Şimdi Ara

TÜRKİYE CUMHURİYETİNİN en büyük siyaset forumu donanımhaber

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yıllardır şu forumda dolaşırken en nefret ettiğim konu siyaset. Başlıklar aradında o kadar siyaset ile ilgili başlıklar var ki işe yarar başlıklar artık hözükmüyor bile. Sanki kaç taraf varsa savundukları siyasi partiler çok düzgünmüş gibi birbirlerine atıp tutuyorşar. Bu forumu propaganda yapmak içim kullanıyorlar. Bir çok siyasi başlık açan kişiler ya yeni üyeler ya da sadece seçim zamanı ortaya çıkan hesaplar. İnsanları burada da kutuplaştırma çabasındalar ki başarılı da olabiliyorlar ne yazık ki. Artık bir dur denilsin şu duruma.



  • İşte bu 15 Temmuz'a sebep olanların, bu duruma çanak tutanların, palazlandıranların, ortak hareket edenlerin durumu siyasidir. Aynı zamanda bu 15 Temmuz alçaklığını gerçekleştirenlerin siyasi ayağının araştırılmasına engel olanların durumu da siyasidir. Ama en çok ne siyasidir biliyor musun? Bütün bu suçların sorumlularının hainlikleri gün gibi ortadayken üstlerinde ki bu pisliği başkalarının üzerine atmaya çalışmaları ve bunu yaparken 15 Temmuz siyasetiyle bu milletten oy toplamaya çalışmaları, 15 Temmuz üzerinden siyasi parti propagandası yapmaya çalışmalarıdır. O yüzden 15 Temmuz hem sebep hem de sonuç itibariyle siyasidir.
  • Ayri bir bolum acilmali. Haklisiniz hocam, cidden sanki ulkeyi kurtaracaklarmis gibi davranıyorlar.
  • zaten yeterince tvlerde mahkum ediliyoruz,gündelik hayatımızdada ama bu şekilde bilim ve teknoloji ağırlık olması gereken yerde amacı dışında çok fazla siyaset yapılıyor. meclisten bir farkı yok. sanki akp,chp ve diğer partilerin sivil tartışma forumu burası.
  • Adminler göreve bu konuda yıllardır çağırılıyor ama ses yok anlam veremiyorum . isteyenin gireceği bi siyaset bölümü oluştursunlar takılsınlar orda kendi kafalarına göre
  • Ama hocam seçim gecesi çökmeyip ekşinin karşısında direnen de donanımhaberdi.
  • Vuslatteri V kullanıcısına yanıt
    Adminler de biraz günah geçisi muamelesi görüyor ana yönetimde bitiyor bu mesele. Onlarda kendilerine ne söyleniyorsa onu yapıyor o yüzden yönetimin böyle bir karar alması lazım
  • ..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RustyCohle -- 12 Ocak 2021; 12:56:57 >
  • TÜRKİYE CUMHURİYETİNİN en büyük siyaset forumu donanımhaber
  • Omisis046 kullanıcısına yanıt
    ne alaka anlamadım. Siyaset sonuçları için mi kullanıyorsun forumu yoksa bir kaç ahmak insanın seçimlerde birbirine olan karşı davranışları için mi takip ediyorsun bu forumu yada siyasi görüşleri görüp takip edip tarafını seçmek için mi. Siyasetin yeri OY SANDIKLADIR,TBMM'dir. Partilerin genel merkezleri,büroları lokalleri vs vs ama bu forum siyasete rant katabilinecek bir yer değil.
  • Omer_yilmaz2018 O kullanıcısına yanıt
    Daha önce duymamıştım ÇOK ÇOK YERİNDE BİR TESBİT.
  • O seçim zamanı gelip konu açanların hepsi istihbaratçı
  • istihparata ne gerek bizim insanlarımız var iken. Ama aslında hiç düşünmedim de diyemem yani. 😃
  • Herkes istediğini söylemekte istediği konuyu dile getirmekte serbestdir. Burası bir forum ve herkese ait kim isterse istediği konuyu açabilir siyaset sevmiyor iseniz konuya girmezsiniz olur biter.
  • Konusu açılmıştı. Bu forumda casuslar var. Para karşılığı yazıyorlar. Tek görüşten değil her görüşten. A görüşü B,C,D... Amaç insanların duygularını kabartıp akılları devre dışı bırakmak. Öfke aklı ortadan kaldırır. Bu yapılıyor. Sürekli siyaset konuşturarak insanların uyanmasını engelliyorlar. Dediğim gibi bunun karşılığında para alanları var. Siyaset bölümünde hep aynı şeyler yazılıp aynı şeyler okunuyor. Bir insan bundan hiç bıkmaz mı? Bıkmıyor işte. Onlar için particilik nefes almak gibi olmuş. DH forum da masum bir site değildir bilginize.
  • Ne zaman dh 'ın başına bimer cimer siber çok bilgi istemeye başlayacak o zaman bir şeyleri değiştirmemiz gerek olduğunu anlayacaklar.

