Şimdi Ara

TTNetten Uydunete geçiyorum sorularım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar
    yarın bayiye gidip geçeceğim ve sizinde yorumlarınızı almak istedim.
    Şuan sözde 16 olarak kullandığım TTnet akk dolmadan 8-9 arası akk ile 1-2-3 arası gidip geliyor 300 ile indirme yapıyorum pingim 80 abim ps açtığında 3k :)
    Ve gülünç bir duruma geliyorum internet fiyatı 70 kullanmadığımız telefon parası 20.

    Balıkesir Bandırma Paşabayır da oturuyorum. 50 mps 4 upload 250 akk alacağım. Apartmanda kutu yok onu bağlatacağız yanı 1 hafta kadar sürecek. sizce değer mi geçmeli miyim?

    yorumlarınız benim için çok önemli

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Uydunet'e geçiceksiniz anladığım kadarıyla uydunet F/P İSS'dir.Ping konusu bölgeden bölgeye değişir.En iyi hızları ve kotaları ucuza alabileceğiniz İSS'dir.Altyapısı Fiberoptik eve bakır kablo ile gelir ama yüksek hızları alırsınız ve kendi altyapısı olduğu için çok sorun yaşamazsınız.Ttnet'ten çok iyidir.Eski evimde uydunet vardı 98 Mb/sn hızları alıyordum ve pingim çok düşüktü.Yeni evimde 10 mb/sn göremiyorum.Ttnet mecbur kalmasa insanlar geçmez zaten bende kapattım mobil vınn ile devam ediyorum hocam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • anladım başka yorumlarında bekliyorum. değerli yorumun için teşekkür ederim @nitronos

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende yaklasık 2 senedır uydunet kullanıyorum... tahahhüdüm bu ay sonu bitiyor yenilemeyi düşünüyorum. Ttnet kullanıyordum önceden haftada iki üç kere müşteri hizmetlerini arardım kopmadan dolayı... ama uydunette iki senede iki defa anca kopmuştur. bazen çalışma olduğu için kesiliyor ama oda gece geç saatlerde ve son 1.5 senedir bakımdan dolayı da hiç kesinti olmadı bende. 20 mb bağlantı kullanıyorum.. aldıgım hız 19.35 mb Ttnete oranla resmen uçak diyebilirim. artı boşu boşuna ödediğin sabit telefon faturası da olmayacak... Oturduğun bölgede bi araştır kullan varsa sor onlara da...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yildizz35 -- 27 Şubat 2016; 12:12:08 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.