Şimdi Ara

Turkcell Kapsama Alani Sorunu ve Çözüm uretmemesi!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Köyümde ve çevre köylerde yıllardır süregelen çekim sorunu icin BTK üzerinden sikayet kaydi oluşturdum, şunuda belirteyim BTK üzerinden sikayet olusturmanin hicbir esprisi faydasi yok, sadece sikayeti operatore iletiyor baskada bir islevi yok maalesef!
    Şikayetimde yillardir süregelen çekim sorunumuzun oldugunu arama yapma ve internete girmek icin ev disina acik yuksek alana cikmak gerektigini bir cok konumda sebekenin olmadigi, ev icinde belli noktalarda 1-2 dis 2g edge sinyali geldigi ceken yerden telefon azcik yan tarafa kayda bile sebekenin tamamen gittigini belirttim buna istinaden ya en yakin baz istasyonunda iyilestirme calismasi yapilmasini yada uygun bir alana baz istasyonu dikilmesi konusunda basvurdum arazi tahsisi icinde gerekli kolaligin saglanacagini belirttim, Turkcell'in MH aradigimizde bile bekletme muziginde dedigi OVADA,KOYDA, DAGDA BAYİRDA CAYİRDA kisacasi bugune kadar hep en iyisi biziz biz heryerde çekeriz diyip diger operatorlere taş atan Turkcell'den basvuruma cevap geldi gelen cevapta özetle "Belirtilen konum kapsama alani disimizda oldugunu bildirir bu konuda BTK nin bilmem kac sayili kanununa istinaden HİZMET YUKUMLULUGUMUZ YOKTUR! 2020 yili icinde belirtilen lokasyonla ilgili herhangi bir yatirim planlarimiz arasinda yoktur" gelen cevap özetle buydu.
    Şimdi konuya hakim basindan bu tarz bir olay gecenlerden fikir almak istiyorum, ben bu konuyu ne sekilde cozume kavusturabilirim?
    Gorus ve onerilerinizi bekliyorum, tesekkurederim.







  • Ben istanbulda çözüm ürettiremedim 2 senedir ev adresimde rezalet bir çekimi var turkcellin iş adresimde diğerleri tırt olduğu için devam ediyorum mecbur korona muhabbetine evde iyice can sıkıyor
  • Rezillikten başka birşey değil! Hizmet sifir fatura fahis fiyat niye? Çunku biz kaliteli hizmet sunuyoruz!
    BTK ninda bu gibi durumlarda hicbir mudahalesinin olmamasida ayri bir fiyasko maalesef.
  • paradox08 kullanıcısına yanıt
    Yaşadığınız yer neresi ve kaç hane var kapsama zorunluluğu bu be bu gibi etmenlere göre belirleniyor .
    diğer Manuel şebeke araMa yapınca diğer şebekeleri görüyor mu
  • krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Konum Artvin, yasadigim yerde hane olarak civar koyleri de sayarsak 100-150 hane arasi rahat vardir. Zorunluluk konusunu bilmiyorum tahminimce kârliliga bakiyorlar.
  • Hocam bende yaklaşık 2 yıldır rizede düzelttiremedim. Vodafone ve Turk Telekom çekiyorken turkcell googlea bile giremiyor. Yazmadığım yer aramadığım kişi kalmadı sonuç 0. Sözleşmeyi bozup yarın taşımayı düşünüyorum.
  • Karadenize yatirim yapmiyorlar ben bunu anladim, bulundugum yerde turktelekom ve vodafone da hic yok nerdeyse mecburiyetten turkcell kullaniyoruz bu civarda baska operator kullanana henuz denk gelmedim gibi bisey, arama yapilmiyor arama.gelmiyor, telefon cekiyor gibi gorunuyor biraktigim yerde ama arayan ulasamiyor yok yani, cozum bulmuyorlar
  • paradox08 kullanıcısına yanıt
    Hocam turk telekoma şikayet bırakın. 10 küsür sene önce köyümde hiçbir hat çekmiyorken 3üne de iletmiştim bu durumu. Bir tek tt yani o zamanın aveasından olumlu dönüt almıştım ve baz istasyonu kurmuşlardı. Köydeki herkes avea'ya çevirmişti hatlarını o zaman
  • Muhtemelen Turkcell harici çeken operatör vardır bölgede. Hiç olmasa evrensel fondan bir ortak istasyon kurulurdu oraya. Muhtemelen çeken operatör var ki, Turkcell gereksiz yatırım yapmak istemiyor.
    Bir operatörün hizmet verdiği yere sonradan başka bir operatörün girmesi kârsız çünkü. Hakkari'de kaldığım beldede üç operatör de çekerdi. Çoğunluk Turkcell kullanırdı. Çünkü elektrik kesintisi ya da voltaj dalgalanmasında hizmeti keserdi diğerleri, kışın kar yağar yollar kapanır, Turkcell'den başkası çekmezdi zaten. Vodafone'dan bir yetkili ile görüşmüştü arkadaş, beldedeki Vodafone baz istasyonunun zararına çalıştığını, kendi maliyetini çıkaramadığını söylemişti. Turkcell çevre köylere de bir konteynerin üstünde bir borudan ve boruya bağlı bir antenden ibaret baz istasyonları kurarak kapsama sağlıyordu. Öyle olunca da diğer operatörler de o köye gelip yatırım yapmaya niyetlenmiyor. Gelir gelmiyor çünkü.
    Biraz da bölge yöneticilerinin işine kalıyor belki. Hakkari'de 30 - 40 hane var mı yok mu belli olmayan yerlere istasyon kurarken orada 100 haneye kurmuyorlarsa...
    Çeken operatör varsa ona geçin.




