Şimdi Ara

Turk net fiber alt yapı gelin tartışalım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam dostlar turk telekom ve superonline alt yapıları yer altindan çekiyor. Turk net binalara havadan çekiyor. Lakin kafada şu soru işareti var bölgede herhangi bir bina yıkıldığı zaman kaç ev internetsiz kalıyor bu sorunu nasıl çözüyorlar? Tecrübeli olan vardır bu konuda başına gelenleri konuya alalım.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • smhzhl S kullanıcısına yanıt
    Türknet’in havadan çektiğini nerden çıkardın? Ben Gigafiber kullanıyorum havadan elektrik dahil kablo yok. Her şey yer altında. Havadan internet kablosu mu olurmuş?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Istanbulda bizim bölgede fiber kabloları hep binadan binaya çekiliyor yer altindan çekilmiyor. Bir çok yorum gördüm forumda hatta bununla ilgili


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, çevrede oluşan bir yıkım nedeniyle oluşan hasralar için ekiplerimiz hızlı müdahale sağlamaktadır. Yıkım kararı olan binalar için müşterilerimiz tarafından bize haber geldiğinde biz de proje ekiplerine bilgilendirme yapıyoruz. Taibini sağlayarak erişim sorunu yaşanmadan müdahalede bulunuluyor.
  • gowlet kullanıcısına yanıt

    türknet havai çekiyor fiberi.. sizin bağlı bulunduğunuz belediye birşeyler talep etmemiş ki yer altından götürmüş enteresan...

  • gowlet kullanıcısına yanıt

    İlgili bölgenin belediyesi izin verir ise masrafsız diye bina üzerinden çekiyor, belediye yok efendim sen havadan kablo çekemezsin derse de gerekli izinleri aldıktan sonra yer altından çekiyor.

  • İleitişim özgürlüğü anayasa ile güvence altına alındığı için ruhsatı olan bütün servis sağlayıcıları kendi altyapısı için bakır veya fiber farketmeksizin kablolarını havadan binadan binaya atlatarak çekebilir ve bunun için herhahngibir kurumdan izin almaksızın döşeyebilir. Servis sağlayıcısı altyapısını yeraltından götürmek istediğinde ise ilgili belediyeden izin aldıktan sonra kaldırım ve yol bozma ücretlerini karşılayarak altyapı döşeme işlemini gerçekleştirebilir. Turknet bu sebepten dolayı kablolarını havadan götürerek neredeyse işçilik haricinde masrafa girmeden kendi alyapısını kurmakta. @TurkNetDestek

  • qbilay Q kullanıcısına yanıt

    Bizim mahallede eski binaların olduğu sokaklara superonline da havadan çekiyor, yeni binaların olduğu sokaklara çekmediler 1 yıl geçti neredeyse üzerinden.

  • Sizin orası hangi il ilçe? Ben İstanbul dayım her yer havai kablo üstelik her firma çekiyor sadece bazıları değil. Foruma da daha evvel çok fotoğraf eklemiştim bununla ilgili.

  • Bizim burada türknet havadan kablo çekerek tüm sokağa gigafiber'i getirdi ve aktifleştirdi,

    bende geçtim ve şu anda kullanıyorum.


    930 download

    940 upload hızları alıyorum çok rahat.


    Şu ana kadar bir problem de yaşamadım internet kalitesi olarak.


    Tek yaşadığım sorun kurulum parası 600 tl verdim, şimdi onu 450 tl ye düşürmüşler,

    müşteri hizmetlerine destek kaydı açtım, siz eski müşteri oldunuz artık size düşüremiyoruz,

    sadece yeni gelenler bu düşük 450 tl fiyattan faydalanabiliyorlar diyince elbette ki kızdım...!

  • WhiteJAWS kullanıcısına yanıt
    Keyifli kullanımlar dilerim Sabit fiyat kampanyasından yararlanan müşterilerimiz için kurulum ücreti 450 TL ancak bu süreç yeni başladığı için maalesef eski abonelikler faydalanamıyor.
  • Gigafiber Gebze'de yer altına gömülü. Diğer yerlerde farklı olabilir.

  • Yer altına gömülü ise çok daha verimli sıkıntısız kullanabilirsiniz alt yapı havadan çekilenler pek sağlıklı değil gibi


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.