Şimdi Ara

Türkiyenin Yerli Üretici Projeksiyonperdesi.pro

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Türkiyenin en lider projeksiyon perdesi ve sahne perdesi üreticisi olan lider firma.
    Web Site : http://www.projeksiyonperdesi.pro
    İçeriği : Projeksiyon perdesi, motorlu projeksiyon perdesi, storlu projeksiyon perdesi

    Biz kaliteyi benimsemiş ve arge çalışmaları ile projeksiyon perdesi, sahne perdesi gibi projelere imza atmış lider bir firmayız.

    Kendi sanayi kalıplarımız ile üretim yapmaktayız çünkü biz çok farklı iş prensibine sahibiz! Firmamız alanında lider olmuş profesyonel işler yapan 1,200 m2 alanda üretim tesisi olan büyük bir şirkettir.

    Kaliteli ürün yapabilmek için bu işin ehli olan avrupa standartlarında kaliteli ürün yapan firmaları avrupada üretim tesislerinde ziyaret ettik.

    Onların yapmış olduğu işlemin bile üst düzeyinde üretim yapmaya başladık çünkü biz gerçekten lider bir firma olmanın başarısını türkiyede müşterilerimize kaliteli ürün üreterek yaşmaktayız.

    Neden biz kaliteli ve uygun ürün üretiyoruz.
    Çünkü bu ürünleri menşei çin olan ülkelerden ithal getirip burada profesyonel ürünmüş gibi tanıtımını yapıp yüksek fiyatlara satış yapan firmalara dur demek için.
    Ürünlerimizin kumaşlarını Made in İtalia dan tedarik etmekteyiz motorlarımızı Fransadan ithal etmekteyiz.
    ürünlerimizi türkiyede hazır hale getirmekteyiz.
    Bizi tercih etmeniz için bir çok sebebimiz var.







  • Merhabalar,

    LG PF1000UT isimli cihazını almak üzereyim. Cihaz LED ve Full HD(1920x1080) özellikte. 38cm den 100-120inch arası görüntü alabiliyorsunuz. Bu cihaz tavana monte edilmiyor. TV ünitesinin üzerine koyuyorsunuz ve bulunduğu yerden perdeye görüntü veriyor. 3D özelliği yok ve öyle bir beklentim de yok. Perde için salonda ayırdığım duvar ölçüleri şu şekilde;

    Tavan yükseliği 250cm
    TV ünitesinin yüksekliği 40cm
    Duvar genişliği 325cm

    Bu ölçülerle TV ünitesini koyunca yükseklik olarak 210cm kalıyor. Cihazın maksimumda 120inch görüntü verebileceğini varsayarsak nasıl bir perde önerirsiniz? Ben internetten birçok perdeye baktım ve kafam çok karıştı. Cihazı aldıktan sonra görüntü kalitesinin bozulmamasını istiyorum. Bu konuda doğru perde nasıl olmalı yardımcı olabilir misiniz?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.