Şimdi Ara

TURKCELL AYIPLI HİZMET YALAN KONUŞMALAR TAKTİKSEL OYALAMALAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • @SAVIAR Merhabalar Hocam


    Dijital Dönüşüm Başlangıcı ve İnternet Hizmetleri İle Ağır Mağduriyet Ve Taktiksel Yıpratma

    ve Turkcel Kurumsal Portföyü tarafında Tazıya Muska Yapılması Detayı


    İşletmemiz, 03/11/2021 tarihinde, 10880591 numaralı Turkcell Kurumsal Hizmetler kapsamında dijital dönüşüm sürecine başlamış ve süreçte tarafımıza TURKCELL KURUMSAL şirketine başvurduğumuz süreçte ve ilerleme aşamasında:


    - RADYO LINK INTERNET BASVURU YAPILDI 2-3 AY SONRA METRO INTERNETE CEVRILDI BAŞVURUMUZU

    -TEK OFİS YÖNETİM SİSTEMİ

    - MESAJ USSU SERVİSİ

    - ADS PLUS KOBİ

    - REKLAM HİZMETLERİ

    TURKCELL CLOUD - PAYCELL POS MAKİNASI + 3 ADET SIM KART + 2 Adet Sonradan Gecikmeli Verildi 3 ADET POS CİHAZI

    - SUPERBOX WIFI MODEM + 2 ADET SIM KART + 2 BOX MODEM

    - TURKCELL MOBİL HAT + 8 ADET SIM KART AKTİF EDİLEN + 5 ADET AKTİF EDİLMEYEN SİMKART VERDİLER BU KADAR HATTI VEREREK PİRİM KAZANDILAR VE BU SUÇA BİZİ ORTAK ETTİLER AYRICA FATURALARINI ÇIKARDILAR VE İPTAL BİZE İPTALİNİ SAĞLAMADILAR

    - VERİ MERKEZİ HİZMETLERİ

    - SUNUCU HİZMETİ

    - VOIP SERVİSİ

    - GÜVENLİ İNTERNET

    -STATIC IP

    - ADSL İNTERNET SERVİSİ + 2 ADET MODEM. 1Adet işyerinde 1Adet ev adresine


    Ocak ayında söz verilen süre 2 ay içinde aktif edilmesiydi . Süreç İlk Fatura Ekim de çıkıyor.

    önerilmiş ve ​açılacağı bilgisi verilmiştir. internet hizmetleri ve iletişim servisleri de sağlanacaktı.


    Vaat Edilen Hizmetler ve Gerçekleşen Durum:

    Turkcell ile işbirliği başlatma amacımız, işletmemizin dijital dönüşüm hedeflerini ve Kozmetik ve Güzellik Sektöründe gördüğümüz eksiklere katkı sağlama proje geliştirmek ve bu alanlarda yenilikçi adımlarla çözüm gerçekleştirmekti.

    Ancak, bu süreç boyunca yaşadığımız ağır mağduriyetler ve hayal kırıklıkları nedeniyle büyük zarar gördük.

    TURKCELL KURUMSAL PORTFOY tarafından vaat edilen modernizasyon ve gelişim yerine, eksik ve yetersiz hizmetlerle birlikte mağduriyet ve yıpratma ile karşılaştık.


    Teknik destek taleplerimin çözüme kavuşturulmaması ve fesh sürecimin zorlaştırılması ve kabül ettikleri halde sözlerin gerçek sürece dahil edilememesi ve iletişim eksikliği aniden yoğunlukların başlaması , tarafıma sunulan hizmetin kalitesizliğini ve tüketici haklarımın ihlalini gördüğümüzden bu süreci çözüme iptal edilmemesi , hizmet onarılmaması , saha ekibi gelmemesi,

    T.L. konuya Taktiksel oyalama sürecine alıp bizi kandırması ve yalan ifadeleriyle geçiştirmesi,

    M.B. Taktiksel oyalama ile bizi bekletmesi Super online Çözüme kavuşturacaktır demesi sürekli Çözüm sürecinde bekletilmiş ve icraya Ocak ayında verilecek Bu ay tüm hizmetler iptal olacak denilmesi Tolga Levent Tarafından yalanlar yalanlar dürüst çalışmıyorlar.

    E.Ş. tarafından fazla fazla simkart portföye katması , Faturaları halen ödenmekte.

    Turkcel Merkez Destek , Turkcell Super online Destek Tesknik Destek , Sürece dahil 6 Kişi daha var .

