Şimdi Ara

Turkcell, MWC 2024'te duyurdu: Uydudan mobil şebeke sağlayacak! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
2
Favori
1.548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 0537 kullanıcısına yanıt
    Onlar deprem için falan değil sell içindi :)

  • Starlink ile anlaşmamaları çok büyük hata. Lynk in kaç uydusu var ki. Daha bugün sabah elonmusk starlink ten telefon kullanarak tweet attı.

  • Aynen deprem zamanı dronecell balonunuzu görmüş olduk zaten bu millete siz bir daha güven veremezsiniz maalesef

  • Muhammed Taha Türk M kullanıcısına yanıt

    aman hocam bi de e-sim'den olmayalım başlarım sim blokesine lazım değil. 155 bin kart limiti yapmışlar kullanmıyorum ama böyle limitin varken tabi başka banka limit vermez doğru düzgün. telefon açtım dedim düşürün 20 bin yapın. yaptılar olmadı bir de müşteri limiti varmış onu da düşürdük oldu diğer bankanın limiti ama yine kuş gibi oldu. yani maaşım bu dediğinde bankaya göre değişiyor limit ki maaşım daha düşüktü 155 binken bu saçma. bankamatiğe gidiyorsun biri 10 bin için 56 lira istiyor biri al 40 bin bendensin diyor ondan sonra kanunla günlük 10 bine çıkarmışlar takan mı var? geçen baktım yine 126 bin yapmışlar dedim ne iş? meğer otomatik artış açık kalmış. iki kere uğraştık diyemediniz mi otomatik artışı da kapatalım mı diye? limit düşüreceğim yani sıkıntım o. telefonla aradığımda adamların ses sitemi beni tanıyıp onaylıyor ama 2024 olmuş hala 30 senelik sms teknolojisi kullanıyorlar bir de akıllı onay demişler bi halkla ilişkiler mezunu falan çalıştırın. alış veriş yaparken uygulamadan onay geliyor o akıllı onay esasında. al birini vur ötekine ya Allah kimseyi bankaların eline düşürmesin. neden bıraktın maaş bankanı diyecek olursanız aralıkta mı epic indirim yaptı ama sabit lira değil %30 olunca deluxe versiyonları normal versiyonlardan daha ucuz olmuş ne bilelim gariban psikolojisi aldık normallerini. kozmetik vs de sevmem hiç bakmadım bile. sonra farkedince epic'te kolay iade yaptık ama yapı kredi diyor şu alış veriş için arandınız(yalan sıkarsa ararlar) bizi arayın. sabah öğle iş çıkışı aradım bir günde 3 kez dedim benim kardeşim kim olacak? ip sabit kablonet anladığınız da yok hem sizden mi izin alacam? hala sms gelince netten kaydım ben bunlara ah kullanırım kartınızı bir daha diye ondan düşürdüm limiti sonra pustular tabi gelmedi sms falan. şimdi diyecem ki mümkün olan en düşük limit olsun bin lira falan. o otomatik artış mıdır ne zıkkımdır onu da kapatın. şubeye gidecem canlı yayın minyon darth vader öyle yok telefon arkasına saklanmak. gerçi paso sayıyorum doğrudurdan başka da bir şey demediler ama  dinsizin hakkından imansız gelir yapacak bir şey yok. zorla asabımı bozuyorlar ya.. halbuki recep ivedik diyor ya perdeleri indirince kedi gibiyim diye evet kaplan. 





  • Bu yapılırsa gerçekten çok büyük tasarruf olur. Bir sürü baz istasyonu yerine böyle bir uygulama çok daha verimli olur. Tabii ki çok yüksek hızlara çıkamayacaktır ama 20mbit görsün yeter. Önemli olan wp dan mesaj ata bilmek. Hız çok önemli değil.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Tecavüzcü sapık Ensar vakfına destek verdiğiniz sürece her eve bir uydu da koysanız adi bir firmasınız

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sarper Yasin Mutlubay kullanıcısına yanıt
    yedek sim kartlarına para almıyorlar ne ayak yapıyorsun.

  • alexander vasilievich A kullanıcısına yanıt
    desteğe devam etitklerini nereden biliyorsun?

  • önce bi 5G geleydi

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kosmos77 K kullanıcısına yanıt
    o uydudan gelen sinyali alacak telefon nerede. baz istasyonundan bile sinyal oda oda fark ediyor.

  • Önce fiyatlar düşsün. 30 gb internetli paketler 500 tl.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim yorumumu neden siliyorsunuz? Turkcell'le ilgili her konu açıldığında Dronecell ve Ensar Vakfı desteğini gündeme getiren mesajlar yazıyorlar onları silmiyorsunuz. Benim yazdığım mı size battı?

  • 0537 kullanıcısına yanıt
    Evet, bende enkazların üstünde halay çekerlerken gördüm !!!

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • barely1011 B kullanıcısına yanıt
    Amerika’da bile kota var fiyata göre

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ahmet1905_47 A kullanıcısına yanıt

    Cumle yapindan az cok karakterin belli. Alttaki sikayetler neyin nesi o zaman ? O da yetmezse Turkcell'in kendi sitesinin adresini ekliyorum. Basta okumayi ogren sonra insan ol burada gel duzgunce konus.


    https://www.turkcell.com.tr/yardim/hattiniz/abonelik-islemleri/simkartimi-kaybettim-yeni-simkarti-nasil-alabilirim#:~:text=Abonelik%20%C4%B0%C5%9Flemleri-,Sim%20kart%C4%B1m%C4%B1%20kaybettim%2C%20nas%C4%B1l%20yeni%20bir%20sim%20kart%20alabilirim%3F,%C3%BCcretsiz%20olup%2081%20ilde%20verilmektedir.



    www.sikayetvar.com
    Turkcell E-sim Başka Telefona Aktarma
    https://www.sikayetvar.com/turkcell/turkcell-e-sim-baska-telefona-aktarma




  • Muhammed Taha Türk M kullanıcısına yanıt

    Para kaynagi oldugundan cozeceklerini sanmiyorum. Sonucta vermek zorunda kaliyorsunuz o parayi.

  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.