde çözülür". Kısacası hep aynı cevaplar somut hiçbir çözüm yok. Kendi açımdan bakarsam; sorun çözme noktasında çok zayıflar, Türk Telekom gönderdikleri şikayet kayıtlarını hep aynı cevaplarla kapatmalarına rağmen farklı bir aksiyon almıyorlar. Müşteri memnuniyetine de önem verme noktasında da zayıf kalıyorlar. Benim gibi böyle aktivasyon sorunu yaşamış başka arkadaşlar varsa bu konunun altına yorumlarını bekliyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Sıfırdan hat açtırmak ile büyük hata yapmışsınız.

    Sıfırdan hat açacaksanız önce Telekom'dan internet almanız lazım ki hat kaliteli mi diye görmek için. Ondan sonra Netspeed, Türknet vs. geçmeniz gerekli, varolan hattı taşıyarak. Bunu yapmazsanız sinir krizi geçirme ihtimaliniz epey yüksek. Çünkü Telekom bu operatörlere dandik portlar veriyor yani bol bol internet kopması vs.
  • Merhaba, aboneliğinizin başında yaşadığınız sorun nedeniyle üzgünüm. Arıza kaydınızı kontrol ederek yardımcı olmak isterim. GSM numaranızı PM üzerinden benimle paylaşabilir misiniz?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.