Şimdi Ara

TURKCELL PAKETLER GÜNCEL KAMPANYALAR FIRSATLAR 7 gün / 24 Saat SORU-CEVAP,YARDIM,TAVSİYE,TAKTİK (1099. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: churchil
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 2 Misafir - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22.835
Cevap
674
Favori
1.172.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
201 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10971098109911001101
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • aylmz07 kullanıcısına yanıt

    Aslında tüm Türkiye merkez ve ilçelerde sıkıntı olacağına ihtimal vermiyorum. Teşekkür ederim.

  • code61 C kullanıcısına yanıt

    Çok da fark etmez hocam zaten 2. Faturayı 200 lira ödeyecekti son anda geçenler de. Hatta 3. Ye de 250 falan olur bu gidişle. Freni patlamış kamyon gibi uçsuz bucaksız zam yapıyorlar. 3-4-5 kat tutturduları kadar.

  • Arkadaslar ben ne yapabilirim ?

    Ne arayan var ne soran . Aradim tcceli baska sebekeye feccem dedim tamam dediler :)

    Baska sebekede asagi yukari ayni bu fiyatlar


    TURKCELL PAKETLER GÜNCEL KAMPANYALAR  FIRSATLAR 7 gün / 24 Saat SORU-CEVAP,YARDIM,TAVSİYE,TAKTİK


    TURKCELL PAKETLER GÜNCEL KAMPANYALAR  FIRSATLAR 7 gün / 24 Saat SORU-CEVAP,YARDIM,TAVSİYE,TAKTİK



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sevenhillli -- 14 Mart 2024; 6:23:37 >




  • circassianman kullanıcısına yanıt
    Rahat için demiyorum bol star ın kaçtığına üzülüyorum. Rahat tarifelerini huyunu suyunu biliyorum kimseye tavsiye edemem
  • 40 gün sonra kontratım doluyor .Mega 8 gb 136 tl ödüyorum .Uygulamadan baktığımda Mega 10 gb 210 tl çıkıyor nasıl sizce arkadaşlar? Yenilesemmi beklesemmi bilemedim .

  • dogangoxel kullanıcısına yanıt

    Benim de son 55 gun var. 10gb 210tl görünce bana mi ozel genel mi diye konuya bakayim dedim. Suan için en iyisi bu da zaten. Benim Yaklasik 2 ay var o zamana kadar daha iyisi cikar mi ne olur bilmiyorum çünkü suan 8gb lik olanina 80tl gibi oduyorum. Operatör Interneti kullanmiyorum O yüzden 5gb olsa bile yeter. Ben biraz daha bekleyecegim. Ama 30 gun ve asagisi kalsa ancak gecerdim

  • salla kazan internet hediyesini paylaşmak isteyen var mı?

    isteyene 2 gb youtube gönderebilirim

  • Vip Üye kullanıcısına yanıt

    hocam bende kabul ettim 55 günüm vardı 10 gb 210

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sevenhillli

    Arkadaslar ben ne yapabilirim ?

    Ne arayan var ne soran . Aradim tcceli baska sebekeye feccem dedim tamam dediler :)

    Baska sebekede asagi yukari ayni bu fiyatlar


    TURKCELL PAKETLER GÜNCEL KAMPANYALAR  FIRSATLAR 7 gün / 24 Saat SORU-CEVAP,YARDIM,TAVSİYE,TAKTİK


    TURKCELL PAKETLER GÜNCEL KAMPANYALAR  FIRSATLAR 7 gün / 24 Saat SORU-CEVAP,YARDIM,TAVSİYE,TAKTİK
    Bana 10 gb 210 çıktı dün kabul ettim 55 günüm daha vardı 20 gb 110 ödüyordum




  • b4s4y3v kullanıcısına yanıt

    Bolstar 40 360 tl, 290 dı kaçırdım

  • Hayırlı ramazanlar önce herkese,elimde iki tane hat var bunlardan birisi teknosacelldeydi ancak taahhüdü bitmiş ve hat kapansın istemiyorum bu hattı en ucuz nereye taşımalıyım faturasıza mı yoksa başka çıkar bir yolu var mı ?

    ikinci hattım ise vodafone'da en uygun 20 gb olacak şekilde tarife önerisi olan var mı?

    Yanıtlar için çok teşekkürler.

  • İnternet paketi ve dakika lazım olmayan,arama yapmayacağınız GSM hatlarınızı tabi ki faturasızda tutunuz. Turkcell faturasıza taşıyın, 6-7 ay sonra Turk Telekom faturasıza taşıyın. Turk Telekomda 6-7 ay durunca tekrar Turkcell faturasıza taşıyın,böyle gidip gelsin. Hem belki Turkcell faturasızdayken Turk Telekomda çok cazip bir numara taşıma kampanyası olabilir belki işinizi görür.

    Vodafonedeki hattınız için uygun teklif almaya çalışın,hattı taşıyacağınızı belirtin 20 GB 140 TL altı taahhütlü tarife sunulmazsa deyiniz. Bunu deyip 20 GB 120 TL`ye teklif alan da var 20 GB 200 TL altında yok denilen de var. Denemek lazım.

