Şimdi Ara

TÜRK TELEKOM EVDE İNTERNET KAMPANYALARI [GÜNCEL KONU]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
14
Favori
3.370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj




  • Taahhütüm Şubat 2023'de bitiyordu, 50mbps paketi kullanıyorum ve 125tl ödüyordum ayda.

    10 gün önce bir numara aradı, 2 sene 141TL'den 50mbps taahhüt yenileyebiliriz zam gelecek dendi. Bende uygun bulduğum için kabul ettim. Geçiş sağlandı.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Merhaba 100 mbps ve 200 mbps fiber için yükleme (upload) hızları nedir?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ttnet mi Türknet mi? Kararsızım...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni yıl itibariyle Benzersiz indirim kampanyası güncel fiyatlarını merak ediyorum.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar malum Türk Telekom fiber altyapıda kendi modemini kullanma zorunluluğu getiriyor. Ben İnternet Kutusu kullanıcısı olarak ayda 20 tl veriyorum. Aşağıdaki mesajı ilgili konuda attım ama buraya da atmak istedim:


    Bu fiber altyapıda 20 tl modem kiralama bedeli konusunda CİMER üzerinden Ulaştırma Bakanlığına yazın. Onlar Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumuna iletecekler. DSL hizmetlerde yokken fiber hizmetlerde modem kullandırma zorunluluğu Türk Telekom'un yasal boşluktan faydalanarak yaptığı bir uygulama. En azından belirli bir süre sonra modemin bize ait olması lazım ama ona da yanaşmıyorlar.


    Şu anda Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu bu durumu ve fiber tarifeleri içeren düzenlemeyi yapma aşamasında (Ben de CİMER üzerinden Aralık ayında yaptığım bilgi edinme başvurusu vesilesiyle öğrendim). Özellikle elinizde modem varsa ve TT modem verdiği için elinizdeki çöp olduysa ya da bu 20 tl yüzünden hızınızı düşürdüyseniz ya da yükseltmekten vazgeçtiyseniz mağduriyetinizi CİMER üzerinden yazın. Yeterli kamuoyu baskısı olursa devlet bu uygulamayı iptal eder hatta TT ye ceza bile verebilir (Adil Kullanım Kotası olayını hatırlayın). Ama sessiz kalırsanız şu anki 20 TL yi de ararız.


    İki cümle dahi olsa üşenmeden durumunuzu ve mağduriyetinizi bildirin. Bir mağduriyetiniz olduğunu düşünmüyorsanız bile DSL hizmetleri için olmayan modem kullanım zorunluluğunun fiber için neden olduğu konusunda bilgi almak istediğinizi belirtin. Özellikle seçim döneminde şikayetlere kayıtsız kalamazlar. Benden söylemesi...





  • superonline 50mbit sınırsız kullanıyorum ve upload 8mbit alıyorum, vdsl interietim. şuan binama türk telekom fiber bağlandı ve türk telekoma geçmek zorundaymışım. bana lütfen upload hızı yüksek, çok abartı bir fiyatı olmayan bir internet paketi önerebilirmisiniz? en az 8mbit upload hızı olan bir paket, daha fazlası çok daha iyi olur. biri yardımcı olabilir mi lütfen.

  • Gamer Playstore Kampanyası 200 Mbps


    Gamer Playstore Kampanyası 100 Mbps


    düşünüyorum, kullanan var mi uploadlar nasıl olur?

  • Arasscan kullanıcısına yanıt

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • braveheart655 B kullanıcısına yanıt

    Buyrun örnek bir başvuru metni:


    AAA firmasından BBB tarihinden itibaren CCC hızında Türk Telekom altyapısında fiber internet hizmeti almaktayım. Son yapılan zamlarla birlikte fiber internet kapsamında tarafımdan aylık 20 TL modem kullanım ücreti tahsil edilmektedir. Bu tahsilatın elimde kendi modemim olup olmadığına bakılmaksızın yapılacağı ve ücretin Türk Telekom a iletileceği belirtilmiştir. DSL hizmetlerinde olmayan bu zorunlu modem kullanım ücreti uygulamasının ivedilikle sona erdirilmesi ve benzeri zorunlu uygulamaların tekrar hayata geçirilmemesi için Bilgi Teknolojileri ve iletişim Kurumunca gereğinin yapılmasını arz ve talep ederim.

  • Dün arkadaşımın biri yanımdayken 0 216 237 06 54 nolu telefondan arandı. Aylık 127tl+10tl fatura ödediği Türktelekom 35mb vdsl aboneliğinin ocak 7 tarihinde taahhütünün biteceğini söyledi yeni fiyatların ilk 12 ay için 224tl sonraki 12 ay için 244tl gibi bir rakam olacağını söyledi. Arkadaşımda o fiyatların yüksek olduğunu eğer bu fiyatlardan bir indirim yapamazlarsa aboneliği kapattıracağını söyledi. Müşteri temsilcisi tekrar kontrol ederek size özel 179tl olarak çıkıyor dedi arkadaşım tekrardan fiyatın yüksek olduğunu kabul etmeyeceğini söyleyince tekrar bir kontrol yapayım dedi müşteri temsilcisi ve aynı fiyattan 15 ay daha kullanabileceğini beyan etti. Arkadaşımda aynı fiyattan 15 ay daha kullanımı kabul edip onay verdi.


    Sonrasında arayan numarayı geri arayarak acaba türktelekommu yada farklı bir şirketmi olduğunu teyit etmek için geri aradık sürekli otomatik telesekreter arayanlar için 1.ci sıradasınız deyip durdu bir 15-20 dk bekledik bağlanamadık.


    Akabinde türktelekomun 444 1 444 nolu numarasını arayıp teyit ettik Türk telekom müşteri temsilcisi internet aboneliğinin 2024 nisan ayına kadar aynı fiyattan devam ettiğini (yani 15 ay) görüntülediğini söyledi.


    Taahhütü bitecek arkadaşlara örnek teşkil etmesi adına deneyimimi paylaşayım dedim.





  • BenFero kullanıcısına yanıt

    Turk Telekomun bu tür bayileri aradığında isterseniz (bazen istemeseniz de) arayan numaranın bayi olduğuna dair Telekom üzerinden sms gönderiyorlar.

  • 200 mbps fiber türk telekom olan arkadaşlar upload hızı kaç alıyor acaba?

  • Arasscan kullanıcısına yanıt

    Bende nPerf dahil hep 25 Mbps civarı çıkıyor (24-26 arası değişebiliyor...). Ancak on-line oyun oynamam ve YouTuber da değilim.

  • braveheart655 B kullanıcısına yanıt

    Şikayetinizde haklısınız ama bu 20 TL konusu da galiba değişken; alternatif ISS'ten ISS'e değişebiliyor.


    Benim iki hattım var: birisi 200 Mbps ve T.Telekom/TTNet üzerinden. VDSL'den dönüşüm yaptığım için buna herhangi bir kira ödemiyorum. Diğeri Telekom altyapısı üzerinden 75 Mbps; ISS: Poyraznet (daha 2 aylık aboneyim...). Kesinlikle biliyorum ki bu serviste Telekom'un verdiği modeme 10 TL kira ödemekteyim.

  • Mevcutta Türk net kullanıyorum, Telekom da hangi tarifeyi alırsam benzersiz indirim kampanyasına geçiş kolay olur?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • benim de taahhüt bitiyor, tweet mi atmalı, şikayet mi açmalı 15 ay aynı kalsın diye

  • Konu günceldir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.