Şimdi Ara

Türkiye'de Üretilen Bütün Çikolataların Tadının Berbat Olması? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
139
Cevap
1
Favori
4.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Stoa kullanıcısına yanıt
    Türkiye’ye gönderilen toblerone un düşük kalitede olduğu geçen yıllarda forumda konuşulmuştu zaten, 2010lu yıllardaki toblerone a göre şimdikiler çamur gibi

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • vjdrsjejv kullanıcısına yanıt
    Birader Almanya’nın alt kalite çikolatası o, fiyatıda 0.7 Euro, geçen sene 0.55di, bizim gurbetçiler Türkiye’ye gelirken topladıklarından fiyatıda arttı haliyle. Ama şu an 0.7 Euro, yani baya Almanya standartlarında düşük ürün. Türkiye’de o çikolatayı bimdeki buuno markasıyla filan kıyaslayacaksın

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Sevdiğim Nestle Damak vardı tadı feci bozuldu gerçi eskiye kıyasla bozulmayan ne kaldıki

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İron-i Man kullanıcısına yanıt
    Buono iyi bu arada.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Colda C kullanıcısına yanıt

    Valla o anlattığın kişi sana çok benziyor. Türkiye'de Üretilen Bütün Çikolataların Tadının Berbat Olması? Türkiye'de Üretilen Bütün Çikolataların Tadının Berbat Olması? Türkiye'de Üretilen Bütün Çikolataların Tadının Berbat Olması? Türkiye'de Üretilen Bütün Çikolataların Tadının Berbat Olması? 

  • Çünkü kakao yemiyorsunuz. Süt, bitkisel yağlar ve glikozu size yutturuyorlar. Alırken bir kakao oranına bakın komediyi görürsünüz.

  • aykut291 A kullanıcısına yanıt

    Domuz eti sağlıklı değil en zararlı kırmızı ettir fakat domuz ciftliginin cok oldugu yerde cok ucuzdur Türkiye'de pahalı olabilir cünkü üretimi kısıtlı ve artizligine satın almak isteyenler var hatta bırakın domuzu kırmızı et yemenizi de tavsiye etmem yani inek ve sığır eti gibi etler de yemesin bence kimse ya da yesinler fakat nadiren yesinler bunları sürekli yiyenler erken yasta damarları eline alıyor zaten beyaz et daha sağlıklı bence protein beyaz etten alınmalı..




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 2 Mayıs 2024; 16:34:31 >
  • Headlong Into Carnage kullanıcısına yanıt
    Hocam sağlık açısından demedim lezzetli olması bakımından dedim.Domuz etiyle yapılan ürünler lezzetli oluyomuş böyle duydum bende.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Gayet güzel çikolatalar da var yerli üretim. Mesela Eminönü'nde butik çikolata üreten bir yer var, keşfettikten sonra seyahatlerde çikolata taşımadım.

    Tabi her şeyin bir bedeli var, kilosu 2500₺'yi geçmişti en son gittiğimde. Fazla geldi doğrusu ara verdim gitmiyorum. Ama lezzeti süper.

  • aykut291 A kullanıcısına yanıt

    Kagit uzerinde bakdigimizda en adi et ve sirf les gibi yagdan olusuyor...Duyumlara inanmamak gerekiyor , nihayetinde yamyamlara sorsan onlara gore de eti lezzetli.Türkiye'de Üretilen Bütün Çikolataların Tadının Berbat Olması? 

  • buna benzer ya da bunu yedim sanki paketi aynı bunun gibiydi ve öyle abartılacak bir yanı yok fındıklı çikolata işte. yoklukta yenir türden

  • fransız milkalar güzeldi kalınlar büyükler tatları güzel kokuları güzel.

    Türkiye'de Üretilen Bütün Çikolataların Tadının Berbat Olması?


    Türkiye'de Üretilen Bütün Çikolataların Tadının Berbat Olması?




  • vjdrsjejv kullanıcısına yanıt
    Birader nasıl bir yoklukta büyüdünde buuno güzel geldi sana ama tercih tabiyki saygı duyarım

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • KristalTürk K kullanıcısına yanıt
    Tadı mükemmel olduğu için değil, Almanya’daki belki en ucuz çikolata olduğu için yazdım, tabiyki premium ürünler de var..Fiyatı 0.7 Euro, bu çikolatayı Türkiye’de karşılaştıracağın emsal marka Şanlıurfa’da merdiven altı üretimi yapılan bir çikolata. O perdeden bak

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • aykut291 A kullanıcısına yanıt

    O sadece domuz eti oldugundan degil Alman domuz sosisleri lezzetlidir mesela domuz ve lezzet konusunda akla ilk onlar geliyor fakat onun baharat oranı yapılıs sekli falan lezzetli olmasını sağlıyor




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 3 Mayıs 2024; 8:16:7 >
  • Nestle Karamel Krokan deneyin

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İron-i Man kullanıcısına yanıt

    Senin bu mesajı okuyunca gidip Buono yiyesim geldi resmen Türkiye'de Üretilen Bütün Çikolataların Tadının Berbat Olması? 

  • quote:

    Orijinalden alıntı: IchigoKurasaki

    Tamamen uydurma yada damak tadı ölmüş bir insan. 3 yıl önce Hollandaya taşındım. Türkiyede çikolatadan nefret ederdim. Çocukluğumdan bu yana 10 paket çikolata yemedim. Ama Hollandaya taşındıktan sonra işler değişti. Özellikle 2 haftada bir Belçikaya gidiyoruz. Çikolata ve waffle yemek için. Bütün çocukluğumda çikolata yemememin tek sebebi Türkiyedeki adi çikolata tarifleri. 50+ fazla ülke gezdim. Türkiyedeki kadar kötü çikolata kalitesi hiç görmedim.

    Ingilterenin kendi cikolatalari berbat mesela.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Headlong Into Carnage kullanıcısına yanıt
    Benimde bazen mazoşistliğim tutup kendime zarar vermek istediğim zamanlar oldu, anlıyorum seni

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • İron-i Man kullanıcısına yanıt

    Simdi bouno cikolatasında ahım sahım bir olay yok fakat cöp de sayılmaz. Yedim o kadar kötü degil V**nce bence cok daha kötü, hlileli gibi tadı tadelle tarzı ürüne benziyor.. Fakat simdi söyle bir sey var, aynı cikolata BIM malı olmasaydı, fakat baska bir isimle satılsaydı, bence o kadar kötü yaklasmazdın.. Chivas Regal etkisi diye bir sey var bak arastır eğer ürünü sana yüksek fiyattan sunsalardı ve BIM'de satılmasaydı bence sorun etmezdin.. P***swiss mesela 5 para etmez cikolata ama isvicre cikolatası gibi pazarladılar millet afiyetle yedi CEO'su rezil olmasaydı hala isvicre diye yiyeceklerdi o bouna'dan bile daha dandik..


    Buna benzer seyleri millette sürekli olarak görüyorum sadece cikolata konusu değil, eğer bir malın fiyatı pahalı değilse, o mal %100 dandiktir anlayısı var yani fiyat yüksekse kalite yüksektir algısı mevcut bu yüzden, yüksek fiyatlı cöp ürünlerin de sayısı fazla zaten.. Sırf marka algısıyla cöp basıyorlar mesela cünkü milletin psikolojisini biliyorlar bu psikolojiye oynayan marka da cok oluyor bu yüzden..




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 3 Mayıs 2024; 14:53:45 >




  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.