Şimdi Ara

Türk.net Turk Telekom'un hizmetimi kestiğini iddia ediyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Türk.net Turk Telekom'un hizmetimi kestiğini iddia ediyor konuşuyorum 24 saattir internet yok. Bunlar bizimle dalga geçiyor. Turk telekom hizmetimi nasıl kesebilir zaten aktif olarak kullanıyorum. Yazıklar olsun.




  • Merhaba, konuyla ilgili detaylı bilgi iletirseniz size yardımcı olmak isterim.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    İnternetim kesildi turk nete kayıt açtım. Turk telekomun hattımı iptal ettiğini söylediler. Turk telekoma haber verdiklerini söylediler. Bu sabah turk telekomdan ekip geldi baktı. Turk net sizin internetinizi iptal etmiş ben kurulum yapmaya geldim dedi elinde modemle. Biz dedik turk telekom hattımızı kesmiş aboneligimiz vardı niye iptal olsun. Baktı tekrar turk net kesmiş turk telekom neden internetinizi kessin dedi. Sıfırdan kurulum yaptı modemi değiştirdi. Siz benle dalga mı geçiyorsunuz Allah'ın cezaları.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • umutkara742 U kullanıcısına yanıt
    PM üzerinden konu linki ile müşteri numaranızı paylaşır mısınız?
  • Türk net in iddia ettiği "kullandığın internet hattını Türk telekom un kestiği"le ilgili elinde yazışma ekran görüntüsü vs. var ise bu kayıtları, gelen türk telekom personeli modemi kurduktan sonra sana teslim ettiği için form imzalatıp bir nüshasını sana vermiş olması gerekir. Bu evraklarla birlikte Tüketici Şikayeti BTK üzerinden şikayet kaydı aç, iptal edilen internet hattı için ses kaydı vb ispat iste, yeni hat kurulumu için hizmet aktivasyon ücreti alınacaktır bu ücrete itiraz etmelisin. @TurkNetDestek in de buna bir açıklama yapması gerekir.


    BTK şikayet kaydını bu tür şikayet ve mağduriyetlerin yaşanmaması ve firmanın kendine çeki düzen vermesi adına mutlaka açmalısın.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qbilay -- 14 Ocak 2023; 11:14:56 >
  • Arkadaşlar lütfen bu rezilliği görün. Turk telekomdan ekip geldi elinle modemle kurulum yapacağız dedi. Dedim benim aktif hizmetim var kurulu zaten ne kurulumu. Turknet tekrardan kurulum için Turk Telekoma haber vermiş kurulum yapmak zorundalarmış. Kurulum yaptılar modemi değiştirdiler. 2 tane Turk net aboneliğim gözüküyor sistemde şu an. 2 saate internet gelir dediler 30 saat geçti üzerinden şu an hala internet yok. Turk netle konuşuyorum modem IP alamıyor bir arıza var diyorlar. Allah bin türlü belalarını versin. Böyle rezillik olamaz. Hala çözülmedi hala bekletiyor. Var olan aboneliğimin hizmetimin üzerinde bir daha kurulum yaptılar durduk yere. Yok sıkıntı var yok size denk gelmiş yok yok yok. İnşallah kim bu sorunu çözemiyorsa hasta olur geberir.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umutkara742 -- 14 Ocak 2023; 12:53:22 >
  • umutkara742 U kullanıcısına yanıt
    Merhaba Umut Bey, biz size yardımcı olmak için buradayız. Sizi anlıyorum ancak ekiplerimiz bu durumu çözümlemek için çalışmalara devam etmektedir. Ben tepkinizi ve talebini ekiplerimizle paylaşıyorum. En kısa sürede sorunu çözümleyeceğiz.
  • Bu konu bence sürekli aktif tutulmalı.


    Mevcut hat hangi sebeple iptal edildi?

    Hat iptali hangi talebe göre yapıldı?

    Hat iptali için sesli onay var mı?


    Yeni hat tahsisi hangi talebe göre yapıldı?

    Yeni hat aktivasyonu için müşteriden aktivasyon bedeli alınacak mı?

    Yani hat tahsisi için imzalanmış sözleşme var mı?


    Hat iptali ve yeni hat tahsisinde hatalı/yanlış işlem yapan personel(ler) için yaptırım uygulanacak mı?


