Şimdi Ara

Turkcell Şok Fiyatlar 22 Kasım Son Gün! (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
552
Cevap
45
Favori
52.733
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hattımı vodafone dan Turkcelle bu son kampanyadan faydalanarak taşımak istiyorum , online olarak taşıdım kargoyu teslim aldım aktivasyonu 30 gün sonra yapsam sorun olurmu , maksat vodafone da cayma ücreti ve faturayı kurtarmak.

  • 16 sında yaptığım e devlet onaylı kurye teslimli sim dün geldi bugün aktif ettim, geçiş ne zaman tamamlanır bilgisi olan varmı bilgilendirme smsi gelmedi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dsi4513 D kullanıcısına yanıt

    Bu sorun bende de çıktı, halledebildiniz mi? Yoksa cihaz değiştirmem gerekecek.

  • dsi4513 D kullanıcısına yanıt

    Ben 2 ay önce Türkcell den Türktelekoma taşıdığımda sinyal 2 saat sonra falan gelmişti. Telefonum yurtdışı telefonu. Şu an tekrar Türkcelle taşındı aynı telefonu kullanıyorum yine hat yok. Biraz bekleyeceğim muhtemelen gelir diye düşünüyorum.

  • vorb V kullanıcısına yanıt
    Kuryeyle ancak anlasirsiniz beni bugün kurye vermek için aradı dedim 3/4 gün sonra almak istiyorum tamam dedi ona göre randevu ayarladık.
    Fakat bir ay sonrası için bir şey olur mu bilemiyorum

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Şimdi Müşteri hizmetleri ile konuştum olmuyormuş ben de taşımayı iptal ettim telekoma bakıcam fiyatları daha cazip.

  • BF033 kullanıcısına yanıt

    Btk yi aradim biseyler yaptilar 24 saat sonra sinyal geldi 120 yi arayin bu sorunu yasayanlar


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dsi4513 D kullanıcısına yanıt

    Evet aynı sorunu ben de yaşadım. Hat açılış günü ve saatinde hattınızı taktığınızda eğer sinyal gelmiyorsa BTK'yı arayıp durumu bildirmeniz gerekiyor. BTK 24 saat içinde şebeke gelir diyor ancak 5 dakika içinde sorun halloluyor, bilginize.

  • kurye sozlesme imzalatıp ,sim kartı verdi , aktivasyon için e devlet e mi girmek lazım ?

  • Arkadaşlar Turkcell faturasız 1000 TL yillik paket olarak kampanya vardı kaydetmistim ama öyle bir kampanya görünmüyor
    bugün annemin sözleşmesi bitiyor o zaman da yapamamıştım erken olur diye şimdi de 25'inde yenilenecek sözleşme bugün faturasıza online olarak geçilebilir mi ve o kampanya devam ediyorsa yararlanılır mı?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 07ENGİNEER 0 kullanıcısına yanıt
    Mutlu Mega 70 GB paketini mi söylüyorsunuz hocam?
    https://m.turkcell.com.tr/paket-ve-tarifeler/4-5-g-hizinda/mutlu-mega-70-gb-paketi

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • metin0 kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler evet bundan bahsediyordum hocam konusu vardı kapatılmış sanırım nedenini bilmiyorum çok uygun oluyor ama ay bazinda
    faturalıyız 2014'ten beri diğer hatta 99'dan beri faturalı da 2014den olanı bu bugün sözleşme gece bitecek 25'inde yenileniyor
    Gece olmadan faturasıza online geçebilir miyim veya time mi gideceğim ya da çağrı merkezi ile mi geçeceğim daha sonra bu 1000 liralık paketi nasıl alacağım 1000tl TL mi yüklemem lazım hat için?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 07ENGİNEER 0 kullanıcısına yanıt
    Faturasıza geçişten sonra uygulamadan paketler>>ana paketler kısmından yükleyebilirsiniz. Dilerseniz tek seferde kartla dilerseniz parçalı TL yükleyip paketi oradan alabilirsiniz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sim kartın nerede olduğunu nereden takip ediyorduk. aynı anda verdiğimiz siparişlerin biri geldi diğeri yok piyasada.

  • 5 gün önce Turkcell'e geçiş yaptım. Şimdi Türk Telekoma yeni kampanya için geçiş yapsam ne kadar ödemem gerekir? Turkcell müşteri hizmetlerini aradım cayma bedeli olmadığını söylediler ama indirim farkı vs ne kadar olur bilen var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 19 Kasım da başvurdum online olarak
    2 gün yurt içi kargo faturası geldi email olarak ne kargo var ne haber Turkcell den sorgulama yaptığımda siparişinizi aldık yaziyor hala bir gelişme.yok bayiye gitsem.suan direk geçebilirmiyim acaba.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ttrapper -- 24 Kasım 2023; 19:28:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • metin0 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam faturasıza online geçilmiyor mu çağrı merkezi ile mi geçiliyor bana önce çağrı merkezi online uygulamadan da oluyor demişti ama sanırım olmuyor 😏

    Parçalı TL olarak yükleyip 1000 lirayı bulunca paket mi alınıyor? Peki faturasızdan geçerken mutlu 70 için uygun olabiliyor muyuz katılım şartları vs. hani faturalidan geçince daha az kazanacaklari için uygun değilsiniz çıkar mı?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • serkandaggi S kullanıcısına yanıt
    Hocam süreç nasıl işledi başarılı mı oldu? 😊 annemin de bugün sözleşmesi bitiyor faturasıza ya da başka bir operatöre gitse 3 gün içinde falan geri mi gelmesi gerekiyor Turkcelle 90 gün gibi bir şey yok değil mi sizin süreci bir anlatır mısın kısa diğer arkadaşlar içinde faydalı olur diye düşünüyorum

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • diabrek kullanıcısına yanıt

    Hocam 2 yerden de Siparişlerim

    Hiçbir siparişiniz bulunmuyor

    hatası veriyor

  • auyarr A kullanıcısına yanıt

    Telefonun iPhone oldugunu düşünerek benimde başıma gelen ve çözüm bulduğum yolu anlatayım. Tabi bu adımlar telefonu benim gibi kayıtsız olanlar için. Bende Turktelekom hattığı gittigi an Turckcell ESIM yükledim ama hat gelmedi. Sonra araştırdım yurt dışı telefonlarda bu sorunu yaşayanlar çok varmış. Daha sonra bir iki ufak denedim ve anladım ki iPhone'larda imei fiziki sim esim yer değiştirebileyor. Hangisi öncelikli takıldığına göre. Ben ilk esimi takıp hat gelmedikten sonra annemin kullandığı Turktelekom sim kartı taktım ve entresan bir şekilde hat geldi. Normalde fiziki sim imei kapanmıştı. Daha sonra fiziki simi söktüm esim vs her şeyi sıfırladım. İlk başta saglam Turktelekom hattı taktım ve dogal olarak hat gelmedi kapalı imei ona düştü. Turkcell esim'i tekrardan ekleyince hat düştü.

  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.