Şimdi Ara

TTNET sözleşmemi iptal etmek istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 1 sene önce internet ve telefonu kapatmaya karar vermiştim. Birkaç kez ısrarla arayıp indirim uyguladılar, ben de kabul etim. Ama telefon hattını kullanmıyoruz onu kapatalım dedim. Konuştuğun kadar ödersin öyle ayarlarız dediler. Aradan 10 ay geçti sorun yok, ama geçen ay fatura 18 lira yüksek geldi. Aradım nedeni telefonmuş, 10 aylıkmış geçerliliği. Valla bu Telekom yüzünden kafayı yiyeceğim. Ne yapmamı tavsiye edersiniz arkadaşlar aynı durumu yaşayan var mı? 12 ay var taahütün sona ermesine. Kapatsam ne kadar ödemem gerekir.



  • öncelikle Türk Telekom online işlem merkezine girip, tarifene, tarife şartlarına bakıp tek tek oku. İkincisi bu tarifeye geçip taahhüt imzaladıysan bir ıslak imza olması lazım. Online işlem merkezinde o taahhütnamede ıslak imzan var mı ona bakarsın. Çünkü Türk Telekom senin yerine de bazen imza atıyor.

    belki konuştukça öde tarifesi 12 aylık bir taahhüttür taahhüt bitmiştir. Yeniden 12 aylık bir taahhüt imzalayabilirsiniz. O şartlara bakman gerekiyor.

    En son eğer gerçekten 24 aylık bir taahhüt sözleşmesi varsa ve 10 uncu aydan sonra 18 TL olarak ücretlendiriliyorsa ve bundan sende telefonda bahsedilmemişse

    tuketici.btk.gov.tr ye yaz

    çağrı merkezinden sabit ücret ödemek istediğimi belirttim. Çağrı merkezi herhangi bir sabit ücreti olmayan konuştukça öde tarifesine önerdi ben de kabul ettim. Fakat bu paket 10 uncu aydan itibaren 18 TL çıkıyormuş. Bana bundan kimse söz etmedi de. Bakalım ne diyecekler.




  • mcrew kullanıcısına yanıt
    Online işlemlere bakmıştım sonrasında, 10 ay yazıyor. Bana 10 aylık dediklerini hatırlamıyorum elefonda, ama demiş olsalardı kabul etmezdim. Müşteri hizmetlerini arayıp bundan bahsettim şikayetimi değerlendirmeye aldılar. Cevap olarak mesaj geldi. herhangi bir sorun tespit edilmemiştir benzeri bişey yazıyordu. Bakalım en son çare olarak telefonu eski haline döndürebilir miyim onu deneyeceğim.
  • fungiii F kullanıcısına yanıt
    peki sözleşme nin online işlem merkezinde duruyor mu

    sonuçta taahhüt verdiyseniz bir sözleşmeye imza atmanız gerekiyor

    o sözleşme duruyor mu data olarak online işlem merkezinde
  • mcrew kullanıcısına yanıt
    Baktım online işlemlere de yle bir belge göremedim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.