  • @malazivore
    @sis651
    Turkcellden sonuç cikmadi, dun Vodafone ve Turktelekoma durumu ilettim kayit olusturuldu cevap bekliyorum.
    -
    Diğer operatorler bulundugum yerde maalesef cok cok nadir noktalarda cekiyor ozellikle sebeke aratip o yerleri bulmak lazim ev iclerinde hic yok denecek kadar az noktada varlar maalesef, kârlilikla ilgilidir ancak vodafone yada TT olsa kimse Turkcellin fahis fiyatlarini cekmez emin olun, ozellikle TT fiyat paket bakimindan cok iyi ama yok iste.
  • paradox08 kullanıcısına yanıt
    Yakınlarda band20 varsa 4g bulma şansınız daha yüksek

    Vodafone en geniş kapsama sizde diye reklam yapmayı biliyonuz ama bu bölgeyi kapsayamamışsınız deseydin
  • Artık 4.5G bile olmasa 3G çekse yetiyor zaten.

    %100 kapsama garantisi verebilen babayiğit yok ortada ¯\_( ?° ?? ?°)_/¯
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Multe

    Ben istanbulda çözüm ürettiremedim 2 senedir ev adresimde rezalet bir çekimi var turkcellin iş adresimde diğerleri tırt olduğu için devam ediyorum mecbur korona muhabbetine evde iyice can sıkıyor
    Bende de aynı iki yılı aşkın bir süredir İstanbul'da merkezi bölgede evde çektiğim sıkıntının haddi hesabı yok. Platinum tarife kullanıyorum alt tarifelere geçmeme de izin vermiyor. Platinuma sunulan ek hizmetler olan TV+, Fizy, Lifebox gibi hizmetlerin hiçbirinden faydalanamıyorum bu hızlarda. Bu sebeple de biten taahütümü yenilemedim şu an aylık olarak kullanıyorum.Fakat 20 yıllık Türkcell birlikteliğimize son vereceğim. Ne BTK ne de Cimerden hiçbir sonuç çıkmıyor.
  • Turkcelle birçok kere konuyu iletmeme rağmen herhangi bir sonuc alamadim BTK,Cimer, MH araciligiyla kontratimin sonuna geldim ve bende hattimi TurkTelekom faturasiza gecirip (2 yildir Turkcelldeydim) 2 yil icinde belki bir iyilestirme yapilmistir denemek lazim diyip Faturasiz olarak TT ye gectim, baktim ki herhangi bir degisim yok bu sure zarfinda hemen musteri hizmetlerini arayip durumu izah ettim bulunduğum bolgede insanlar Turkcelle mahkum cunku bulundugumuz bolgede kötunun iyisi neden yoksunuz dedim bu insanlar babasinin hayrina Turkcelle fahis fiyatla fatura ödüyor sirf sizin hizmetiniz yok gibisinden bir konusma gecti, sagolsun arkadas acil basligiyla talep olusturdu aradan 2-3 gun gectikten sonra TT dan bir mesaj geldi, incelemeler sonuclanmis olup bulundugunuz bolgeye musteri memniyeti adina yeni baz istasyonu kurulumu yapilacaktir diye Galiba bu sefer olacak gibi duruyor bekleyip gorecegiz, gercekten bir calisma yapilacak mi yoksa kandirmacami belli olacak :)
    Turkcell Kapsama Alani Sorunu ve Çözüm uretmemesi!




  • paradox08 kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun. Turkcell mülk bulamamıştır, benim 2. İşyerinde 3 operatör de sinyali çok zayıf. Turkcell mülk arıyoruz diyor kısaca. 1. İşyerinde de şansım yoktu, Turkcell kurdu.

    Şimdi 2. İçin uğraşıyorum. Keşke kolay olsa



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AAD4AAA61 -- 11 Ağustos 2020; 19:57:25 >
  • Kardeşim kirsal alan olduğu icin mulk sorunu cikmayacaktir, insanlar artik bu durumdan bıkmış durumda telefonla.gorusme yapabilmek icin disari cikmak durumdan kaliyoruz, mulk sorunu olmaz ama bakalim yinede kurulum yapacaklarmi gerekirse ben kendi arazimi vermeye raziyim artik. :)
  • paradox08 kullanıcısına yanıt
    Kırsal alan dahi olsa o kadar kolay değil ne yazık ki izinleri var kurulumu var aktifleştirme var
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.