Şimdi Ara

Turkcell ilk set üstü TV kutusunu sunar (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
1
Favori
5.352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 30 kupona alınmadı bu vatan kullanıcısına yanıt
    başkan sever bizim millet kazıklanmayı. hd tv alıp gidip karasal yayına bağlayan milletten bahsediyoruz. bahse varım alan salaklar çıkar

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • acbold kullanıcısına yanıt
    başkan iptv uygulaması için bunların kazık cihazını almaya gerek yok, al gene çin üretimi dandik bir stick, kur içine istediğin iptv yi, hatta televizyonun smart ise onun içinde de iptv app vardır, gir linki çalıştır. ne diye bu cihaza 750 tl vereceksin

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kmlrzy kullanıcısına yanıt
    Çin malı cihazların sorunu optimizasyon ve son kullanici için hazır cihazlar değil. uygulama kurarsın remote sıkıntı çıkarır. Launcher donar. Cihaz isinir. Android potansiyelini kullanamazsin.

    Son hale gelmiş ürünler değil "DIY" cihazlar gibiler.

    Tvbox formunda aliyorsam bunları bana tak çalıştır sağlaması lazim. Örnek Roku.

    Tvbox bunu sagliyorsa, 4k sunuyorsa ve DRM lisanlari varsa 799 TL yazılım ve optimizasyonuna verilir.

    Suan Apple rakipsiz bu kulvarda.

    Akıllı TV leri karşılaştırma konusu bile olamaz. Doğru düzgün olanlar çok pahalı zaten öyle bir TV de böyle bir cihaza ihtiyaç duyulmaz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • acbold kullanıcısına yanıt
    evimde nvidia shield pro, minix, mi tv box, mi stick var hiç donma ısınma yaşamadım. kullanım zorluğu dersen android aşinası olan herkes kullanabilir. zaten aksi halde bunu da kullanmaz. 4K farklı bir özellik ama. o varsa işler biraz değişir. değişir de dolby atmos ses almak için gene çuvallarsın ya da 15 bin tl lik tv alman gerekir. artı ses sitemi var sayıyorum. bunlar yoksa 4K izlediğini sanır hd takılırsın

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Turkcell'in dijital stratejisi ve marka gücü ile alakalı güzel bir örnek.


    4 seneyi aşkındır Tivibu IPTV kullanıyorum, verdikleri cihaz keşke Android olsa, uygulama yüklenebilse diye çok kere içimden geçirmişimdir, hatta paketlerin Netflix, Spotify gibi streaming servisleri de barındırmasını istemişimdir. İşte Turkcell bunu yapıyor en azından kutuyu Android yapmış. Örneğin Tivibu IPTV'nin içinde YouTube uygulaması vardı, daha ben böyle dandik bir uygulama görmedim, bu sebeple Android büyük bir avantaj.


    Lakin gel gelelim burada Turkcell'in karakterini gösterdiği bir nokta var. Yahu bu fiyat ne böyle  Eğer muadilleri bandında bir fiyatı olsa tercih edilebilirdi ancak bu fiyata bu ürün, kendini çok akıllı sanmaktan başka bir şey değil. Tabii konu Turkcell olunca ben ürünün yine satacağını düşünüyorum. Turkcell'in pazarlama ve tutundurma gücü çok yüksek. Turkcell, Celeron işlemcili bilgisayar ürettirse onu da satar 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ö1f1 -- 22 Eylül 2020; 16:53:35 >




  • kmlrzy kullanıcısına yanıt
    Yayını ileri alabiliyorsunuz ama android tv kumandaları apple tv kumandası kadar rezil gerçekten berbat yayını ileri geri almak tam işkence turkcell tv kumandasıyla karşılaştırınca yani daha konforlu geliyor bana turkcell tv kumandası bana. Tabi bu aleti denemedim yinede yanlış yönlendirmek istemem cihazın turkcell tv uygulamasına özel çıktığını düşünerek bir varsayımda bulunuyorum sadece.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 4K Atmos yoksa ben yokum

  • Apple TV üzerinden gitti, haftaya Android Box'lar , stick'ler üzeride giderse Tv+ izlemek isteyen buna mecbur kalacak. Birde donanım üzerine abonelik şartı geldimi, gelsin paralar.

    İnternet zaten mecbur, tv'yide artık uydudan izleriz.

  • Prime video geldi zaten ülkeye yakında firestick de gelir o alet varken buna bu parayı vermeye hiç gerek yok bence

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • çöp

  • 1 senedir mi box kullanıyorum, bunun yarı fiyatı ve gayet iyi. Ben de yerel bir şey olunca 250 lira falan yapacaklar sandım, bunu kim neden alsın ki?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Android TV 9.0 sayesinde sayısız uygulamayı indirmek mümkün. 8GB kapasite arttırılamıyor
    İşin özeti bu cümle

  • Enayi avı resmen.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yirikalische kullanıcısına yanıt

    250 TL bile fazla, çünkü bu Fire TV Stick gibi bir ürün değil. Netflix ve Prime Video lisansları olduğunu hiç zannetmiyorum.


    Alıntı

    metni:
    bunu kim neden alsın ki?


    Bu tarz teknolojik aletlerden, yayınlardan, vs. anlamayan insanlara satabilirler. Pazarlama taktiklerini bile şu anda kafamda canlandırabiliyorum. :)


    Edit: TYPO.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Der Meister. -- 23 Eylül 2020; 1:12:57 >
  • Kazıkcell.ftw yeni girişimi keriz avına çıkmış. 🤔 😡 🤬

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu ne dandik tasarım böyle 50 tlik receiver kutular gibi görünüyor.

  • Cihazı bırak satın almayı merak edip hiçbir zaman incelemeyeceğim bile...Ancak yine de isminde "Türk" kelimesi barındıran firmalardan bir tanesinin artık Türklere faydalı bir işle anılmalarını o kadar çok istiyorum ki.

  • Bu zımbırtıyı üyelerine bedavaya veya sudan ucuza sunmaları gerekirken adamlar 750 tl fiyat koymuşlar. Kutunun belli bir maliyeti olabilir buna eyvallah da esas olay içerik satmakta bitiyor, dünya bu yöne kayıyor ama Turkcell kutu yapıp kutudan kar etme derdine düşmüş. Donanıma dünyanın parasını çeken Apple bile bu yola yöneldi; samsung, lg, sony ve vizio tv'lere airplay özelliği gömüyor ve içerikten para kazanmaya çalışıyor, bizim mantalite hala donanım satalım kafası, yazık gerçekten.


    Ver bu kutuyu 200-250 liraya, tv+'ı da aylık abonelik olarak sun, ek filmleri kiralama olarak sun, esas parayı oradan kıracaksın. Ama kutu 750 lira, zaten uyduda olan kanallar aylık 50 lira. Bu işten ne anladım ben?


    Superonline fiber kullanıyorum her ay arıyorlar tv+ verelim diye, tv izlemiyorum o yüzden istemiyorum diyorum bana en az 20 lira fatura çıkarmaya çalışıyorlar baz paket için. Kanal d, show, fox izleyeceksem uydudan izlerim zaten, bana bunu ücretsiz sunup ek paketlerden para kazanmaya çalışmak yerine ısrarla bu yola yöneliyorlar.





  • TV+ Ready şeklinde bir ibare görünce acaba SIM kart ile mi geliyor diye düşündüm am öyle bir durum da yok. Nasıl bir fiyatlandırmadır o?

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.