    Forumda bu bölümde sık yazan @phoenix3434 bu durumla ilgili tecrübeli bir üye sanırım,belki süreci yönlendirebilir.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkumadanAlma -- 15 Mart 2024; 5:25:30 >
  • Siz de tecrübeli bir üyesiniz gereken cevabı da vermişsiniz zaten. İnternet ve dakika kullanımı yapılmayan yedek bir hattı faturasızda tutmak ve aramaya kapanmasın diye 6 ayda 1 TL yüklemek yeterli olur paket alınmak zorunda değil. 6-7 ayda bir operatör değişikliği yapmak mantıklı olabilir ama bu durum hattın kullanım süresini uzatmaz. Hatırladığım kadarıyla eskiden operatör değişikliği yapınca faturasız hattın kullanım süresi uzuyordu ve TL yüklemeye gerek kalmıyordu. Ayrıca diğer operatöre geçince TKÜ borcu silinme olayı vardı şimdi yok. Operatör değiştirince TKÜ borcu silinmiyor, borç yeni operatöre aktarılıyor.

    Kullanılan bölgede Vodafone çekim gücü iyiyse diğer hattı faturasızda bekletip tarife teklifi almak mümkün. Öte yandan @OkumadanAlma dediği gibi MH ile iletişime geçip uygun fiyatlı tarife teklif edilmezse operatör değişikliği veya faturasıza geçiş yapılacağı söylenirse uygun fiyatlı tarife teklif edilebilir. Ben Vodafone faturasızdayım şuanda 4 tane tarife teklif ediliyor bana. Bu tarifelerin çok da uygun fiyatlı olduğu söylenemez ama yine de şuanki Vodafone yeni gelen tarifelerine göre daha ucuz. Bu 4 tarife içerisinde en ucuzu 12 GB 182 TL, en pahalısı ise Red 20 GB sınırsız sosyal, video, müzik, iletişim pass tarifesi 315 TL eğer sosyal medya sık kullanılıyorsa bu gibi tarifeler avantajlı olabilir. Şahsen evimde Wi-Fi olmasaydı ben bu tarifeye geçerdim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phoenix3434 -- 15 Mart 2024; 5:58:14 >




  • Değerli yanıtlarınız için teşekkürlerimi sunarım öncelikle. @phoenix3434


    Hattı kullanır mıyım kullanmaz mıyım bilmiyorum bile numarası kimsede yok yaşlı birey için almıştık ancak telefon kullanamadığından boşa düştü.

    15 gündür yaklaşık taahütsüz olarak aktif devam ediyor ben bunu turkcelle taşıdığımda 6 ayda bir olacak şekilde 1 tl nasıl yükleyeceğim? Min yükleme tutarları var diye biliyorum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi özket -- 15 Mart 2024; 14:14:10 >
  • özket kullanıcısına yanıt
    Orada ifade hatası oldu okumuştum o mesaji 6 ayda bir kez ₺ yerine, 6 ayda 1₺ yuklersiniz yazınca yanlış anlaşıldı. Elbette 1₺ yükleyemezsiniz 100₺ falandır alt sınır
  • code61 C kullanıcısına yanıt

    O zaman en mantıklısı hattı x firmasının faturasızına taşıyıp bekletmek zamanı gelince lira yüklemek liradan da tkü ödemek.

  • özket kullanıcısına yanıt
    Rica ederim yardımcı olduysam ne mutlu bana. 6 ayda bir yani 12 ayda iki kez TL yüklemeniz gerekir demek istemiştim yanlış anlaşılma oldu galiba. Minimum yükleme tutarları oluyor 150-200 TL civarı. 12 ay boyunca iki kez yükleme yaptığınız takdirde hattınız açık kalacaktır.
  • özket kullanıcısına yanıt

    Hatta arama gelmiyorsa 11 ayda bir TL yükleseniz de yada başka hattınızdan TL gönderseniz de olur,hattın kullanımı uzar,iptal olmaz.

    Kaç TL gönderilse kaç TL transfer edilse yeterli bilmiyorum ama sanırım 50 TL yeterlidir.

    Sizin anlatımınızla X > Y > X > Y firmaları arasında 10 ayda bir hattı taşırsanız da TKÜ borcu birikse de hattın kullanımı uzuyor diye biliyorum.

    Hattın iptalinin TKÜ borcunun birikmesiyle ilgisi yok, 12 ay içerisinde TL yada paket yüklenmemesi ile ilgisi var diye biliyorum emin değilim yalnız. Numara taşıma hareketinde bu süre uzuyordu. Yalnız geçenlerde Turk Telekom faturasızda 2 ay sonra iptal olacak numarayı turkcell faturasıza taşıdığımda numaraya TL yüklenmezse yada paket yüklenmezse iptal tarihini 7 ay sonrası gösterdi. Normalde 12 ay uzaması gerekiyordu. Bu işler belli olmuyor,biz böyle böyle desek de siz de dikkatli takip edin.

  • Vip Üye kullanıcısına yanıt
    10 gb 210 tl kabul ettim bugün
  • Türk Telekom'un sitesinde şöyle yazıyor bu durum aşağı yukarı diğer operatörlerde de aynıdır.

    Aktif Süre (184 gün):Son yükleme tarihinizden itibaren, 184 gün süresince hattınız hem arama yapmaya hem de çağrı almaya açık olur. 184 günün sonunda tekrar yükleme yapmamışsanız, hattınız dış aramalara kapatılır ve 92 günlük pasif süre uygulaması başlar.

    Pasif Süre (92 gün):Pasif süre boyunca hattınız dış aramalara kapalıdır, sadece hattınızdan çağrı alabilirsiniz. Tekrar arama yapabilmek için yükleme yapmanız gerekmektedir.

    Pasif sürenin bitimine kadar hattınıza yükleme yapmamanız halinde ise, hattınız tamamen kapatılır ve söz konusu hatta ilişkin Abonelik Sözleşmeniz iptal edilir.
  • 
Sayfa: önceki 10971098109911001101
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.