    @TurkNetDestek @umutkara742

  • qbilay Q kullanıcısına yanıt
    Merhaba, kullanıcımızın hattında bir arıza yaşanmış ve hizmet şu anda aktif durumdadır.
  • qbilay Q kullanıcısına yanıt

    Merhaba sağ olun. Bence de sürekli aktif tutulmalı. Aktif olan internetim bir anda kesildi. Konuştuğumda Turk Telekomun hattımı iptal ettiğini söyleyip ekip yönlendirdiler ve tekrardan kurulum yapıldı modem değişti. Ayrıca kullanıcı adım ve şifrem de değişti Turk netin bana sağladığı. Yani yeni hat geldi gerçekten. Turknetle konuştuğumda kendi arka planlarında devre hatası yaşadıklarını söyledi. Kurulum yapıldıktan sonra 2 gün boyunca internet yine gelmedi. Bu sefer modemin ip alamadığını söylediler. Ben Turk netten zaten geçişimi yaptım. Turk.net in davranışı bu görüyorsunuz. Sorularınıza sırayla yanıt verecek olursam:


    1)Devre hatası olduğunu söylediler ve yeniden kurulum talep ettiler ve yeniden kurulum yapıldı modem değişikliğiyle

    2)Ben bir talepte bulunmadım Turk net direkt olarak Turk Telekoma haber vermiş ben sadece internetimin olmadığıyla ilgili talep başlattım onlar direkt bunu yaptı. Zaten kapımda adamları tekrar kurulum yapacağız deyince çok şaşırdım çünkü bilmiyordum tekrardan kurulum yapılacağını.

    3)Hayır hiçbir onay vermedim istemediler de. Direkt işlemi başlatmışlar.


    4) Bunu da bilmiyorum. Üstte yazdıklarımla aynı.

    5) Almayacaklarını belirttiler. Bir şey yansımayacak size dediler. Fatura gelince daha da netleşir.

    6) Hayır hiçbir şey imzalamadım. Kendileri direkt geçiş yapmış kendi içlerinde yeni hatta öyle söylediler.


    Yaptırım konusu tamamen muamma. Kimin sebep olduğunu neden neyin sebep olduğunu söylemiyorlar.





  • Öncelikle e-devlet üzerinden adına kayıt aktif/pasif internet hizmetlerini buradan kontrol etmelisin.

    Kuvvetle muhtemel adın Türk net ten 1 aktif 1 pasif 2 adet abonelik görüntülenecektir.

    Tüketici Şikayeti BTK adresine e-devlet şifrenle girip pasif olan hattının ne gerekçe ile iptal edildiğini iptal talebi ve iptal talebine ait onay yazışma ses kaydı vb. ispatıyla birlikte aktif olan hizmetin hangi talep ve onayla açıldığını da yazışma ses kaydı vb. iste.


    Türk net ten arayacaklar ve muhtemelen senin de tatmin olmayacağı cevaplar verecekler ve "çözümlendi" şeklinde şikayet kaydı kapatılacaktır. Asıl iş bundan sonrasında. Aynı şikayet kaydı çözümlenmedi şeklinde 2. ve devamındaki durumlarda durum BTK tarafından incelenecek ve duruma göre uyarı, ceza/yaptırım olma ihtimali çıkabilir. Unutma ki sonucunda bir yaptırım olmasa bile bu tür şikayetler arttığı sürece düzenleyici ve denetleyici kurum bugün olmasa bile yarın mutlaka bir aksiyon alacaktır.


    Şikayetini kısa ve öz olarak kapatılan hizmet veya port numarasıyla (önceki faturalarda bulabilirsin)birlikte hangi şikayetten dolayı tarihi ve destek numarasını, bu kayıttan sonra hizmetin hangi tarihte sonlandırıldığını(e-devlette görebilirsin) ve hangi tarihte yeni hizmetin port numarasını (işlem merkezi _ teknik bilgiler kısmında port numarası) bilgi ve onayı olmadan yeni hat tahsisi yapıldığını belirt.


    @TurkNetDestek @umutkara742





  • Konuyu canlı tutmak adına bir gelişme var mı?

    @TurkNetDestek @umutkara742




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qbilay -- 19 Ocak 2023; 21:46:56 >
  • qbilay Q kullanıcısına yanıt

    Merhabalar, çok fazla vaktim olmadığı için uğraşamadım ve direkt Netspeede nakil yaptırdım. 4. gün olacak sanırım şu an Netspeeddeyim herhangi bir problem yok hattımda sorunsuz kullanıyorum. Direkt iletişimimi kestim Turknetle daha fazla uğraşamadım.

  • umutkara742 U kullanıcısına yanıt
    Merhaba isabetli bir karar olmuş sevindim. Benimde 1 haftadır benzer durumum var. Saha dolabı değişti 3 gündür çevremde herkesin interneti var turknetin yok. Yazıklar olsun paragöz olmuş bunlar. 300 TL arıza tespiti için har(a)ç istiyorlar. Binamdan daireye sıkıntı yok sıkıntı türknet 300 TL sıkışmış diyor hattıma ve hala ip vermiyor. Bende 2 hattım ve 4 referans kurbanı ya yakınım ile kurtulacağım inşallah.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 2311asd 2 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, destek kayıt numaranızı paylaşırsanız hizmetinize ulaşıp size yardımcı olmaya çalışacağım. Biz sosyal medya ekibi olarak daha önce görüşme yaptığınız kişi üzerinden sizin hizmetinize ulaşamayız. Her birimin farklı sistemleri ve iş akışı mevcuttur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.