    Ayrıca genel merkez M.B.Tarafından Doruk Kurumsal Şirketine gönderildik gittiğimizde Tek Yetkilinin T.Levent olduğu kendisinin dışarıda olduğu söylenerek geri gönderilmemiz .

    Ürünlerin iade alınmaması .

    Tüm çabalarımıza Rağmen Ne iptal işlemi yapıldı Ne Onarım yapıldı . varsa yoksa YALAN İFADE İLE BU FATURAYI ÖDEYİN 2-3 güne halledilecek. 1 defa ödedik halletmediler. Bir daha bir daha ödeme istiyorlar . Kardeşim bi hizmeti görelim önce .

    T.L. bir defa sesli mesaj ile 13 Mayıs 2022 de olsa gerek hizmet açtıklarını iddia ettikleri tarihden önce iptal etmek istemimiz üzerine gerekirse iptal ederiz 2 defa söylemiştir etmemiştir. Aynı ses kayıtlı mesajı ile Belediyelerin ve Valileri gecikmesi dolayı ile sorun yaşadığımızı ısrarla bildirmiştir, Yavaş çalıştıkları dile getirilmiştir.

    Yazılı tekrar iptal istedik 1. fatura sürecinde İptal Formunu mail olarak göndereceğim dedi 2 ayrı 1 hafta zaman aralıkla göndermedi .

    Kasten mağduriyet yaşamış maddi ve manevi kayıp ile birlikte zaman kaybetmiş ve süreçden ağır darbe almış bulunmaktayız.

    Hizmetin sunulmadığı dönemlerde Ocak ayı iptal edilmemiş yüksek miktarda ücret talep yazılmış ve iptal talebimin işleme konulmaması, tüketici olarak bizi maddi açıdan sıkıntıya sokmuştur.

    Sözleşme evraklarının teslimi yapılmamıştır.Talep edilmiş verilmemiş.

    Hizmetin gecikmesini devlet kurumlarından kaynaklandığı hatta özel devlet ibareleri kullanılarak korku salınmıştır ve süreç tüketici olarak bizi büyük şekilde mağdur etmiştir.

    • 20 Ekim 2022 tarihinde, tarafımız TURKCELL Mobil Kurumsal Müşteri Temsilcisi'ne, tüm hizmetlerin usulüne uygun iptal edilmesi ve iadelerin yapılması talebini ilettik. Edilmemiştir.

    Ayrıca Portfoy Yöneticisi , sürekli olarak gecikmekte olan ve eksik sağlanan yani haberimiz yok ve haberimiz olsa dahil kendilerinin dahil bağlanamadığı roter veya port arızası olduğu belirtilen süreci icraya zor duruma bırakma taktiği kullnamak süreci oluşturulması METRO İNTERNET hizmeti ile ilgili olarak bir çözüm bulunmamıştır.

    -Ocak ayından sonra Sürekli hemen başlayan taciz aramaları ve tehdit vari söke söke alacağız , bakın nasıl ödeteceğiz cümleler ile kışkırtmalar yapılmışdır.

    Kişiyi rızası dışında yönlendirmeye dayalı olan bu süreçte arayan avukat ve icra bürosu tanıtımların inanç kavramımız yitirmesi yapılmıştır.

    Görüşme kayıtlarının incelenmesini taleb edeceğiz.

    Hayır Mailleri niye yok ediyorsunuz ki . ???

    ​• Haciz işlemi başlatıldı ve maddi zarar yaşamaya devam ediyoruz

    ​• İcra sürecinin haksız kazanctır

    Tüm kamuoyunda bu süreci Gerek Mahkemelerce gerek Dernek Vakıf Tüketici Hakem heyetine başvuru yapmak istiyoruz . Yetkilerin defalarca iletmemize kulak astığı bu konuyu ilgilenmelerini rica ediyorum. Biz Size inandık hata yaptık. Mağdur Edildik. Turkcell Kurumsal ÜST Düzey yetkilileri ilgi istiyorum bu konuya. zorlama ile mağdur edilemeyiz. Buna hakkınız yok. Tüm detaylı belgelerle görüşme sağlayabiliriz. Ekip yönetici portföy personel dolayısı ile Turkcell Halen Müşterisi ve aktif 13 Sim Hat kullanılması ve ödemesi yapıyoruz.


    https://www.canva.com/design/DAFq3MdI9h0/1icfaexf7cg8SqdOpwtyuQ/view#32


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • hocam apple kurtarma anahtarını neden paylaştınız çabuk silin..

  • Teşekkür ediyorum bilgilendirme için..


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.