Şimdi Ara

Tüp Mide Ameliyatı Oldum. ( Düşünenler ,merak edenler gelsin) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Bugün birinci ayım doldu. 12.9 kilo verdim. Bunun 8.7 kilosu yağdan gitti. İlk ay biraz zor oldu sadece sıvı ve püre vardı. Şimdi katı dönemi başlayacak. Bir tık daha rahat olacak. 3 ay bitince yeme ile ilgili tüm yasaklar kalkıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu tüp mide ameliyatının amacı ne az yemek yenmesini sağlamakmı? ben 1 aydır günde 1 kere yiyorum öğlen 24 saat açkalıyorum 1 ayda 8 kg verdim tüp mide ile aynı etkiyi yapmış olmıuyormuym ?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: AleynaFox

    bu tüp mide ameliyatının amacı ne az yemek yenmesini sağlamakmı? ben 1 aydır günde 1 kere yiyorum öğlen 24 saat açkalıyorum 1 ayda 8 kg verdim tüp mide ile aynı etkiyi yapmış olmıuyormuym ?

    Tüp midedeki amaç mideyi küçültmek ve az yemek yenilmesini sağlamak. Midemiz küçük olduğu ve midedin iştah bölümü alındığı için istemiyoruz yemek yemeyi. Sen zaten az yiyorsan bunu iradenle başarabiliyorsan gerek yok bu ameliyatı. Tabii bu ameliyatının diğer faydası verdiğiniz kiloları korumak kolay. Ben çok diyet yaptım çok da kilo verdim ama midem büyük olduğu için ve iştahım da çok olduğu için verdiğim kiloları fazlasıyla aldım. Kilo verip bunu muhafaza etmek çok zor. Özellikle iştahlı insanlar için. Tabii iradesi güçlü olanlar başarır. Umarım sen başarırsın.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.