Şimdi Ara

Tuncmatik Online Ups Voltaj Sorunu.Help!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam beyler. Tuncmatik Newtech Pro II x9 1KVA online-ups sahibiyim.

    resimlerde de gördüğünüz üzere voltajlara baktığımızda bi 225-219 oluyor bir de sıksık 50-50 oluyor. Bu normal midir? normal değilse düzeltme ayarı var mıdır? online ups olduğu için sabit vermesi gerekmezmiydi ? kafamda deli sorular. yardımcı olursanız sevinirim



    Tuncmatik Online Ups Voltaj Sorunu.Help!


    Tuncmatik Online Ups Voltaj Sorunu.Help!







  • cocobongo555 kullanıcısına yanıt
    Dostum yukarı bakarsan input output yazıyor. İnput dediği UPS e bağlı olan şebeke elektriğini temsil ediyor. Output ise ups den çıkış verilen elektriği temsil ediyor. Yani ups e 225v girip 219 çıkıyor. 220 ideal tek faz alternatif akım a ait gerilim değeridir. 219 da kabul edilebilir iyi bir değer diyebiliriz.
    50-50 olanı da Hz yani şebeke frekansı diye tahmin ediyorum. Bunu da kullanıcı kılavuzundaki gösterge paneli bölümünden kontrol et istersen. Hz yazması gerekir normalde benim bahsettiğim değerse ama biraz daha kompakt bir ups olduğundan basit düzeyde bi gösterge ekranı olabilir.
    Size tavsiyem bir cihazı kullanmaya başlamadan önce kullanım kılavuzuna göz atmanız yönünde olur. Böylece en azından fikriniz olabilir bu gibi durumlarda.
  • boldtk B kullanıcısına yanıt

    Hocam yorumlarınız için çok teşekkürler hertz olabilceği hiç aklıma gelmemişti. bu arada kullanma kılavuzunu baştan sona okumuştum zaten ancak bununla ilgili hiç bir bilgi yoktu. Zaten o yüzden biraz da işkillendim ve buraya yazdım. saygılar. yani o 50-50 olanın akımla ilgisi yok kesin olarak değil mi elektrik bilgim pek yok çünkü

  • cocobongo555 kullanıcısına yanıt
    Yani benim yorumum frekans olduğu yönünde hocam. 50A akım çekebileceğinizi sanmam ups te açıkçası. Benim de ups ler konusunda çok bir tecrübem yok ama en akla yatan seçenek frekans olarak görünüyor bu durumda.
  • boldtk B kullanıcısına yanıt

    tamamdır çok teşekkürler

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.