    Çünkü partilerin sevdalıları olur olmaz diyemeyiz, davası olur olmaz diyemeyiz ama iş dolar yükseldi diye iphone alamıyor diye seçilmişlere hakaret edecek kadar ileri boyutlara taşınıyorsa ve bunun içinde forumda biz üyeler iki taraf olarak şikayetler sonucu anca kapattırabiliyorsak bu konuları (anlamadığım siyaset bölümünü takip eden adminler konu açılınca müdahale etmiyor ta ki erdoğan 'a ya da üyeye ya da kılıçdaroğlu ile alay ediliyor dendiği zaman konu siliniyor) niye öncesinde müdahale olmuyor.

    Burada 30 50 kişi var gerekirse bana da densin çünkü niye diyorum adminler akp li akp lileri kolluyorlar korkuyorlar diyorlardı ilkerinanç, aslanoto ve aklıma gelmeyen bir sürü akp lisiniz diye bize yakıştıranlar alın bakın görün bizler de 90 gün ceza aldık hani kollanıyorduk hani forum adminler akp li idi demek ki birileri ortalığı velveleye verme üzerine nefes alıyor ben akp li isem madem neden akp için tek bir konu açmadım geçmişime bakabilirsiniz 18 yıllık üyeyim ve bilgi için teknoloji için üye oldum bu foruma ama son 72 saatte olan olaylar diye bölüm açtılar 2014 'lerdemi ne o günden beri forumu açıyorum bilgi edinmek için bakıyorum en çok konu erdoğan algısı kılıçdaroğlu gafı soylu ne demiş akp nin oyları yeniden sayılacakmış saçma salak bilgi ile karşı karşıyayız sonra ister istemez ileri geri yazanları da gördükçe insan yazmadan duramıyor vallahi cezalıyım kafam rahat yesinler birbirini diyorum ama bu böyle gitmez çünkü ekşi sözlük 'ten kaçanlar burada nefes almaya başladılar ve ekşi sözlük mimli bu konularda bilirsiniz istihbarat takip ediyor da ama burasının sonu oraya gidiyor eğer çözmezlerse ve reklam işimize geliyor derlerse bilmiyorum forumun hali ne olur. Şahsen tek üye olduğum ve tek aktif olduğum teknoloji sitesidir. Facebook insta ve diğerleri ile alakam yok. Çünkü hepsi abd menşeeli ve bizi takip ediyorlar ama forumlar Türkiye 'de açılıp kontrol Türk 'lerin elinde olduğu için facebook 'lara göre içim biraz daha rahat ne kadar bizi istedikleri kadar takip edebiliyor olsalar da kontrol adminler Türkiye 'de yaşıyorlar. O yüzden bana kapatılacak dendi 6 ay geçti değişen yok. Arada bir giriyorlar sağcılardan 5 10 kişi banlıyorlar günlük sonra da bir iki ay sonra 3 5 10 kişi de solculara cezalar geliyor. Tamam forum rahatladı.




  • Ülke ve Dünya Gündemi bölümünü kaldırmadığın ve troll'lere engel koymadığın sürece bu böyle devam eder. Ayrıca senin avatarın da siyasî. Onu ne yapacağız?
  • mahalle yaniyor
  • Kartal Göz kullanıcısına yanıt
    15 temmuz siyasi bir durum değildir. 15 temmuz TÜRK MİLLETİNE karşı yapılmış en büyük terör saldırısıdır. Bu durumu siyasete çekmek siyasi malzeme yapmak ahlaksızca bir tutumdur. Bu sağın ne solun siyaseti değil bu olay bu ülkede yaşayan 80 milyona yapılmış bir saldırıdır.
  • tufanumur12 kullanıcısına yanıt
    İşte bu 15 Temmuz'a sebep olanların, bu duruma çanak tutanların, palazlandıranların, ortak hareket edenlerin durumu siyasidir. Aynı zamanda bu 15 Temmuz alçaklığını gerçekleştirenlerin siyasi ayağının araştırılmasına engel olanların durumu da siyasidir. Ama en çok ne siyasidir biliyor musun? Bütün bu suçların sorumlularının hainlikleri gün gibi ortadayken üstlerinde ki bu pisliği başkalarının üzerine atmaya çalışmaları ve bunu yaparken 15 Temmuz siyasetiyle bu milletten oy toplamaya çalışmaları, 15 Temmuz üzerinden siyasi parti propagandası yapmaya çalışmalarıdır. O yüzden 15 Temmuz hem sebep hem de sonuç itibariyle siyasidir.
  • Kartal Göz kullanıcısına yanıt
    Zamanı gelince onlarda hesap verecekler. Eğer bu ülkede yargı gerçekten bağımsız olur ise gerçekten hakikatten yana olur ise o zaman çanak tutanlarda yalaklık yapanlarda hesap verecek. Bu ülkede tarihi kendi çıkarları doğrultusunda değiştirenlerde hesap verecek. Ama bu zaman o zaman değil malesef.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.