Şimdi Ara

Turkcell Superonline bayisi tarafından kandırılmamız!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar herkese başlığı rezalet olarak açacaktım aslında ama bu rezaletten öte bir durum. Biz 25 mbit kotasız ve AKNsiz tarifedeyken, ben yurtdışında tatilde iken annem Superonline bayisi tarafından aranıyor, kendilerini Superonline olarak tanıtıp bize uzun süredir müşteri olmamızdan ötürü tablet hediye etmek istiyorlar. Tarifemizin tamamen aynı kalma koşuluyla sadece tabletli tarifeye geçerek ve 2 yıl taahhüt verme koşulu ile tablet vereceklerini söylüyorlar. Annem de Superonlineın aradığını düşünerek kabul ediyor. Tablet eve kargoyla geliyor ve annem bayinin aradığını anlayarak tableti reddediyor ve Superonline'ı arıyor. Tabletin geri iade edildiğini tarifemizin aynı kalmasını istediğini söylüyor ve şikayet açılıyor. Bütün bu olanlardan benim haberim yok. İnternetimiz 15 mbite düşmüş. Aslında internetin yavaşladığını farketmiştim ama altyapısal sorundur deyip üstünde durmamıştım ta ki hız testi yapana kadar. Anneme 5 ay sonra sorunca bütün bu olanları öğrendim. Dolandırıldığını öğrenmemem ve üzülmemem için benden saklamış. Annem de şikayet düzelmiştir diye olayı unutmuş. Ben aradığımda Superonline'ı şok oldum, 5 aydır şikayet değerlendiriliyor diye duruyor. Kendilerini aradığımda şikayet sürecini hızlandırıyoruz diye sürekli bizi geçiştiriyorlar 5 kereden fazla aradık kendilerini. Annemin taahhüt verdiği ses kaydına ulaşamıyorlar. Ulaşsalar zaten kandırdıkları bizi ortaya çıkacak. Buna rağmen hala internetimiz 15 mbit, tablet yok ve 90 lira ödüyorken 95 lira ödüyoruz. Herhalde Tüketici Hakem Heyetine gitmekten başka çare kalmadı. Superonline'ın aradığı hiç bir telefonu açmamanızı öneriyorum size. Superonline pişmanlıktır. Bu ensarcı kurumdan çıkmayı planlıyoduk taahütümüz bittiğinde ama bu rezalet düzeltilmezse ancak 2 yıl sonra çıkabileceğiz. Ayrıca insanların Superonline'ın nasıl bir kurum olduğunu görmesi için ekşide yazar olan arkadaşlarımızın bu rezaleti paylaşmalarını diliyorum.Turkcell Superonline bayisi tarafından kandırılmamız!







  • Hiç uğraşma thh ye git.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Superonline nin bayiler aracılığıyla yaptığı dolandırma şekli.

    Fiyat aynı kalacak, hız aynı kalacak üstüne taahhüt uzayacak bir de tablet verecez diyorlar

    Hız yavaşlıyor fiyat artıyor. Tablet elinde kalıyor.

    Şikayet kaydı oluşturulduğunda ise bayi aramış sizi. Bayi aracılığıyla satılan Kampanyalarda ses kaydı almıyoruz diyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gecmiş olsun hocam aynı durum benim de bir müşterimin basına gelmişti mh uzun görüşmeler ve şikayet var a yazdığım şikayetten sonra çözüme ulastı ve 10 ay taahhütü olmasına ragmen ücretsiz iptal etmişlerdi

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • burakkosucu kullanıcısına yanıt
    Şikayet var'a yazdım hocam fikir için teşekkürler. Olmadı tüketici hakem heyeti.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.