Şimdi Ara

TÜRKMENİSTAN'da bir türk firması ile çalışmak ve yaşamak 2014

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,

    Bir arkadaşımla beraber türkmenistan'a Aşkabat 'a çalışmaya gideceğim. Siz arkadaşlara bir kaç sorum olacaktı.

    1. Ev (eşyalı) olarak kiralar nasıldır? Nerelerden iyi bir ev tutabilirim (Muhit veya site ismi olarak) ? 2 kişilik veya 1 kişilik evlerin iyi sitelerdeki kira ücreti nedir?
    2. İnternet eve bağlatma ve aylık ücretleri nelerdir? Bu soruma dahil olarak orada kendi cep telefonuma takıp kullanacağım bir hat var mı? Ve internet konuşma ücret tarifeleri nasıl?
    3. Ben hobi olarak fitness da yapıyorum. Herhangi iyi bir fitness center bulmak kolay mı çevrede? Veya bildiğiniz önerebileceğiniz bir yer var mı? Mesela oteller kendi fitness centerlarına ücret alarak kayıt yapıyorlar mı? Ne kadar?
    4. Playstation 4 ümü de götüreceğim. Teknolojik olarak çok geride imiş. Yani ps4 oyunlarını vs buradan alamaz mıyım? Ülkeye girişte vs sorun olur mu? Bu önereceğiniz evlerdeki TV, çamasır makinesi, bulaşık makinesi gibi beyaz eşyaların teknolojik donanımları nasıl oluyor?
    5. Okuduğum yorumlara göre polis sürekli eve baskın yapıyormuş. Eve baskın yaptığında ne gibi sorular vs soruyorlar? Benim herhangi bir eşyamı sorgusuz sualsiz alıp götürebilirler mi? Veyahut benden sebepsiz para talep edebilirler mi? Sürekli rüşvet istiyorlarmış sanırsam.

    Teşekkürler.







  • hangi firma bu bizide gotursun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.